reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@marzycielka81 przy podejrzeniu i odklejajacym sie lozysku jest ostry reżim lozkowy i tony progesteronu. To wszystko lub aż co mozna zrobic

Dziewczynki nie widzialam sie specjalnie z lekarzem w tym tygodniu. Nie bylo naszego doktorka. Bylo przetoczenie krwi i jeden dzien wczoraj bylo dosc dobrze na moje oko. Helenka byla w miare spokojna, alarm spadajacej saturacji sie nie wlaczal. Niestety dzis juz gral. Nawet zalozyli jej body [emoji1] rozowe, ciut za duze. Zobaczymy co bedzie jutro. Konsultacji z neurochirurgiem nie bylo

@marzycielka81 przy podejrzeniu i odklejajacym sie lozysku jest ostry reżim lozkowy i tony progesteronu. To wszystko lub aż co mozna zrobic

Dziewczynki nie widzialam sie specjalnie z lekarzem w tym tygodniu. Nie bylo naszego doktorka. Bylo przetoczenie krwi i jeden dzien wczoraj bylo dosc dobrze na moje oko. Helenka byla w miare spokojna, alarm spadajacej saturacji sie nie wlaczal. Niestety dzis juz gral. Nawet zalozyli jej body [emoji1] rozowe, ciut za duze. Zobaczymy co bedzie jutro. Konsultacji z neurochirurgiem nie bylo
Trzymam kciuki za Waszą mała. To napisze jutro do niego bo to nie składa się w całość. W takim razie nie rozumiem dlaczego pozwolił mi iść na 3 dni do pracy.
Druga kwestia mam na paznokciach hybryde. Odpryskuje mi i miałam na jutro termin. Myślicie, że mogę pojechać ja zdjąć? Czy lepiej odwołać i jakoś się przemeczyc?

Dziewczyny dzięki. Zrezygnuje z hybrydy. A. Co z glukoza bo mam zalecenie zrobienia jak najszybciej obciążenia glukoza.

Co do l4 napisze jutro do lekarza. Jak on to widzi. Szczerze to ja też boję się iść do pracy na te 3 dni. Trochę mam metlik w głowie i sama już nie wiem co o tym myslec

@marzycielka81 Zatem objawy ciążowe pełna para! :) Super! Kied wracasz do pracy? Jak gin będzie kazał leżeć to powiedz ze ciąża czy będziesz kombinować jeszcze? Co do hybryd - ja bym odpuściła. Jak masz aceton w domu to możesz sama zdjąć. Gdybys potrzebowała wskazówki - pisz chętnie pomogę bo robię sobie sama hybrydy, czasem żele od kilku lat... w końcu kiedyś nawet policealna kosmetyczna szkole skończyłam z nudów ;P

@marshia - to prawda ;) czytałam o nich.

@Destino - ciagle zaciskam kciuki! Helenka pewnie pięknie w bodziaku wyglądała :)

@Marthi mam iść 14.01 ale boję się, że tym sobie zaszkodze. Aceton mam w domu ale on chyba nie jest bezpieczny w ciąży więc sobie odpuszczę.

I wtedy muszę powiedzieć prawdę i nie ma już co sciemniac. Nie chciałam tak szybko że względu na to jak mnie potraktowała szefowa poprzednio...

Ostatnia edycja:
@Marthi mam iść 14.01 ale boję się, że tym sobie zaszkodze. Aceton mam w domu ale on chyba nie jest bezpieczny w ciąży więc sobie odpuszczę.

Tez bym się bała...

Co do acetonu to nie pamietam czy bezpieczny w ciąży, ale właśnie tym się zdejmuje hybryde (inaczej to nazywają cleanerem) i z tego, co wiem dziewczyny w ciąży z tego korzystają. Możliwe, ze Twoja kosmetyczka ściąga hybrydę frezarka, wtedy możesz je poprostu spiłować pilnikiem i po problemie. :)

reklama
Tez bym się bała...

Co do acetonu to nie pamietam czy bezpieczny w ciąży, ale właśnie tym się zdejmuje hybryde (inaczej to nazywają cleanerem) i z tego, co wiem dziewczyny w ciąży z tego korzystają. Możliwe, ze Twoja kosmetyczka ściąga hybrydę frezarka, wtedy możesz je poprostu spiłować pilnikiem i po problemie. :)
Ona ściąga frezarka. Na razie zostawiam tak jak są. Jak zaczną mnie wkurzac to podetne i będę kombinować jak się ich pozbyc

Do góry