Oczekujaca123
Fanka BB :)
@SheWolf a od tego 18tc lezalas ? Dlugo plamilas po szwie ?@Marthi ja tez sie staram, choc ostatnio znowu mnie nie bylo, bo bylam z mloda w Polsce.
Fajnie by bylo gdyby wiecej staraczek sie odzywalo, bo ten watek jest moim zdaniem szczesliwy, wiec i mam sie w koncu uda
@Oczekujaca123 nadrabialam watek i mialam nadzieje, ze przeczytam ze do rej pory wszystko jest dobrze.
Sama mialam podobna historie, szew zalozony w 18 tc na szyjki ktora miala jak sie okazalo podczas zabiegu - 1 cm!!! Ale zabieg sie udal, a ja urodzilam Ize po terminie. Nie chciala wylazic z brzucha, az wywolywalismy porod!
Powiem ci, ze gdyby nie to ze bylam upierdliwa i poszlam na dodatkowe usg, to pewnie ta ciaza by sie nie utrzymala. Na dodatek mieszkam w UK, a tu sluzba zdrowia to jakis kosmos. Ale wiercilsm im dziure w brzuchu i wywalczylam co chcialam. Dzieki temu mam zdrowe dziecko.
Mam taka ciekawostke. Przypomne, ze biore Encorton 20mg na zbicie NK. Bylam teraz zrobic badanie po 2 cs i spadly z 21,5% na 8%!!!
Bylam w szoku. Coz, jak na razie nie zaszlam w ciaze, ale mam brac Encorton jeszcze 1 caly cs i potem powoli schodzic - wiec wyjda 2 cykle.
Nie wiem co dalej, bo moja immunolog nie ma na mnie wiecej pomyslow....
Jak wychodzilam ze szpitala to w srode zbadali mi CRP i bylo 5.2 tam lekarz uznak ze w ciazy moze byc od 10. Zawsze mam miedzy 3 a 5.. a dzis zbadalam i mma 6.5.. i znow sie martwie.. ale czy.gdyby to bula infekcka po szwie to czy nie powinno szybciej przyrastac ? ... eh... powtorze znow pewnie w czwartek jak maz ze mna pojedzie bo tak to nie mam kiedy no ale zmartwienie jednak jest... [emoji24]