reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Oczekujaca123 wiem ile cię to wszytsko kosztuje stresu, i zamartwiania, ale wierzę że za kilka mcy będziesz tulić swoje dwa szczęscia, na szyjkę coś muszą ci założyć bo to juz zbyt duze ryzyko tym bardziej przy blizniakach, a jak u Ciebie posiewy?
marzycielka, piekny widok z usg, bardzo się ciesze
pozostałym również gratuluję dzoasia, joanna rak i innym za pozytywny rozwój trzymam kciukasy
Na posiew od gin czekam tu co pobrali w sobote w nocy tez czekam bo swieta to wzzyscy maja wszystko w dupie w laboratoriach... ;/
Teoretycznie na razie nie maja ppdstaw do zalozenia. Nie ma rozwarcia i dlugos najmniejsza 4.3cm a kazdy mierzy inaczej wiec Zobaczymy co dzis wyjdzie bo zabiegi sa i czekam az lekarz przyjdzie po mnie. Ja licze ze nic sie nie dzieje i ze peofilaktyczny szew to mi zalozy twn profesor po 10tym stycznia. Oby.

reklama
@Marthi możesz brać ila dian direct ale u mnie zwykle te bez rp nie działały
Posiew niekoniecznie - gin jak widzi wydZieline to już może rozpoznać grzybicę

@Marthi możesz brać ila dian direct ale u mnie zwykle te bez rp nie działały
Posiew niekoniecznie - gin jak widzi wydZieline to już może rozpoznać grzybicę

chyba się umówię czym prędzej do lekarza... tylko oby któryś miał termin tak o.

No a właśnie jak czytałam o grzybicy to tam jest, ze upławy są serkowate. A ja takich nie mam. Moje są płynne. Zabielone.

@Marthi ja też zwykle miałam charakterystyczny serek dlatego przed ciąża nie skapnelam że mam grzybicę dopiero po posiewie.
Spróbuj to co pisałam czasem pomaga
Do tego doustnie jakiś probiotyk ginekologiczny

Dziewczyny mam pytanie 16+1 tc czuje dziwne łaskotanie w podbrzuszu. To mi aż promieniuje do krocza... jest to dość nieprzyjemne uczucie czy to jakiś powód do niepokoju? :(
@Oczekujaca123 powodzenia, ja to nawet nie wiem od 2 wizyt jaka mam długość szyjki bo mój lekarz wcześniej stwierdził, na oko ze jest ok a na ost wizycie przez pieczenie mi nie zmierzył.... masakra

Dziewczyny :( chyba mi się jakieś zapalenie przypałętalo, albo coś :/ Nigdy nie miałam problemów z bakteriami / grzybicami itd., wiec nie wiem co to jest, ale po stosunku przedwczoraj poczułam, ze mam lekko podrażniona pochwę i jej ujście, niby to mocno nie swędzi, czasem lekko zapiecze, ale dziś doszły lekkie białawe upławy o delikatnie przykrym zapachu. Podpowiedzcie proszę bo u gina nie mam teraz terminu :/ Co kupić? Jak leczyć? @marzycielka81 Ty chyba miewałas częste problemy. Podpowiedzcie proszę niedoświadczonej. :|
Marthi na grzybka kupisz w aptece glubullki gynoxin optima - nez recepty, do tego probiotyk np invag, sok z zurawiny 100%, podmywaj sie rumiankiem i bedzie dobrze

reklama
@Oczekujaca123 kciuki za usg ... ciężki czas masz teraz Ale będzie dobrze i musisz w to wierzyć;) myślę że szew to dobry pomysł;* daj znać jak po usg

@dzoasia co u Ciebie? ;*

@Destino kochana jak się ma Helenka ? Jesteś codziennie u niej ? Jak Ty się czujesz ?

@Marthi oj nie pomogę jeśli chodzi o infekcje....na codzień stosujesz jakiś płyn do higieny intymnej ?

@magda1208 fajnie że się odezwałaś;* ile malutka już ma ?

@olaa90 jak samopoczucie ?

Do góry