reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Co myślicie o wyjazdach kilkudniowych na tym etapie? Obecnie 23 tc. Chciałabym pojechać na kilka dni nad morze. Znajoma położna ale taka starszej daty, mówi że lepiej nie, po moich przejściach.
Czuje się dobrze, mam te stawianie się brzucha kilka razy ma dobę ale krótko. Lekarze do tej pory mówili że tak może być. Poza tym nic się nie dzieje, a czuje że potrzebuje trochę powietrze zmienić. Dobrze to zrobi na moje zatoki.
Jutro mam wizytę więc oczywiście spytam lekarza, ale jakie są wasze doświadczenia?
Ja w pierwszej ciazy bylam w gorach w 17tc ale juz wtedy bolal mnie brzuch i slabo powrotna podroz znioslam. W ciazy z synkiem bylam nad morzem w marcu 3 tyg przed porodem i codziennie spacerowalismy 2 godz po plazy. Nie korzystalam tylko z basenu zeby nie zalapac jakies infekcji.
Takze zalezy jak sie czujesz

@olaa90 ja mialam cc w 39 i 37 tc. Obie planowe

Ostatnia edycja:
@mloda1994 ja nie robilam testu czytaj ze zrozumieniem
Dziewczyny do kogo napisac zeby zmienic nick???
Potwierdzam najlepiej napisać do Aniaslu jest moderatorka. Ani ja ani @nafoczka nie możemy Ci zmienić nicku.

Dziewczyny trzymam za Was wszystkie mocno kciuki... Może i ja za jakiś czas powalczę po raz kolejny, ale narazie... To łapie choroby od Miski jak.... Masakra :-p

Hej Dziewczęta :)
Ja się właśnie karmię Intralipidem ;) :) Jutro lecę na monitoring. Pllllleeeeaasee prześlijcie jakieś dobre feromony i trzymajcie kciuki, żeby pęcherzyk się nadawał :p Idę do jakiejś innej lekarki i jak będzie pęcherzyk ok to mam nadzieję, że nie zrobi mi żadnego problemu żeby dać zastrzyk na pęknięcie.
O ile rośnie pęcherzyk, pytam bo nie mogę się doczekać jutrzejszego monitoringu :D We wtorek miał 16mm.

Pozdrawiam Was wszystkie :) :*

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczęta :)
Ja się właśnie karmię Intralipidem ;):) Jutro lecę na monitoring. Pllllleeeeaasee prześlijcie jakieś dobre feromony i trzymajcie kciuki, żeby pęcherzyk się nadawał :p Idę do jakiejś innej lekarki i jak będzie pęcherzyk ok to mam nadzieję, że nie zrobi mi żadnego problemu żeby dać zastrzyk na pęknięcie.
O ile rośnie pęcherzyk, pytam bo nie mogę się doczekać jutrzejszego monitoringu :D We wtorek miał 16mm.

Pozdrawiam Was wszystkie :) :*

Kciuki za efekty w postaci 2 kreseczek :)
@olaa90 ja planowaną miałam 38+3, wyszło 37+1. Btw polecam na bliznę plastry s.utri.con. Klei się raz na 2-3 dni i nie trzeba pamiętać o wcierania i masowaniu. Z 1 strony już coraz mniej widać tą bliznę :)

reklama
Do góry