reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@kasiula222 co do ANA1, to u mnie tez byly ujemne, ale juz ANA 2 wyszly bardzo dodatnie 1:160 i 1:2560. To pewnie ewenement, ale u mnie sie zdazyl, wiec moze zbadaj jeszcze ANA2?

Dziewczyny czytam Was troche i widze, ze roznie bierzecie Encorton.
Ja biore 15mg na czczo i 5mg w poludnie. Spotkalyscie sie z takim zaleceniem?

@nafoczka - Haha, ale Cię wziela pod włos ta dentystka[emoji12]
I dobrze :D

@SheWolf - Nie pamietam Cie kochana, ale trzymam kciuki za starania ;)

@pixi.nova - No w końcu się ujawniłaś! :) Ja juz tyle razy gratulowałam, ze nie pogratuluje ponownie, a bede życzyć Wam duzo zdrowka a Tobie cierpliwości przy kolkach :)

@Destino - jak u Was? :*

U nas masakra z pieskiem :( leczyliśmy go od dwoch tygodni na zapalenie ucha wewnętrznego i środkowego oraz bakterie, ktore pojawiły sie w uchu a nagle zrobiła sie z tego mega niewydolność nerek i początkująca niedokrwistosc... od paru dni codziennie klinika, kroplowki i inne, ale... tracimy nadzieje, ze jej jakos jeszcze pomożemy... Mała nic nie je, nie chce pic, prawie nie wstaje. Dzisiaj załatwiła sie pod siebie... Obawiam sie, ze te swieta nie beda zbyt przyjemne :( Nawet nie mam ochoty ubierać choinki czy przygotowywać swieta... Nasza mała dziecinka:(((

@Marthi tak mi przykro, ze psinka ma sie tak ciezko. Trzymaj sie dzielnie.
My ubieramy choinke dla synka, ale duch tych swiat gdzies czmychnal. Probujemy go zawrocic dla synka. Obys ty miala juz niedlugo dla kogo stawiac choinke i wskrzeszac swieta

@Marthi bo ja chwile tu balam, a potem zniknelam, bo jakos nic sie nie dzialo, nie bylo o czym pisac. A poza tym to Wy sie wszystkie znacie jak lyse konie i ciezko mi sie wkrecic.
Moja historia w skrocie to poronienie w 10tc, pozniej ponad dwa lata nie moglam zajsc w ciaze. Udalo sie po laparoskopii i po 3 IUI. Ciaza z krwotokami, krwiakiem, potem ze skracajaca sie szyjka. Mialam zalozony szew w 18tc i dotarlam do 41tc. Urodzilam Ize. Potem starania na luzie, poniewaz nie wierzylam, ze sie uda. Udalo sie po chyba 10cs. Niestety poronilam w 11tc.
Zrobilam sporo badan i wyszly mi wysokie NK, dodatnie ANA2, MTHFR A1289C homo i czynnik V(R2) hetero. Do tego wysoki cholesterol, prolaktyna (pewnie przez karmienie piersia), no i juz dawno zdiagnozowane Hashi i endometrioza. Wiec jest tego troche. Aaaa i mam 40 lat
Nie wiem czy jeszcze sie kiedys uda, ale probujemy z immunologiem, a jak sie nie uda to juz sama nie wiem...

Wspolczuje Ci problemow zdrowotnych pieska :( Sama mam 2 siersciuchy i kocham te moje pierworodne coreczki ❤️
Mam nadzieje, ze psinka wyzdrowieje.

@nafoczka - Haha, ale Cię wziela pod włos ta dentystka[emoji12]
I dobrze :D

@SheWolf - Nie pamietam Cie kochana, ale trzymam kciuki za starania ;)

@pixi.nova - No w końcu się ujawniłaś! :) Ja juz tyle razy gratulowałam, ze nie pogratuluje ponownie, a bede życzyć Wam duzo zdrowka a Tobie cierpliwości przy kolkach :)

@Destino - jak u Was? :*

U nas masakra z pieskiem :( leczyliśmy go od dwoch tygodni na zapalenie ucha wewnętrznego i środkowego oraz bakterie, ktore pojawiły sie w uchu a nagle zrobiła sie z tego mega niewydolność nerek i początkująca niedokrwistosc... od paru dni codziennie klinika, kroplowki i inne, ale... tracimy nadzieje, ze jej jakos jeszcze pomożemy... Mała nic nie je, nie chce pic, prawie nie wstaje. Dzisiaj załatwiła sie pod siebie... Obawiam sie, ze te swieta nie beda zbyt przyjemne :( Nawet nie mam ochoty ubierać choinki czy przygotowywać swieta... Nasza mała dziecinka:(((
Kochana przykro mi bardzo z powodu psniki

@kasiula222 co do ANA1, to u mnie tez byly ujemne, ale juz ANA 2 wyszly bardzo dodatnie 1:160 i 1:2560. To pewnie ewenement, ale u mnie sie zdazyl, wiec moze zbadaj jeszcze ANA2?

Dziewczyny czytam Was troche i widze, ze roznie bierzecie Encorton.
Ja biore 15mg na czczo i 5mg w poludnie. Spotkalyscie sie z takim zaleceniem?
Ja brałam encorton 15 mg! 10 rano i 5 przed obiadem . U kogo się leczysz? Jeśli u Maliny to raczej normalne

@dżoł to oby się zdecydowali

@pixi.nova serdecznie gratuluję

@marzycielka81 myślę o Tobie

reklama
Do góry