reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Witajcie Kochane przepraszam że tak mało mnie na tym wątku ale Ritka jest na mm więc mamy trochę pod górkę.
Popłakuje czasami, że nie mogę karmić piersią bo tak bardzo chciałam.
No ale czasami tak jest malutka jest całym moim światem choć nie powiem czasami miewam gorsze dni.
Walczymy z zaparciami od czasu do czasu.
Szukamy dobrej butelki bo pije łapczywie i mleczka dobrego dla Ritki bo też nam trochę ulewa.

Co u was.?

reklama
@Oczekujaca123 kciuki mocne ! Może pogadaj z lekarzem o pesarze albo dziwię na ta szyjkę Malinowski zakłada już ok 16 tygodnia
Szew mam miec. Tzn 10go stycznia mam wizyte u profesora z tego szpitala ale z innego oddzialu bo tu kilka blokow jest patologia gibekologka zachowawcza itp itd i on ma zdecydowac czy szew ale to mona lekarka mnie do niego wysyla. Ze nawet jak szyjka bd ok to i tak chce zebym mjala zalozony. Mam nadzieje ze tu bd ok i wytrwam do wizyty to wtedy bd 15t4d i decyzja o szwe profilaktycznym

@Hatice po to sie idzie do Gynemedu żeby tej straty więcej nie było i tego się trzymajmy!!! Wiem że ciężko uwierzyć że tym razem będzie dobrze ale u mnie już od początku ciazy było inaczej niż w poprzednich i potem ta pewność rosła że tym razem może się udać.
@marzycielka81 @dżoasia trzymam kciuki za Wasze kropeczki!

Dziewczyny :( chyba mi się jakieś zapalenie przypałętalo, albo coś :/ Nigdy nie miałam problemów z bakteriami / grzybicami itd., wiec nie wiem co to jest, ale po stosunku przedwczoraj poczułam, ze mam lekko podrażniona pochwę i jej ujście, niby to mocno nie swędzi, czasem lekko zapiecze, ale dziś doszły lekkie białawe upławy o delikatnie przykrym zapachu. Podpowiedzcie proszę bo u gina nie mam teraz terminu :/ Co kupić? Jak leczyć? @marzycielka81 Ty chyba miewałas częste problemy. Podpowiedzcie proszę niedoświadczonej. :|

@Oczekujaca123 wiem ile cię to wszytsko kosztuje stresu, i zamartwiania, ale wierzę że za kilka mcy będziesz tulić swoje dwa szczęscia, na szyjkę coś muszą ci założyć bo to juz zbyt duze ryzyko tym bardziej przy blizniakach, a jak u Ciebie posiewy?
marzycielka, piekny widok z usg, bardzo się ciesze
pozostałym również gratuluję dzoasia, joanna rak i innym za pozytywny rozwój trzymam kciukasy

reklama
@Marthi mi zawsze Macmirror pomagał tylko on jest na receptę. Trivag to probiotyki możesz brać. Na podrażnienia są też dobre kapsułki z kwasem hialuronowym. Jednak powinnaś zrobić wymaz bo skoro są uplawy i nie pachnie to dobrze to pewnie jakaś infekcja

Do góry