Porzeczka1234
Fanka BB :)
@magda1208 doczekałaś się! Wspaniale cieszę się bardzo!Cieszcie się sobą.❤❤❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje ! Zdrowka ;**Kochane... nasz cud upragniony...
córeczka Rita przyszła na śwat 8:23... 53cm... 3080g 10pkt.
Serdeczne gratulacje!! :-) :* CałuskiKochane... nasz cud upragniony...
@magda1208 Aż się poplakalam.... gratulacje kochana z całego sercaKochane... nasz cud upragniony...
Jesli chodzi o badanie moczu skontaktowalabym sie z lekarzem, masz i bakterie i erytrocyty. Mocz masz bardziej zasadowy (polecam pic wode z cytryna , sok z kapusty kiszonej, jesc kiszonki, tak zeby zakwasic, wtedy bakterie maja trudniej, zeby sie rozwijać)@Porzeczka1234 u mnie mimo, ze ddimery nisko to aptt poleciało w dol.... myślisz ze powinnam wrócić do acardu? Tylko znowu sie boje krwiaka i bujam sie z plamieniami... Nie wiem o co z tym chodzi, kłuje się clexane 0,4 , w ogóle te wyniki to już mi poleciały trochę w porównaniu z poprzednimi
Dziewczyny , a czy te badania moczu są bardzo złe ? No w łeb strzelę sobie...