reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

czesc dziewczyny , mam na imię Kasia , jestem po 4 poronieniach. byłam leczona róznymi lekami, proba ciaż nie dała nam jeszcze dzieci, teraz lecze sie u dr Kluszczyka w Rybniku, dzis odbieram wyniki KIR , hlac meza, oraz przeciwciala plemnikowe. zalecił mi accofil. jak sie czułyscie po jego braniu ? czy odczuwacie skurki brania leku - pytanie do dziewczyn, ktorym sie udało na tym leku ;) pozdrawiam.

reklama
@basiawol u nas ciezko. Cieszylismy sie, ze odstawili lek usypiajacy Helenke, a okazalo sie, ze mala gorzej oddycha i trzeba bylo znow podlaczyc tlen. No i wylew mialo byc ok, a od poniedzialku komory w mozgu sie powiekszyly i robi sie wodoglowie. Az strach pytac lekarza jak ma sie dzisiaj, bo ciagle cos wyskakuje. A chcialoby sie wierzyc, ze bedzie dobrze
@Destino :( :*

Witaj @czarna8667. Ja też byłam dwa razy u dr Kluszczyka. Wydaje się sensowny. wiem,że bazuje na accofilu. Choć mi nie proponował, bo ponoć nie dla mnie. Jest tu kilka dziewczyn co działały na tym leku i urodziły,więc nie wiem,czy jeszcze się udzielą.
@Destino nie łatwe to wszystko...ale wierzymy w kruszynkę;*

reklama
@justkaki to czekamy na usg. Ten przyrost serio wskazuje na parkę :)
@Destino nieustanne kciuki i ciepłe myśli skierowane na Helenkę ♥️
@czarna8667 witaj.
My po 3 prenatalnych. Uffffff. 1400 gram, wszystko na swoim miejscu, chociaż nie chciała pokazać ani buzi na 3D (standardowo - nie mam żadnego ujęcia, teraz zasłonięta pępowiną i nóżkami - złożona jak scyzoryk i wciąż miednicowo ułożona), ani nerki jednej. Także już pokazuje swój charakterek ;).
Szyjka 2,65, ale na szczęście zamknięta i prawidłowa w ocenie palpacyjnej i wizualnej przez wziernik. W piątek kontrola przed świętami na wszelkie w. Lezenie pomogło!

Do góry