reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny, mam pytanie odnośnie zastrzyków z heparyny. Robiłyscie do końca w brzuch czy są do tego jakieś przeciwwskazania na przykład?? Pamiętam że to różnie u was było, ale chodzi mi o to czy lekarz mówił wam że od jakiegoś tc nie wolno w brzuch?
A z innej beczki, u mnie dziś studniówka ;)

reklama
Dziewczyny, mam pytanie odnośnie zastrzyków z heparyny. Robiłyscie do końca w brzuch czy są do tego jakieś przeciwwskazania na przykład?? Pamiętam że to różnie u was było, ale chodzi mi o to czy lekarz mówił wam że od jakiegoś tc nie wolno w brzuch?
A z innej beczki, u mnie dziś studniówka ;)
U mnie było wręcz odwrotnie mi Malina kazał do końca w brzuch ostatni zrobiłam w 37+5 pierwszy w 25 dniu cyklu także trochę się pokułam. Jeśli nie masz jeszxze miejsce to rób w brzuch ja na koniec ledwo miałam gdzie się wbić igła ale jak mus to mus?
@Hatice jaka masz dawkę heparyny?Jak się czujesz?

@roki_1991 Ja bralam do ok 26 t c w brzuszek , a potem był coraz twardszy i ciężko mi sie robiło i od tamtej pory daje w udo ;) pokaż nam brzucholka ;)

@marshia cudne zdjęcia;) A co do brzuszka ktoś mi ostatnio tutaj mówił że do dwóch tyg to norma , proszę się nie stresować

Ja mam sporo tłuszczyku i dopiero 18 tydz więc jeszcze wbijam w brzuchola ale przeraża mnie fakt robienia zastrzyków jak brzuch będzie większy. Aż mam gęsią skórkę [emoji15]

Dziewczyny mi lekarz zmierzył tłuszczyk skórkę ,mięśnie itd na brzuchu bo też mnie to przerażało i było tego wszystkiego ok 6-7 cm także nie sposób się przebić do jaja z dzidziusiem

@plastulinka 18 tydzień idziesz jak burza . Dziewczyny pochwalić się brzuszkami

reklama

Dzięki, że pytasz :) u mnie nic nowego. Wyszła endomenda, więc idę na laparo. Będąc w Pl odwiedziłam paru lekarzy, m. in. Kluszczyka, który kazał mi zbadać parę rzeczy. I wyszło MLR 5,8... Więc o ile nie byłam zwolennikiem szczepien, sam Kluszczyk też mnie trochę nastraszył, to co mi zostaje? Na wlewy mnie nie stać, a tak bez niczego to już nigdy więcej nie podejdę do transferu, za dużo mnie to psychicznie kosztuje. Mam dylemat, ale nie widzę innego wyjścia.

A jak u Ciebie? Zaczęliście już starania? Czy musisz się doszczepić? Wiem, że dużo zawdzięsz szczepieniom, ale co myślisz o tych nowych doniesieniach? Ostatnio słyszałam, że gdyby wystąpił rak to po szczepieniach leczenie raka jest nieskuteczne. Ale wiem, że z drugiej strony nasze pragnienia są zbyt silne, żeby podchodzić do tego tylko i wyłącznie rozumem.

Wchodzę już rzadko na forum. Dziewczyny mi tu dużo pomogly, ale forum mnie za bardzo wciąga i sprawia, że dużo myślę o swojej sytuacji, a chciałabym żyć tak zwyczajnie, bez przejmowania się, więc wolę się troszkę wycofać. Czasem sobie spojrzę na niektóre sytuacje.

@dżoasia , @ marzycielka81 Gratulacje! Cieszę się bardzo, że Wam się udało.
@Destino dużo zdrowia dla Ciebie i Twojej małej dziewczynki, oby wszystko szło już tylko w dobrym kierunku!
Pozdrowienia dla Was Dziewczyny!

Do góry