reklama
@SheWolf wydaje mi się że mogę Cię prostować encortonem 20 mg.. sprawdze i dam znać
@dżoasia czekamy na relację z podglądu, ile to dni po transferze ?
@Oczekujaca123 ja mam sprawdzana szyjke na każdej wizycie
@marzycielka81 sa takie na gardło dla kobiet w ciazy , może nie smakują zbyt fajnie Ale jakieś działanie łagodzące mają.. *spam* się chyba nazywają... Ale mnie uratowała herbata z sokiem malinowym, czosnek
@dżoasia czekamy na relację z podglądu, ile to dni po transferze ?
@Oczekujaca123 ja mam sprawdzana szyjke na każdej wizycie
@marzycielka81 sa takie na gardło dla kobiet w ciazy , może nie smakują zbyt fajnie Ale jakieś działanie łagodzące mają.. *spam* się chyba nazywają... Ale mnie uratowała herbata z sokiem malinowym, czosnek
Porzeczka1234
Fanka BB :)
@marzycielka81 p r e n a l e n to dla kobiet w ciąży leki tabletki do ssania ,woda do nosa syrop itd. Co do różu myślę że może się pidrażniłaś
@SheWolf dziś nie mam encortonu ale jadę do Maliny to pewnie mi przepisze daj znak czy ktoś cię poratuje czy nie to będziemy kąbinować
@dżoasia kochana to trzymam mocno kciuki za Was czekam na dobre info. z usg wiem że będzie dobrze.Umnie 9 stycznia ostatnie 3 szczepienia i wizyta i zobaczymy co dalej powie prof.
@Oczekujaca123 jestes w domu?
@burczuś zaczęłaś starania?
@SheWolf dziś nie mam encortonu ale jadę do Maliny to pewnie mi przepisze daj znak czy ktoś cię poratuje czy nie to będziemy kąbinować
@dżoasia kochana to trzymam mocno kciuki za Was czekam na dobre info. z usg wiem że będzie dobrze.Umnie 9 stycznia ostatnie 3 szczepienia i wizyta i zobaczymy co dalej powie prof.
@Oczekujaca123 jestes w domu?
@burczuś zaczęłaś starania?
marzycielka81
Dziewczyny plamie na brązowo. Jadę na 12 do ginekologa
SheWolf
Zaangażowana w BB
@burczuś w takim razie czekam na informacje.
@marzycielka81 5mg tez potrzebuje, bo biore najpierw 15mg, a potem 5mg. Chetnie odkupie.
Co do plamien, to moze byc estrofem, ale lepiej to sprawdzic u gina. Trzymaj sie!
@smerfik88 ok, sprawdz prosze
@Porzeczka1234, a kiedy u niego bedziesz?
@marzycielka81 5mg tez potrzebuje, bo biore najpierw 15mg, a potem 5mg. Chetnie odkupie.
Co do plamien, to moze byc estrofem, ale lepiej to sprawdzic u gina. Trzymaj sie!
@smerfik88 ok, sprawdz prosze
@Porzeczka1234, a kiedy u niego bedziesz?
burczuś
@Porzeczka1234 u nas starania zawieszone. Ja muszę powtórzyć cytokiny. I będę teraz przy okresie badać amh, prolaktynę i coś jeszcze...ale nie pamiętam?
Chyba to jest wewnętrzny strach przed próbami...
Doktorka zaproponowała mi immunosupresię,a potem immunoglobuliny. Ale poczytałam o skutkach ubocznych(dziewczyny mi prywatnie pisały), więc ten temat też nie dla mnie. No zobaczymy wyniki i wtedy zdecydujemy co dalej
dziękuję,że pytasz;*
Chyba to jest wewnętrzny strach przed próbami...
Doktorka zaproponowała mi immunosupresię,a potem immunoglobuliny. Ale poczytałam o skutkach ubocznych(dziewczyny mi prywatnie pisały), więc ten temat też nie dla mnie. No zobaczymy wyniki i wtedy zdecydujemy co dalej
dziękuję,że pytasz;*
Marthi
aspekt
Ja jakieś autoimmuno mam na pewno, tylko nie wiem jakie, a może nigdy się nie dowiem. Nie wiem, czy dobrze robię, ale dzieci mam szczepione, każde nieco inaczej, przy czym wszystkie raczej zgodnie z kalendarzem szczepień obowiązkowych, żadne krztuśćcem pełnokomórkowym. Nie podejmuję się doradzać. Internetowe teorie o szkodliwości szczepień traktuję z przymróżeniem oka, ale nie mam problemu z cudzymi wyborami.Dziewczyny te z Was, które mają choroby autoimmuno (choćby hashimoto, tocznia, rzs) co robiłyście ze szczepieniami dzieciaczków? Albo co o tym sądzicie na przyszłość? Rozmawiała któraś z Was z lekarzami o tym?
Marthi
@marzycielka81 - jak sytuacja?
reklama
marzycielka81
Kochana właśnie wróciłam do domu. Jest serduszko i pod tym względem wszystko ok. Ale jak chodzę to plamie. Mam podejrzenie odklejenia się kosmowki i reżim lozkowy i za wysokie ciśnienie dolne prawie 100. Mam mierzyć codziennie i jak przekroczy 90 pisac@marzycielka81 - jak sytuacja?
Podziel się: