reklama
dżoasia
Fanka BB :)
pierwsze słyszę ale chętnie bym się dowiedziała coś na ten tematDzień dobry. czy dziewczyny słyszałyście coś o takim specyfiku jak Shatavari? Może ktoś coś więcej wiem na ten temat? @bertha ?
torbiele lubią jak się leży - wtedy ponoć szybciej się wchłaniają@olaa90 dziękuje czekam w takim razie cierpliwie i nie przemęczam sie na wszelki wypadek, mam luteinę dopochwowo wiec chyba jestem zabezpieczona
Wiedziałam, ze ta ciąża będzie trudna, ale nie podejrzewałam ze będę taka panikara
dziecko pieniądze romansZobacz załącznik 930281
Co pierwsze zobaczylyscie?
Ja:
Dziecko
Pieniądze
Pielucha
[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
@Porzeczka1234 witam w klubie
marzycielka81
marzycielka81
roki_1991
Ja bym poszła do tego starego gina i powiedziała żeby zrobił korektę. Może zrobić coś takiego teraz w tym systemie.Dziewczyny mam pytanie, zdarzyło się wam może ze przez pomyłkę lekarza nie miałyście ciągłości l4 i musialyscie to pokryć urlopem? ...
Na majówkach była dziewczyna któraj gin zamiast wypisać od 1.11 do 30.11 wypisal od 1.11 do 1.11. Z kadr zadzwonili jej dopiero 1.12 że nie mają jak jej wypłaty przelać, bo ani l4 ani w pracy ani nic. Poszła do lekarza i wystawił ten korektę i było okej wszystko
Porzeczka1234
Link do: P.ciała p.jądrowe(ANA) IMMUNOBLOT - Luxmed LublinLekarz nie napisał które ANA p. ciała p/jądrowe to mam zrobić wszystkie? juz się zaczyna problem a jeszcze nie zaczęłam badań... tylko chciałam się umówić
moim zdaniem to na początek
chodź ja robiłam 3 i wyszły mi 1:100 wynik graniczny typ świecenia ziarnisty Ana 2 ale to było w połogu. Później powtarzałam i wszystko ujemne
@dżoasia to będzie się działo haha
@olaa90 ja też bym poszła aby zrobił korektę ja tak miała i bez problemu była korekta. Współczuję lekarza bo przestrzał czasowy niezły
reklama
Ola nie powinnaś być bez badan dopuszczona do pracy po 30 dniach urlopu. Lepiej jakby lekarz jakikolwiek pokrył ci ciągłość bo może dać do 3 dni wsteczDziewczyny mam pytanie, zdarzyło się wam może ze przez pomyłkę lekarza nie miałyście ciągłości l4 i musialyscie to pokryć urlopem? ...
U mnie smutno. Mąż choruje. Nerka ma stan zapalny, zatrzymało wodę, bolą go plecy i ma temp. i czekamy na wyniki badań od nefrolog. Niestety nie dość że jedna to po tym wirusie nadszarpnieta. Jakoś mi smutno i bardzo ciężko bardzo kocham tego "uparciucha"
Podziel się: