reklama
Porzeczka1234
Fanka BB :)
@olaa90 mi powiedzieli w szpitalu co i jak a później położna w domu trochę bardziej precyzyjnie dała nr do przychodni doradziła pediatrę umówiła na 1 wizytę i później już z lekarzem. Jest taka strona www. szczepienia.pl już kiedyś pisałam można poczytać na jakie szczepienia w którym tygodniu i o tych szczepach co występują w EU i Pl a jakie w szczepieniach
aspekt
@olaa90 W broszurkach informacyjnych od położnej lub od lekarza POZ pewnie będzie wydrukowany. W szpitalu dają książeczkę zdrowia, w której jest karta szczepień i (z tej aktualnej wersji) książeczki też można się zorientować jaki jest kalendarz. W praktyce, gdy zgłosisz dziecko do POZ, to oni już tam będą pilnować za Ciebie. Chyba na pierwszej wizycie lekarz ma obowiązek poinformować jakie szczepienia są obowiązkowe, jakie zalecane itd.
marzycielka81
Dziewczyny to są moje wyniki krzywej. Jadłam przestrzegają diety i brałam siofor. Siedzę i wyje
Ostatnia edycja:
dżoasia
@basiawol zdrówka, bo bardzo potrzebna
@marzycielka81 Jezu masakryczna ta krzywa... Ja Ci powiem tylko tyle, że dopóki brałam metformax na noc to na czczo miałam cukier nawet do 110, jak brałam rano to na czczo wychodziło ok 100, a od kilku dni odstawiłam i mam ok 95, więc już zaczynam mieć łeb kwadratowy od tego. Tak czy siak też muszę poszukać diabetologa...
@marzycielka81 Jezu masakryczna ta krzywa... Ja Ci powiem tylko tyle, że dopóki brałam metformax na noc to na czczo miałam cukier nawet do 110, jak brałam rano to na czczo wychodziło ok 100, a od kilku dni odstawiłam i mam ok 95, więc już zaczynam mieć łeb kwadratowy od tego. Tak czy siak też muszę poszukać diabetologa...
marzycielka81
Do mojego diabetologa nie ma terminu do kwietnia. Jestem przerażona. Nie wiem co robic
Oczekujaca123
Jestes w ciazy wiec termin do 8 dni musisz miec ;*Do mojego diabetologa nie ma terminu do kwietnia. Jestem przerażona. Nie wiem co robic
Tymbardziej z takimi wynikami.
Insuliny w ciazy sie nie bada ;*
reklama
@marzycielka81 @Oczekujaca123 dobrze pisze. Mowisz, ze w ciazy i musza cie przyjac. Reszta w rekach lekarza
Dziewczynki ja z doskoku napisze wam, ze Helenka z waga 1750g pozegnala wczoraj zywienie pozajelitowe. Dzis przybrala 10g. Nasz maly sukces. Zjada juz 30ml pokarmu 8x na dobe, czesc moj, czesc mm. Teraz sama pracuje na swoja wage. Po wizycie kardiologa serduszko w porzadku. Ma ubytek malutki miedzy komorami, ale tym kazal sie nie przejmowac. Przetoczyli jej znowu krew, ale to nieuniknione. Byle zaczela dobrze oddychac.
Dziewczynki ja z doskoku napisze wam, ze Helenka z waga 1750g pozegnala wczoraj zywienie pozajelitowe. Dzis przybrala 10g. Nasz maly sukces. Zjada juz 30ml pokarmu 8x na dobe, czesc moj, czesc mm. Teraz sama pracuje na swoja wage. Po wizycie kardiologa serduszko w porzadku. Ma ubytek malutki miedzy komorami, ale tym kazal sie nie przejmowac. Przetoczyli jej znowu krew, ale to nieuniknione. Byle zaczela dobrze oddychac.
Podziel się: