reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Lekarz nie napisał które ANA p. ciała p/jądrowe to mam zrobić wszystkie? juz się zaczyna problem a jeszcze nie zaczęłam badań... tylko chciałam się umówić

reklama
Dzień dobry. czy dziewczyny słyszałyście coś o takim specyfiku jak Shatavari? Może ktoś coś więcej wiem na ten temat? @bertha ?
pierwsze słyszę ale chętnie bym się dowiedziała coś na ten temat
@olaa90 dziękuje :) czekam w takim razie cierpliwie i nie przemęczam sie na wszelki wypadek, mam luteinę dopochwowo wiec chyba jestem zabezpieczona
Wiedziałam, ze ta ciąża będzie trudna, ale nie podejrzewałam ze będę taka panikara :(
torbiele lubią jak się leży - wtedy ponoć szybciej się wchłaniają
Zobacz załącznik 930281

Co pierwsze zobaczylyscie?

Ja:

Dziecko
Pieniądze
Pielucha

[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
dziecko pieniądze romans
@Porzeczka1234 witam w klubie 8-)

Dziewczyny mam pytanie, zdarzyło się wam może ze przez pomyłkę lekarza nie miałyście ciągłości l4 i musialyscie to pokryć urlopem? ...

@ola90 dla Ciebie większych zmian nie będzie. Tyle, że urlop stracony i za l4 płaci pracodawca a nie ZUS. No i inaczej może przelicza to co będziesz dostawać a l4. A giną współczuję jakiś nieogar

Dziewczyny mam pytanie, zdarzyło się wam może ze przez pomyłkę lekarza nie miałyście ciągłości l4 i musialyscie to pokryć urlopem? ...
Ja bym poszła do tego starego gina i powiedziała żeby zrobił korektę. Może zrobić coś takiego teraz w tym systemie.
Na majówkach była dziewczyna któraj gin zamiast wypisać od 1.11 do 30.11 wypisal od 1.11 do 1.11. Z kadr zadzwonili jej dopiero 1.12 że nie mają jak jej wypłaty przelać, bo ani l4 ani w pracy ani nic. Poszła do lekarza i wystawił ten korektę i było okej wszystko

Lekarz nie napisał które ANA p. ciała p/jądrowe to mam zrobić wszystkie? juz się zaczyna problem a jeszcze nie zaczęłam badań... tylko chciałam się umówić
Link do: P.ciała p.jądrowe(ANA) IMMUNOBLOT - Luxmed Lublin
moim zdaniem to na początek

chodź ja robiłam 3 i wyszły mi 1:100 wynik graniczny typ świecenia ziarnisty Ana 2 ale to było w połogu. Później powtarzałam i wszystko ujemne

@dżoasia to będzie się działo haha

@olaa90 ja też bym poszła aby zrobił korektę ja tak miała i bez problemu była korekta. Współczuję lekarza bo przestrzał czasowy niezły

reklama
Ola nie powinnaś być bez badan dopuszczona do pracy po 30 dniach urlopu. Lepiej jakby lekarz jakikolwiek pokrył ci ciągłość bo może dać do 3 dni wstecz

U mnie smutno. Mąż choruje. Nerka ma stan zapalny, zatrzymało wodę, bolą go plecy i ma temp. i czekamy na wyniki badań od nefrolog. Niestety nie dość że jedna to po tym wirusie nadszarpnieta. Jakoś mi smutno i bardzo ciężko :( bardzo kocham tego "uparciucha" ;)

Do góry