reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

W nocy kroplowka leciała a od rana nic jeszcze nie miałam. Poza swoimi lekami oczywiście. Żadnego lekarza nie widać nawet. Tylko słychać jak wywoza na operacje. Po obiedzie powinno się uspokoic to może dorwe tego swojego.

reklama
@Oczekujaca123 byłam u internisty i dieta, probiotyki i tyle. Ewentualnie tanninal ale jak nie przejdzie to wtedy oddzial zakazny. Napisałam do ginekologa i czekam co odpowie. Dieta to wiem, że olewamy cukrzycę. Dziś i tak nie dam rady nic zjesc

Melduję, że ja dziś już po usg. Najważniejsze, ze serduszko bije :) lekarz skierował na echo serca, bo coś się tam nie podoba ale postanowiłam ze będę się tym stresować później :) malutka całe usg miała złożone rączki jak do modlitwy także Maria pasuje idealnie :)
@olaa90 gratuluje synka :) my byliśmy jakoś nastawieni na chłopca ale z każdym usg jestem szczęśliwsza ze jednak dziewczynka. Mój mąż to był urwis , ja byłam grzeczna wiec niech jest taka po mnie ;) ja jestem ciagle w szoku ze jestem w ciąży.... nie wierze w to, co zrobić żeby uwierzyć ;) odpisze na privy później

@Hatice dziekuje :) ja tez uwierzę dopiero jak urodzę.. odkąd czuje ruchy (ok 6tyg) schizuje tak,ze amba Fatima :oops:o_O najchętniej bym robiła badania co tydzień i chodziła do lekarza max co 5 dni...

reklama
Melduję, że ja dziś już po usg. Najważniejsze, ze serduszko bije :) lekarz skierował na echo serca, bo coś się tam nie podoba ale postanowiłam ze będę się tym stresować później :) malutka całe usg miała złożone rączki jak do modlitwy także Maria pasuje idealnie :)
@olaa90 gratuluje synka :) my byliśmy jakoś nastawieni na chłopca ale z każdym usg jestem szczęśliwsza ze jednak dziewczynka. Mój mąż to był urwis , ja byłam grzeczna wiec niech jest taka po mnie ;) ja jestem ciagle w szoku ze jestem w ciąży.... nie wierze w to, co zrobić żeby uwierzyć ;) odpisze na privy później
@olaa90 też tak mam....[emoji20][emoji29]

@Hatice super;* który tc? No my też idziemy na echo serduszka nam zaproponowano 25tc jako niby najlepszy czas akurat przy tej "wadzie", która dostrzezono... mamy nadzieję, że się diagnoza nie potwierdzi... 19marca idziemy.

Do góry