reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@smerfik88 mi dol brzucha "wibrowal" od od ok 17tc

Jesli chodzi o magnez to ja dosc sporo czytalam w ciazy z Frankiem, przed ta ciaza i teraz. I ogolnie najlpeiej przyseaja sie mleczan z lekow albo cytrynian z suplementow, reszta podobno do du.... ale na kazdego dziala co innego ;)

@magda1208 ogromne kciuki !Mam nadzieję że mąż będzie mógł kangurować poproście lekarza nam mówiono że między dziećmi i ojcami występuje wtedy szczególną więź coś w tym jest. Poproś aby Ci po wszystkim dziecko przynieśli przystaw do piersi. Powodzenia piękne chwile przed Wami całusy od cioci dla małej Rity ❤❤❤❤❤❤

@Oczekujaca123 a czy Ty miałaś jakieś objawy kochana, które teraz mogłabyś dopasować do tych z nietrzymaniem szyjki?
Nie wiem....
Cala ciaze bolaly mnie plecy i troche brzuch wiec to sie nie liczy... usilowalam sobie przypomnieć czy byly jakies sygnaly, ale nie jestem pewna. W sobote (16.06) strasznie mnie bolal pecherz mialam wrazenie ze maly kopie mnie po pecherzu, ale myslalam ze tak moze byc..od jakoegos czasu czulam.go nisko ale podobno tak moglo byc... takie dziwne pulsacje czulam nie wiem teraz czy to ruchu czy skurcze... no i tyle... a w srode (20.06) mialam plamienia i trafilam do szpitala z pecherzem plodowym w pochwie... takze no nie wiem czy to byly objawy czy nie...

U mnie nie zbyt kolorowo... wczoraj juz bylam na IP... bo wypadlo ze mnie cos co wygladalo jak czop (w 8tc!) Nie byl to zabarwiony sluz tylko jakos glut ktory mozna bylo ciagnac w1 i druga strone.. sory za doslownosc... nie cchialam panikowac ale nie wytrzymalam, pojechalam do innego szpitala niz pracuje moja gin, mam to szczescie ze szpotali w okolicy nie brakuje , to moge panikowac co jakis czas w innym... przebadali mnie, samo usg trwalo z 20min. Wszystko ok. Szyjka dluga 4.8cm, zamknięta, dzieciaki zyja. Jednemu serce bije 186 a drugiemu 156. Przerazilo.mnie to tetno 186 ale lekarka mowila ze na tym etapie to nic zlego nie oznacza. Kazala dbac o siebie i zrobić badanie moczu. Trochę sie uspokoilam... .
Ogolnie zle znosze ta ciaza...
No ale oby do przodu ;)

reklama
@Oczekujaca123 bo to szybkie to na dziewczynkę ♡♡♡ A to normalne to na chłopca ♡♡♡ widzisz bo my kobiety to od życia płodowego już znerwicowane ♡♡♡
Heh ja zas przeczytalam, ze szybsze na chlopaka a wolniejsze na dziewczyne :D tylko sam fakt 186 to duzo strasznie i tp mnie przerazilo.... ale.potem znalazlam odpowiedz jednego z lekarzy, ze w 9tc tetno moze osiagac nawet powyzej 190 a po 12tc spada. No wiec zobaczymy. W 7t bylo 168 o 153 jak dobrze pamiętam

Do góry