reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marzycielka81 nie ściągaj acetonem.... jak coś to użyj pilnika.... A co do kosmowki na wszelki wypadek lez i odpoczywaj ;*

@dzoasia co u Ciebie?

@Destino mam nadzieję że każdego dnia malutka będzie silniejsza i w koncu wyjdziecie na prostą...A Ty jak sobie radzisz ? Jak Nataniel?

reklama
@marzycielka81 aceton w ciąży nie! Kochana napisz do lekarza i powiedz żeby Cu dał l4 na te 3 dni i dalej. Mi w pierwszej ciąży kosmówka się odklejała na 1/2 krwotok miałem takie , że hej 12 dni w szpitalu . Także leż i nic nie dźwigaj wstawałam tylko na siusiu jeść i prysznic i to szybki. Hybrydy poczekają

@dżoasia właśnie odezwij się kochana!

@Oczekujaca123 jak się czujesz?

@marshia co to za nowości streścisz :);)

Dziewczyny jutro idę rano na pobranie krwi i nie wiem czy mogę przed zrobić zastrzyk z clexane czy dopiero po?
Wolałabym przed bo później prosto jadę do szpitala na intralipid i musiałbym się wrócić do domu żeby mąż mi zrobił

@smerfik88 zyje dniem dzisiejszym. Ciagle dokucza mi blizna. Tylko duzo chodze, robie, no i zajmuje sie Natusiem. Choc mam wrazenie, ze nic innego nie robie, tylko scigam pokarm [emoji4]
Nati rosnie. Wlasnie odkryl wspinanie sie na lozka, choc jeszcze mu kilku cm brakuje by sobie poradzil sam. Ciagle sie wywraca bo chce chodzic, a nozki sie plataja i brak pelnej rownowagi. Jest cudowny [emoji738][emoji178][emoji738]

@oxygenium zalezy jakie robisz badania. Jesli cos z krzepliwosci to przed zastrzykiem. Masz pretekst by zrobic go sama. Ja robilam9 mcy, potem 4 mce przerwy i znowu. Dasz rade. Tez puerwszy balm sie zrobic, ale m zastrajkowal i musialam sie przelamac

@oxygenium spokojnie mozesz brac zastrzyk przed badaniami

@smerfik88 @Porzeczka1234 u mnie odpukac dobrze... chociaz bylam pewna ze w sobote znow poronie bo mialam mocne bole i sie zaczelo krwawienie, czyli taki standardowy poczatek konca. Nie wiem czy po dodatkowych lekach czy samo z siebie ale dzieki Bogu ustalo. Leze, odpoczywam, w srode wizyta...

Kochane wiem, że nie wolno w ciąży acetonu. Napisałam smsa do ginekologa i czekam na odpowiedź. Musiałam dokulac się do lekarza nadal mam okropny zielony katar. Z moją krzepliwoscia nie do końca jest ok bo leci mi krew z osa przy katarze

@dżoasia trzymam mocno kciuki za Ciebie

Dziewczyny pomóżcie. Mam 3 torbiele na jajniku prawym, każda po 2,5cm. Tyle miały w środę na usg. Kolejne usg mam dopiero w piątek ale nie wytrzymuje już z pachwina - codziennie jest coraz gorzej. Cały czas boli, uwiera, ciągnie, w nocy nie mogę spać bo w każdej pozycji boli - czy powinnam się tym zacząć niepokoic i dzwonić do lekarza?

@marzycielka81 mi krew leci non stop z nosa. Wszystkie śluzówki są rozpylchnione, ale póki wyniki ok, to ja się tym nie stresuje. U mnie nie ma dnia bez krwi z nosa przy smarkami. A permanentny katar mam od ok połowy ciąży.

reklama
Do góry