reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@marzycielka81 @Oczekujaca123 dobrze pisze. Mowisz, ze w ciazy i musza cie przyjac. Reszta w rekach lekarza

Dziewczynki ja z doskoku napisze wam, ze Helenka z waga 1750g pozegnala wczoraj zywienie pozajelitowe. Dzis przybrala 10g. Nasz maly sukces. Zjada juz 30ml pokarmu 8x na dobe, czesc moj, czesc mm. Teraz sama pracuje na swoja wage. Po wizycie kardiologa serduszko w porzadku. Ma ubytek malutki miedzy komorami, ale tym kazal sie nie przejmowac. Przetoczyli jej znowu krew, ale to nieuniknione. Byle zaczela dobrze oddychac.

Oj bardzo się cięsze [emoji8]

Dziewczynki nie moge ogarnac nowego profilu i wygladu, a wiecie ze na to ucho dostalam encorton w sumie to nawet dobrze podziala na system immuno jeszcze napisze do Pasikonika w razie w ale on tez mowil ze przed zajsciem pomaga przeleczenie encortonem moze nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo.... no i decyzja odtateczna lecze uch i nie czekam ilez bede czekac na moj cud w koncu musi byc dobrze prawda???? Pozdrawiam wszystkie :)
btw czy macie necorton taniej tzn refundacje ? ile placicie bo ja na to ucho dostalam na refundacje

@basiawol to zależy od lekarza,u dr Przybycienia nie ma refundacji i za encorton 10mg to wychodzi jakoś 30 albo i nawet 40 zł już nie pamietam dokładnie. Zdrowia dla Ciebie i powodzenia :)

@olaa90 nie tyle od lekarza zależy jak od tego że lek ma zniżkę w jednych chorobach a w innych nie
I też że niektórzy lekarze nie do końca przestrzegają i piszą na zniżkę mimo że się nie należy

reklama
Dziewczyny mój immunolog twierdzi że jeśli Ana 1 wychodzi ujemne to nie ma potrzeby robić Ana 2 . Któraś. Z Was mi pisała że Ana1 wyszła ujemna a Ana2 dodatnia . Trochę nad tym rozmyślam bo planuje ze dwa mięs się starać i dodatkowo ja mam SM a nie wychodzą Ana więc trochę tego nie rozumie .

Do góry