reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziewczyny, oddam za koszt wysyłki:

-Luteina 50 mg tabletki dopochwowe 30 tabletek x 4 opakowania (dw 12/2019) - ODDANE!

- Luteina 200 mg tabletki dopochwowe z aplikatorem 39 szt
(dw 11/2020) - ODDANE!

-Scopolan 30 tab x 2 opakowania (dw 10/2020) - ODDANE!

- Magne B6 70 tabletek (dw 05/2020)
- ODDANE!

-Vitamina B6 Teva 50 mg ok 70 tabletek (08/2020) - ODDANE!

Jakby ktoras coś chciala prośba o wiadomość.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, oddam za koszt wysyłki:

-Luteina 50 mg tabletki dopochwowe 30 tabletek x 4 opakowania (dw 12/2019)

- Luteina 200 mg tabletki dopochwowe z aplikatorem 39 szt
(dw 11/2020)

-Scopolan 30 tab x 2 opakowania (dw 10/2020)

- Magne B6 70 tabletek (dw 05/2020)

-Vitamina B6 Teva 50 mg ok 70 tabletek (08/2020)

Jakby ktoras coś chciala prośba o wiadomość.
Ja mogę powiedzieć ziać luteinę 50

Hej,
jestem nowa na tym wątku i mam nadzieję, że mnie przyjmiecie do tak zacnego grona :-)
Co do mojego przypadku, to tak w skrócie :
3 stymulacje
5 transferów
3 ciąże biochemiczne
2 poronienia, w tym jedno ciąży bliźniaczej
Przebadana genetyka, immunologia, trombofilia, zespół antyfosfolipidowy, krzywa, tarczyca, itp. Ostatnie dwa transfery po 14 dniowym leczeniu immunosupresyjnym (zalecenia wujka Jarka :-)), z jednego ciąża biochem, z drugiego poronienie zatrzymane w 8 tyg. W tym ostatnim podjeściu gin dorzucił accofil, choć Kiry i Hla-c mamy ok. Poza tym żelazny zestaw, encorton, clexane, acard, intralipid. Jutro mam wizytę czy udało się poronić samoistnie czy czeka mnie jednak zabieg :-(
Immunolog chce znowu się z nami spotkać i ponownie przeanalizować nasz przypadek. Jedyne czego nie próbowaliśmy to szczepień. Co o nich sądzicie, czytałam trochę, ale są tak różne opinie, że można zgłupięć?
Mamy jeszcze 3 mrozaki i póki co brak planu, a jak same pewnie wiecie w takich przypadkach brak planu to wegetacja.

@Lotta84 - witaj, współczuje strat i obecnej sytuacji :( Ja niestety w zakresie szczepień nie pomogę, mi ich nawet nie zalecił wujek Jarek, a bywałam u niego, niemniej są tu dziewczyny, które miały szczepienia i na pewno chętnie pomogą. Jeśli się nie myle to były to: @Porzeczka1234, @Nadja_n, @iveo? @burczuś więcej dziewczyn niestety nie pamietam. Trzymaj się dzielnie i walcz, nie poddawaj się!

Hej,
jestem nowa na tym wątku i mam nadzieję, że mnie przyjmiecie do tak zacnego grona [emoji4]
Co do mojego przypadku, to tak w skrócie :
3 stymulacje
5 transferów
3 ciąże biochemiczne
2 poronienia, w tym jedno ciąży bliźniaczej
Przebadana genetyka, immunologia, trombofilia, zespół antyfosfolipidowy, krzywa, tarczyca, itp. Ostatnie dwa transfery po 14 dniowym leczeniu immunosupresyjnym (zalecenia wujka Jarka :-)), z jednego ciąża biochem, z drugiego poronienie zatrzymane w 8 tyg. W tym ostatnim podjeściu gin dorzucił accofil, choć Kiry i Hla-c mamy ok. Poza tym żelazny zestaw, encorton, clexane, acard, intralipid. Jutro mam wizytę czy udało się poronić samoistnie czy czeka mnie jednak zabieg :-(
Immunolog chce znowu się z nami spotkać i ponownie przeanalizować nasz przypadek. Jedyne czego nie próbowaliśmy to szczepień. Co o nich sądzicie, czytałam trochę, ale są tak różne opinie, że można zgłupięć?
Mamy jeszcze 3 mrozaki i póki co brak planu, a jak same pewnie wiecie w takich przypadkach brak planu to wegetacja.

Kochana bardzo mi przykro ;( że i ciebie to spotkało ;(

Ja niestety w sprawie szczepień ci nie pomogę bo nigdy ich nie stosowałam ale wiem , że jest tutaj wiele dziewczyn ,które miały z nimi styczność .
Ja miałam 4 poronienia i teraz jestem prawdopodobne w 5 ciąży test wyszedł pozytywny Ba a nawet 2 ha ha . Jutro wizyta ale nie łudzę się !
Jestem na żelaznym zestawie pierwszy raz !
Pozdrawiam serdecznie [emoji6]

reklama
Do góry