@monikao777 nie wiem, czy tak drsstyczna ingerencja jest potrzebna. Tez mialam amh ponad 7. Po prostu troche zadbaj o jajniki. W koncu mialam owulacje ze zrosnietego jajnika z macica, nieczynnego i wlasnie z tej owulacji urodzil mi sie synek.
reklama
monikao777
Fanka BB :)
Co masz na myśli żeby zadbać o jajniki? Owulacje mam odkąd cykle stymulowane wzrost pęcherzyków jest pęknięcie też i ciąży długo długo brak.... Jak już pisałam wcześniej czasem po roku udało mi się zajsc na krótko...@monikao777 nie wiem, czy tak drsstyczna ingerencja jest potrzebna. Tez mialam amh ponad 7. Po prostu troche zadbaj o jajniki. W koncu mialam owulacje ze zrosnietego jajnika z macica, nieczynnego i wlasnie z tej owulacji urodzil mi sie synek.
Marthi
@Nadzieja2018 - tak, w ulotce Cło jest tak napisane...i nie tylko to. Encortonu nie czytałam.
@marzycielka81 - z rok temu, było idealne.
@basiawol - nie robiłam bety. Sikalam na test tylko.
@marzycielka81 - z rok temu, było idealne.
@basiawol - nie robiłam bety. Sikalam na test tylko.
Co myślicie o wyjazdach kilkudniowych na tym etapie? Obecnie 23 tc. Chciałabym pojechać na kilka dni nad morze. Znajoma położna ale taka starszej daty, mówi że lepiej nie, po moich przejściach.
Czuje się dobrze, mam te stawianie się brzucha kilka razy ma dobę ale krótko. Lekarze do tej pory mówili że tak może być. Poza tym nic się nie dzieje, a czuje że potrzebuje trochę powietrze zmienić. Dobrze to zrobi na moje zatoki.
Jutro mam wizytę więc oczywiście spytam lekarza, ale jakie są wasze doświadczenia?
Czuje się dobrze, mam te stawianie się brzucha kilka razy ma dobę ale krótko. Lekarze do tej pory mówili że tak może być. Poza tym nic się nie dzieje, a czuje że potrzebuje trochę powietrze zmienić. Dobrze to zrobi na moje zatoki.
Jutro mam wizytę więc oczywiście spytam lekarza, ale jakie są wasze doświadczenia?
młoda1994
Sory ale napisałaś że nie robiłaś bety tylko sikalas na test to zrozumiałam że robiłaś test ciążowy. Nie musisz się unosić. Ja grzecznie zapytałam. Tak na przyszłość to pisz wyraźniej. Bo ja czytać potrafię.@mloda1994 ja nie robilam testu czytaj ze zrozumieniem
Dziewczyny do kogo napisac zeby zmienic nick???
reklama
Marthi
Sory ale napisałaś że nie robiłaś bety tylko sikalas na test to zrozumiałam że robiłaś test ciążowy. Nie musisz się unosić. Ja grzecznie zapytałam. Tak na przyszłość to pisz wyraźniej. Bo ja czytać potrafię.
@Mloda1994, przede wszystkim to ja pisałam, ze robiłam test sikany, nie @basiawol. To była moja odpowiedz do Basi, dlatego była oznaczona z poście. Sugeruje nieco więcej uprzejmości, bo nie przywykliśmy tutaj do tak niemiłych zwrotów personalnych, zwłaszcza, ze Basia napisała wyraźnie - pytając mnie o wynik bety, a tym razem to Ty się pomyliłaś i nie zrozumiałaś funkcjonowania forum. Bez sensu więc ta spina i wymiana zdań w niemiłym tonie.
@basiawol - w sprawie zmiany nicku pisz do @nafoczka albo właśnie @anaslu
Podziel się: