reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Marthi niech m zrobi badania i jak mantre moze te p/ciala przeciw plemnikowe jak odda nasienie to za jednym zamachem. U mnie inseminacja byly 2 i dwie udane moze sie zablokowałaś psychicznie nie wiem przykro mi bardzo tule Cię

@basiawol @agatush jeszcze

@plastulinka gratuluje kochana

@justkaki szczerze nie doradzę ile masz km nad morze?Ja mam 500 i ja jeździłam 500 do teściów i po 200 km do Łódzi

@marshia mialam to samo z waga i żadne racjonalne żywienie u mnie bylo do dupy... bo mleko mialam jak woda i Zosia sienie najadała. Przestałam karmic po 9 miesiącach i waga wróciła . Ty pewno mety nie bierzesz to i tyjesz lekko jak brałaś kilka lat. Niestety u mnie kp to 5 kg po ciazy i 2 dodatkowe takze popieram kp nie odchudza

@marzycielka81 magnez i odpoczywaj

@Marthi niech m zrobi badania i jak mantre moze te p/ciala przeciw plemnikowe jak odda nasienie to za jednym zamachem. U mnie inseminacja byly 2 i dwie udane moze sie zablokowałaś psychicznie nie wiem przykro mi bardzo tule Cię

@basiawol @agatush jeszcze

@plastulinka gratuluje kochana

@justkaki szczerze nie doradzę ile masz km nad morze?Ja mam 500 i ja jeździłam 500 do teściów i po 200 km do Łódzi

@marshia mialam to samo z waga i żadne racjonalne żywienie u mnie bylo do dupy... bo mleko mialam jak woda i Zosia sienie najadała. Przestałam karmic po 9 miesiącach i waga wróciła . Ty pewno mety nie bierzesz to i tyjesz lekko jak brałaś kilka lat. Niestety u mnie kp to 5 kg po ciazy i 2 dodatkowe takze popieram kp nie odchudza

@marzycielka81 magnez i odpoczywaj
@Porzeczka1234 tak po najkrótszej linii miałabym Międzyzdroje więc 450 km. W lutym jeździłam do genetyka ponad 200 i było ok. No ciekawa jestem co jutro wymyśli doktorek.

@młoda1994 - no i wyjaśnione ;)

@Porzeczka1234 - możliwe, ze psychika robi swoje chociaż wydaje mi się, ze mam o wiele mniejsza spine z powodu zachodzenia niż jeszcze rok temu jak wszystkie znajome zaszły...

@justkaki - ja bym się pewnie bała, cholernie i pewnie bym się nie zdecydowała... po naszych przejściach... ale moje koleżanki w ciążach zaawansowanych latały na wakacje nawet za granice i urodziły zdrowe dzieci. Ja mam nauczkę - w 1 ciąży pojechałam do Chorwacji bo wszystko było opłacone. Autem 18h łącznie... Tydzień czy dwa po powrocie okazało się, ze serduszko stanęło :(

I kontrolowyscie to stawianie brzucha?
Ja się wystraszylam bo musiałam iść po południu po Adriana i brzuch jak kamień. Bolał do tego. Napisałam do gina i jutro mam kontrolę. W sobotę mam jechać do Katowic i w tej sytuacji to muszę mieć pewność że ok. W sumie zaczęło się po sprzątaniu mieszkania

Ja się wystraszylam bo musiałam iść po południu po Adriana i brzuch jak kamień. Bolał do tego. Napisałam do gina i jutro mam kontrolę. W sobotę mam jechać do Katowic i w tej sytuacji to muszę mieć pewność że ok. W sumie zaczęło się po sprzątaniu mieszkania
Ja te stawianie mam od 15tc, wtedy mnie zostawili w szpitalu, leki podali. Mam tak do tej pory. 5-7 razy na dobe takie napięcie po ok 20-30 sekund. Nie jest to bolesne, bardziej nieprzyjemne. Kilku lekarzy co badalo, mówili że dół pozamykany, nic się nie skraca. Więc taka moja natura, że szczupła więc bardziej odczuwam.

reklama
Mój lekarz mówił, ze dopóki nie bolą i nie skracają szyjki to taka moja uroda. Mam nadzieje, ze dotrwam do terminu cc bez niespodzianek... łykaj magnez kochana, ja po 20 tyg miałam jeszcze luteinę na to.

Do góry