marzycielka81
Fanka BB :)
@Oczekujaca123 super wiadomości z wizyty a szyjka bardzo dluga
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już poczytałam. Serduszko później rozdziela się na komory. Troszkę spokojniejsza jestem@kampina mialam i sn i cc
@olaa90 moje dzieci czesto spaly i nieruszaly sie na usg. Poza tym dzieci nie lubia ani usg, ani detektora
@marshia cudna data, ciekawe czy corce sie spodoba jak dorosnie
@justkaki serduszko poczatkowo to jedna rureczka, dopiero potem sie rozwija do postaci serca, juz slyszalam takie okreslenie, mniejsza o okreslenie, super wiadomosc
@Oczekujaca123 i tak dobrze niech plynie dzien za dniem [emoji738]
Bylam dzis u Helenki. Urosla. Wazy 1665. Bedziemy sie szczepic na wzw. Dostalam ja potrzymac. Byla znacznie wieksza niz 25 grudnia. Cudnie ja tak trzymac. Raczka (dlon) kiedys byla wiekosci palca, teraz moze palec objac. Ciagle sie zatrzymuje, bo po sepsie brzuszek nie domaga. Nie dostaje narazie mojego mleka. Nati korzysta
Kochana przy IVF dodaje się jeszcze 14dni.@JoannaRak to nie wychodzi 8 tydzień. Masz 37po transferze tak? Wg moich wyliczeń to jest 6 tydzień dodając jakiś 5dniowy zarodek.
Trzymam kciuki.