reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Porzeczka1234 u mnie mimo, ze ddimery nisko to aptt poleciało w dol.... myślisz ze powinnam wrócić do acardu? Tylko znowu sie boje krwiaka i bujam sie z plamieniami... Nie wiem o co z tym chodzi, kłuje się clexane 0,4 , w ogóle te wyniki to już mi poleciały trochę w porównaniu z poprzednimi

Dziewczyny , a czy te badania moczu są bardzo złe ? No w łeb strzelę sobie...

Załączniki

• 5B4BE2F8-AC39-4D55-92EA-24DD6EDF5EE8.jpeg
    5B4BE2F8-AC39-4D55-92EA-24DD6EDF5EE8.jpeg
    111,6 KB · Wyświetleń: 97
Ostatnia edycja:
@Porzeczka1234 u mnie mimo, ze ddimery nisko to aptt poleciało w dol.... myślisz ze powinnam wrócić do acardu? Tylko znowu sie boje krwiaka i bujam sie z plamieniami... Nie wiem o co z tym chodzi, kłuje się clexane 0,4 , w ogóle te wyniki to już mi poleciały trochę w porównaniu z poprzednimi

Dziewczyny , a czy te badania moczu są bardzo złe ? No w łeb strzelę sobie...
Jesli chodzi o badanie moczu skontaktowalabym sie z lekarzem, masz i bakterie i erytrocyty. Mocz masz bardziej zasadowy (polecam pic wode z cytryna , sok z kapusty kiszonej, jesc kiszonki, tak zeby zakwasic, wtedy bakterie maja trudniej, zeby sie rozwijać)
Jesli chodzi o aptt wynik mam podobny... wszystkie inne idealne. Hematolog mowi, zeby sie tym nie przejmowac skoro inne wskazniki sa ok....

reklama
@Oczekujaca123 problem jest taki, ze poki co mam takiego lekarza ze nie mam z nim kontaktu telefonicznego :( jedyne szybciej to mogę pojechać na wizytę do niego w poniedziałek , ewentualnie próbować się wciskać do innego gin jutro lub w niedziele (bo przyjmuje) a to bardzo zle? :(

Do góry