Oczywiście również umówiłam się do Pani doktor Janosz termin na koniec lipca także z tym mi się udałoWitam ponownie.
Zgodnie z waszymi wskazówkami umówiłam się do Pani doktor Rajtan termin dopiero na 15 listopada jakby ktoś miał wolny i nie chciał iść jestem chętna go przyjąć i jeszcze 04.07 mam wizytę na które nie będę mogła iść u Doktora Paśnika jeśli chciałby ktoś skorzystać to piszcie a jeśli nie to jutro odwołam
reklama
Mi dr. P pisał wprost, ze z przetaczaniem krwi nie może być żadnego problemu po szczepieniach. Dziwne, ze jednym mówi tak, a innym inaczej. Bardzo dziwne. Tym bardziej, ze on mi się taki sensowny i kompetentny wydaje.
@burczuś a ci lekarze, którzy cię tak nastraszyli, to twierdzą ze te skutki oboczne typu odrzucenie chemii czy przeszczepu będą czy mogą wystąpić? I wiesz może na jakiej podstawie maja takie wnioski?
@burczuś a ci lekarze, którzy cię tak nastraszyli, to twierdzą ze te skutki oboczne typu odrzucenie chemii czy przeszczepu będą czy mogą wystąpić? I wiesz może na jakiej podstawie maja takie wnioski?
Nadzieja2018
Fanka BB :)
Łódz@Pami123
Wizytę u dr Pasnika masz w Warszawie czy w Łodzi? Pytam bo moja koleżanka poluje na wizytę do Niego w Salve w Warszawie.
marzycielka81
Bylam dziś na ktg. Mimo no spy luteiny i magnezu skurcze dalej mi się piszą. 2 koło 30 reszta koło 15. Mam teraz już brać no spe forte i w piątek znowu ktg. Czuję się taka bez silna...
aspekt
Nie idziesz na patologie?Bylam dziś na ktg. Mimo no spy luteiny i magnezu skurcze dalej mi się piszą. 2 koło 30 reszta koło 15. Mam teraz już brać no spe forte i w piątek znowu ktg. Czuję się taka bez silna...
marzycielka81
Nie. Wysłali mnie do domu. Zaczyna mjue to wkurzac. Olewactwo totalneNie idziesz na patologie?
burczuś
Oboje mówili(oni nawzajem sie nie znają),że na sympozjach imunologicznych jest o tym mowa. I wogóle,że na świecie odchodzi się od tej metody ze względu na powikłania po latach...a u nas robią to. Poza tym zasugerował mi ten dr Kluszczyk,że nie podpisuję żadnego oświadczenia,że znam skutki uboczne. a powinnam.Mi dr. P pisał wprost, ze z przetaczaniem krwi nie może być żadnego problemu po szczepieniach. Dziwne, ze jednym mówi tak, a innym inaczej. Bardzo dziwne. Tym bardziej, ze on mi się taki sensowny i kompetentny wydaje.
Żeby było jasne-ja nie zniechęcam do szczepień-na pewno pomagają dotrzeć do wymarzonego celu. No jest tu kilkanaście przypadków przecież Ale warto się zastanowić nad nimi. bo każde leczenie coś wnosi pozytywnego i negatywnego. Nie ma co czarować rzeczywistości
aspekt
A robilas niedawno wymaz z pochwy? Ktory tc jest u Ciebie?Nie. Wysłali mnie do domu. Zaczyna mjue to wkurzac. Olewactwo totalne
reklama
burczuś
@marzycielka81 teraz dopiero doczytałam Twój wpis. Kurcze a co na to lekarz prowadzący ciążę? Też tak lekką ręką cię odsyła?
Podziel się: