reklama
marzycielka81
Fanka BB :)
@Oczekujaca123 byłam u internisty i dieta, probiotyki i tyle. Ewentualnie tanninal ale jak nie przejdzie to wtedy oddzial zakazny. Napisałam do ginekologa i czekam co odpowie. Dieta to wiem, że olewamy cukrzycę. Dziś i tak nie dam rady nic zjesc
marshia
@marzycielka81 współczuję :/. Tez bym zadzwoniła do gina zapytać co na pewno mogę
SheWolf
Zaangażowana w BB
@burczuś ok Dzis juz Encorton byl na pelny zoladek
@marzycielka81 smecte mozna brac. Pij duzo wody, to najwazniejsze.
Ja znowu w nocy spac nie moglam i czekalam zeby zatestowac
Dzis 13dpo i test juz wyrazny, nie zaden cien, wiec troszke sie uspokoilam
@marzycielka81 smecte mozna brac. Pij duzo wody, to najwazniejsze.
Ja znowu w nocy spac nie moglam i czekalam zeby zatestowac
Dzis 13dpo i test juz wyrazny, nie zaden cien, wiec troszke sie uspokoilam
marzycielka81
Hatice
Melduję, że ja dziś już po usg. Najważniejsze, ze serduszko bije lekarz skierował na echo serca, bo coś się tam nie podoba ale postanowiłam ze będę się tym stresować później malutka całe usg miała złożone rączki jak do modlitwy także Maria pasuje idealnie
@olaa90 gratuluje synka my byliśmy jakoś nastawieni na chłopca ale z każdym usg jestem szczęśliwsza ze jednak dziewczynka. Mój mąż to był urwis , ja byłam grzeczna wiec niech jest taka po mnie ja jestem ciagle w szoku ze jestem w ciąży.... nie wierze w to, co zrobić żeby uwierzyć odpisze na privy później
@olaa90 gratuluje synka my byliśmy jakoś nastawieni na chłopca ale z każdym usg jestem szczęśliwsza ze jednak dziewczynka. Mój mąż to był urwis , ja byłam grzeczna wiec niech jest taka po mnie ja jestem ciagle w szoku ze jestem w ciąży.... nie wierze w to, co zrobić żeby uwierzyć odpisze na privy później
reklama
Oczekujaca123
@olaa90 też tak mam....[emoji20][emoji29]Melduję, że ja dziś już po usg. Najważniejsze, ze serduszko bije lekarz skierował na echo serca, bo coś się tam nie podoba ale postanowiłam ze będę się tym stresować później malutka całe usg miała złożone rączki jak do modlitwy także Maria pasuje idealnie
@Hatice super;* który tc? No my też idziemy na echo serduszka nam zaproponowano 25tc jako niby najlepszy czas akurat przy tej "wadzie", która dostrzezono... mamy nadzieję, że się diagnoza nie potwierdzi... 19marca idziemy.
Podziel się: