reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marzycielka81 nie ściągaj acetonem.... jak coś to użyj pilnika.... A co do kosmowki na wszelki wypadek lez i odpoczywaj ;*

@dzoasia co u Ciebie?

@Destino mam nadzieję że każdego dnia malutka będzie silniejsza i w koncu wyjdziecie na prostą...A Ty jak sobie radzisz ? Jak Nataniel?

reklama
@marzycielka81 aceton w ciąży nie! Kochana napisz do lekarza i powiedz żeby Cu dał l4 na te 3 dni i dalej. Mi w pierwszej ciąży kosmówka się odklejała na 1/2 krwotok miałem takie , że hej 12 dni w szpitalu . Także leż i nic nie dźwigaj wstawałam tylko na siusiu jeść i prysznic i to szybki. Hybrydy poczekają

@dżoasia właśnie odezwij się kochana!

@Oczekujaca123 jak się czujesz?

@marshia co to za nowości streścisz :);)

Dziewczyny jutro idę rano na pobranie krwi i nie wiem czy mogę przed zrobić zastrzyk z clexane czy dopiero po?
Wolałabym przed bo później prosto jadę do szpitala na intralipid i musiałbym się wrócić do domu żeby mąż mi zrobił

@smerfik88 zyje dniem dzisiejszym. Ciagle dokucza mi blizna. Tylko duzo chodze, robie, no i zajmuje sie Natusiem. Choc mam wrazenie, ze nic innego nie robie, tylko scigam pokarm [emoji4]
Nati rosnie. Wlasnie odkryl wspinanie sie na lozka, choc jeszcze mu kilku cm brakuje by sobie poradzil sam. Ciagle sie wywraca bo chce chodzic, a nozki sie plataja i brak pelnej rownowagi. Jest cudowny [emoji738][emoji178][emoji738]

@oxygenium zalezy jakie robisz badania. Jesli cos z krzepliwosci to przed zastrzykiem. Masz pretekst by zrobic go sama. Ja robilam9 mcy, potem 4 mce przerwy i znowu. Dasz rade. Tez puerwszy balm sie zrobic, ale m zastrajkowal i musialam sie przelamac

@oxygenium spokojnie mozesz brac zastrzyk przed badaniami

@smerfik88 @Porzeczka1234 u mnie odpukac dobrze... chociaz bylam pewna ze w sobote znow poronie bo mialam mocne bole i sie zaczelo krwawienie, czyli taki standardowy poczatek konca. Nie wiem czy po dodatkowych lekach czy samo z siebie ale dzieki Bogu ustalo. Leze, odpoczywam, w srode wizyta...

Kochane wiem, że nie wolno w ciąży acetonu. Napisałam smsa do ginekologa i czekam na odpowiedź. Musiałam dokulac się do lekarza nadal mam okropny zielony katar. Z moją krzepliwoscia nie do końca jest ok bo leci mi krew z osa przy katarze

@dżoasia trzymam mocno kciuki za Ciebie

Dziewczyny pomóżcie. Mam 3 torbiele na jajniku prawym, każda po 2,5cm. Tyle miały w środę na usg. Kolejne usg mam dopiero w piątek ale nie wytrzymuje już z pachwina - codziennie jest coraz gorzej. Cały czas boli, uwiera, ciągnie, w nocy nie mogę spać bo w każdej pozycji boli - czy powinnam się tym zacząć niepokoic i dzwonić do lekarza?

@marzycielka81 mi krew leci non stop z nosa. Wszystkie śluzówki są rozpylchnione, ale póki wyniki ok, to ja się tym nie stresuje. U mnie nie ma dnia bez krwi z nosa przy smarkami. A permanentny katar mam od ok połowy ciąży.

reklama
Do góry