reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@ovli22 - no co maja zrobić - po prostu nie maja możliwości się tam leczyć :( wiec ciesz się, ze możecie sobie na to pozwolić ale to naprawdę mega dużo kasy..... :( Oby tylko to pomogło [emoji173]️ trzymam kciuki

reklama
@ovli22 - no co maja zrobić - po prostu nie maja możliwości się tam leczyć [emoji20] wiec ciesz się, ze możecie sobie na to pozwolić ale to naprawdę mega dużo kasy..... [emoji20] Oby tylko to pomogło [emoji173]️ trzymam kciuki

Siedząc tam tak się zastanawiałam „Quzwa Przecez my płacimy za coś co powinno być naturalnie za darmo „ płacimy za coś co inni maja za darmo ! Natura sobie z nas zakpiła !!
@Marthi nie miała bym tej kasy gdybym
nie oszczędziła ufff i naprawdę szkoda , że człowiek uraci swoje oszczędności aby mógł doswiadczyc życia z bejbikiem ! No mam nadzieje ze ida się i ta kasa nie poszła na marne .

@ovli22 cieszę się że już jesteś po wizycie i zobaczysz że będziesz zadowolona. Tym razem będziesz miała pewność że zrobiliście dosłownie WSZYSTKO co da się zrobić żeby donosic ciążę :) A odnośnie badań to niestety badania będą też po serii szczepień ja płaciłam jakoś 1750zl za badania po 1 serii szczepień czyli po 3 szczepieniach i potem masz znowu konsultacje z lekarzem czyli 350zl.
Teraz w listopadzie będziesz miała wizytę czyli 350zl plus szczepienie (jeśli masz szczepionki od męża to 700zl, jeśli łączone to 770zl A jeśli sam dawca to 850zl), później kolejne dwie szczepionki co 2 tyg i chyba 2-3 tyg od ostatniej szczepionki będziesz mieć badania za jakieś 1700zl i po wynikach (czas oczekiwania koło 3 tyg) wizyta u profesora (czyli znowu 350zl)

@Marthi wystawienie języka, machsnie jedna ręka, i często zapatrzenie w jeden punkt.. ja do niej mówię A.ona nic.. dopiero za chwilę się uśmiechnie albo i nie...

@Porzeczka1234 urologa znam tylko Garlowskiego z urovity jeśli o to chodzi, ale ogólnie.polecalam tą przychodnie prywatnie i NFZ bo to jedna z najlepszych jeśli chodzi o urologie.

Żelazo obydwoje mają ok 70 badane w sierpniu. Ferrytyny u Amelki 35 więc ok u Stasia brakło krwi żeby zbadać... U Stasia hemoglobina ok 14 u Amelki ok 11. Więc to raczej nie żelazo...
Ja tak z doskoku i innej bajki, ale szukałam czegoś i trafiłam do Was. Żelazo 70 i ferrytyna 34 to już wskazania do suplementacji w jako profilaktyki anemii.

@ovli22 cieszę się że już jesteś po wizycie i zobaczysz że będziesz zadowolona. Tym razem będziesz miała pewność że zrobiliście dosłownie WSZYSTKO co da się zrobić żeby donosic ciążę :) A odnośnie badań to niestety badania będą też po serii szczepień ja płaciłam jakoś 1750zl za badania po 1 serii szczepień czyli po 3 szczepieniach i potem masz znowu konsultacje z lekarzem czyli 350zl.
Teraz w listopadzie będziesz miała wizytę czyli 350zl plus szczepienie (jeśli masz szczepionki od męża to 700zl, jeśli łączone to 770zl A jeśli sam dawca to 850zl), później kolejne dwie szczepionki co 2 tyg i chyba 2-3 tyg od ostatniej szczepionki będziesz mieć badania za jakieś 1700zl i po wynikach (czas oczekiwania koło 3 tyg) wizyta u profesora (czyli znowu 350zl)

O Quzwa zbankrutuje !!! Chyab zacznę wyprzedawać dobytek domowy !! U mnie to jeszcze dojazd 500 zł !!! Nie wydołam ! Zryć nie będę !
Te 700 zł to płacisz za serie szczepionek czy jedną ?
Jak wyglądają szczepienie ? Boli to ?
Ile ty zapłaciłaś za tą przyjemność ?

Już pisze :D
1 wizyta 400zl plus badania 5600
2 szczepienia ja miałam mąż plus pulowane czyli 3x770zl
3 badania po serii szczepień 1750zl
4 wizyta u profesora w celu omówienia badań 350zl plus kolejne szczepienie tym razem od dawcy czyli 850zl
U mnie jeszcze tak wypadło że miałam dwie dodatkowe wizyty u profesora więc 2x350zl.
Niestety za każde szczepienie płacisz czyli kwota 700x3 = jedna seria szczepień (o ile masz mieć szczepienia od męża bo te są najtańsze)

Masz po 4 uklucia w każda rękę i jest to dość bolesne ale da się przeżyć :)

reklama
Już pisze [emoji1]
1 wizyta 400zl plus badania 5600
2 szczepienia ja miałam mąż plus pulowane czyli 3x770zl
3 badania po serii szczepień 1750zl
4 wizyta u profesora w celu omówienia badań 350zl plus kolejne szczepienie tym razem od dawcy czyli 850zl
U mnie jeszcze tak wypadło że miałam dwie dodatkowe wizyty u profesora więc 2x350zl.
Niestety za każde szczepienie płacisz czyli kwota 700x3 = jedna seria szczepień (o ile masz mieć szczepienia od męża bo te są najtańsze)

Masz po 4 uklucia w każda rękę i jest to dość bolesne ale da się przeżyć :)

I udało się zajść po tej seri szczepień ?

Ja nie nie wiem czy ja przeżyje te szczepionki daj spokój ja dzisiaj myślałam ze zemdleje z ilości pobrań krwi . Nie wiem nie wiem ! Słabo to widzę ha ha
A twój mąż tez miał szczepienia !

Do góry