reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Marthi to moje buty :p

@olaa90 popieram źle się wkulaś naczynko.

@marzycielka81 jak się czujesz?

@oxygenium witaj moim zdaniem jak najszybciej gin aby Ci dał leki szkoda że wcześniej Ci nie wpisała abyś w domu miała. Jeśli chodzi o encorton brałam 15 mg do 20 tygodnia od testu nie grubłam nie chudłam czułam się dobrze nie chorowałam także każda inaczej reaguje.

@dżoasia myślę jak tam u Ciebie?

Kochana szczęśliwego Nowe Roku
hqdefault.jpg

reklama
Dziewczynki każdej starającej się życzę dokładnie takiego szczescia na 2019:
94F6EDB7-DAE0-4D76-803E-06A0A038F344.jpeg

Kochanym ciezaroweczkom (w tym sobie) życzę brau żylaków, hemoroidów, możliwości brania głębokich oddechów, sprawnych lędźwi i 10 punktów u naszych krasnalków :) :) :)
@smerfik88 idzuesz na pierwszy ogień, ja zaraz potem - omg!
Małym fasolkom zycze owocnego kiełkowania :)
A dla @Destino i Helenki samych dobrych dni i wyjścia koło marca do domku. I dużo dużo sił ♥️
A mamusiom łatwego przejścia przez zielone kupki, braki kupek, za dużo kupek; bezproblemowego ząbkowania, braku siniaków przy pierwszych krokach czy jeździe na rowerkach.
I w ogoke naj naj naj :) ♥️

Dziewczyny, mam pytanie. Jutro mam polowkowe. Powiedzcie mi, co tam lekarz dokładnie powinien sprawdzać? Wody plodowe i łożysko też czy tylko dzieciaczka?

Dziewczyny, mam pytanie. Jutro mam polowkowe. Powiedzcie mi, co tam lekarz dokładnie powinien sprawdzać? Wody plodowe i łożysko też czy tylko dzieciaczka?

Kochana wszystko :) Dzieciaczka: parametry wielkościowe, wszystkie organy - serduszko już bardzo dokładnie, pępowinę, przepływy, łożysko (czy prawidłowo ukrwione, czy nie wrasta - u mnie to sprawdzał). Przy drugich i trzecich prenatalnych nadal sprawdzał u mnie ciągłość kręgosłupa i wargi (czy nic się nie zmieniło w najdrobniejszym szczególe). Wody płodowe, szyjkę.

@Roki1991 ja nie pomogę bo już nie pamietam

Mam olbrzymi ból gardła o nie mogę nic przelykac pmus zielona wydzielina z gardła co mogę wziąć? Czy konieczny jest lekarz?

Kochana wszystko :) Dzieciaczka: parametry wielkościowe, wszystkie organy - serduszko już bardzo dokładnie, pępowinę, przepływy, łożysko (czy prawidłowo ukrwione, czy nie wrasta - u mnie to sprawdzał). Przy drugich i trzecich prenatalnych nadal sprawdzał u mnie ciągłość kręgosłupa i wargi (czy nic się nie zmieniło w najdrobniejszym szczególe). Wody płodowe, szyjkę.
Niestety ale w standardzie nie ma sprawdzania szyjki :( i nie kazdy chce to sprawdzac chyba ze masz u swojego gin. U innych to usługa dodatkowo platna. Wiem bo gdyby mi ktos sprawdził w 20rc na prenatalnych to prawdopodbnie w 23tc nie urodzilabym...

reklama
Do góry