reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@SheWolf wydaje mi się że mogę Cię prostować encortonem 20 mg.. sprawdze i dam znać ;)
@dżoasia czekamy na relację z podglądu, ile to dni po transferze ?

@Oczekujaca123 ja mam sprawdzana szyjke na każdej wizycie;)

@marzycielka81 sa takie na gardło dla kobiet w ciazy , może nie smakują zbyt fajnie Ale jakieś działanie łagodzące mają.. *spam* się chyba nazywają... Ale mnie uratowała herbata z sokiem malinowym, czosnek

@marzycielka81 p r e n a l e n to dla kobiet w ciąży leki tabletki do ssania ,woda do nosa syrop itd. Co do różu myślę że może się pidrażniłaś

@SheWolf dziś nie mam encortonu ale jadę do Maliny to pewnie mi przepisze daj znak czy ktoś cię poratuje czy nie to będziemy kąbinować

@dżoasia kochana to trzymam mocno kciuki za Was czekam na dobre info. z usg wiem że będzie dobrze.Umnie 9 stycznia ostatnie 3 szczepienia i wizyta i zobaczymy co dalej powie prof.

@Oczekujaca123 jestes w domu?

@burczuś zaczęłaś starania?

@Porzeczka1234 u nas starania zawieszone. Ja muszę powtórzyć cytokiny. I będę teraz przy okresie badać amh, prolaktynę i coś jeszcze...ale nie pamiętam?
Chyba to jest wewnętrzny strach przed próbami...
Doktorka zaproponowała mi immunosupresię,a potem immunoglobuliny. Ale poczytałam o skutkach ubocznych(dziewczyny mi prywatnie pisały), więc ten temat też nie dla mnie. No zobaczymy wyniki i wtedy zdecydujemy co dalej :)
dziękuję,że pytasz;*

Dziewczyny te z Was, które mają choroby autoimmuno (choćby hashimoto, tocznia, rzs) co robiłyście ze szczepieniami dzieciaczków? Albo co o tym sądzicie na przyszłość? Rozmawiała któraś z Was z lekarzami o tym?
Ja jakieś autoimmuno mam na pewno, tylko nie wiem jakie, a może nigdy się nie dowiem. Nie wiem, czy dobrze robię, ale dzieci mam szczepione, każde nieco inaczej, przy czym wszystkie raczej zgodnie z kalendarzem szczepień obowiązkowych, żadne krztuśćcem pełnokomórkowym. Nie podejmuję się doradzać. Internetowe teorie o szkodliwości szczepień traktuję z przymróżeniem oka, ale nie mam problemu z cudzymi wyborami.

reklama
Do góry