reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Oczekujaca123 trzymam kciuki za te Twoje dwa serduszka. Ja mam wizytę jutro o 20:20, też późno.
Do tego dziś mam jakieś problemy z sercem. Nawet nie wiem jak to określić, cały czas brak mi powietrza a od czasu do czasu mam takie jakby bulgotanie w sercu i robi mi się trochę słabo. Teraz musiałam wyjść z wanny bo znów było mi słabo. Co to moze być?
Kochana nie wiem co to jest ale w wannie się moczysz to raczej w ciąży nie wskazane.
Może ciśnienie mierzyłaś? Idź do internisty i zrobią Ci ekg . I koniecznie powiedz o tym ginekologowi

@roki_1991 znam pieczonkę uwielbiam haha!

@marshia u nas na patelni to smażonka!

reklama
@plastulinka w ciąży podobno zdarzają się takie kołatania serca co przypomina arytmię. Czytałam o tym ostatnio bo niestety też tak mam jak leżę wieczorem w łóżku. Mega nieprzyjemne uczucie. A na początku ciąży miałam takie zasłabnięcia głównie z głodu. Tzn ja go nie czułam ale mój organizm mi w ten sposób dawał znać że mam zjeść. Zdarzyło mi się kilka razy, w momencie serce zaczyna szybciej bić, ciężko złapać oddech, oblewa zimny pot i robi się mega gorąco. Musiałam się wtedy położyć, poleżeć z 10 minut, potem powoli wstać i iść coś zjeść. Po tym przechodziło

@Oczekujaca123 w takim razie na Podbeskidziu to duszonki ;) ale wiem że w różnych częściach polski różne ma nazwy :)

@Marthi ja studiując się właśnie przekonałam że te same rzeczy mają często różne nazwy, albo że ktoś ma dania o których nie słyszałam. Np koleżanka spod Radomia mówiła mi jak pyszna mają "kapustę z ziemniaków"?? Nie mam pojęcia co to :p z kolei jak przyjechała na praktyki w moje okolice to nie wiedziała co to łazanki :) także dużo pewnie jest takich rzeczy :)

Kochana nie wiem co to jest ale w wannie się moczysz to raczej w ciąży nie wskazane.
Może ciśnienie mierzyłaś? Idź do internisty i zrobią Ci ekg . I koniecznie powiedz o tym ginekologowi

@roki_1991 znam pieczonkę uwielbiam haha!

@marshia u nas na patelni to smażonka!
To raczej była szybka kąpiel niż moczenie sie ale moz faktycznie masz rację i przejdę na tryb prysznicowy

@plastulinka - kciuki za jutrzejsza wizyte. Z wanna ostrożnie, niewskazana w ciazy[emoji8]

@marshia - dokładnie! BINGO! Gdybys dodała masełko + tłuszczyk, np w formie tego awokado cukier bedzie najpewniej w normie[emoji6] Przetestuj i daj znac czy sie sprawdzilo[emoji8]

@roki_1991 pewnie tak[emoji6] łazanki znam, kapusty z ziemniaków juz tez nie[emoji12]

@marshia gratuluje udanej wizyty

@Marthi chodzilo mi bardziej o to jak ja mam to polknac jak nie umiem. Tez msm brac wieczorem

A jak przepołowisz sobie to nie wystarczy? Duże sa te tabletki wiem, sama mialam problem i sie ich bałam ale dawałam rade w całości bo lekarz mi nie kazał ich przepoławiać. Popij duuuuza ilością wody i pójdzie gładko :) Jako czopka wlozyc ich nie mozesz bo nie zadziałają :p

@Marthi przetestuje w piątek. Bo dziś kupiłam awokado - ale twardawe. Musi dojść :) aż sama jestem ciekawa wyniku :)
@plastulinka popieram @Destino - większy przepływ krwi i taki efekt.
@marzycielka81 przed chwilą połknęłam glucko razem z Asmag Forte i Aspirin kardio :). Następny łyk to Femibion 2, czyli 2 tabletki + 1 tabletka dodatkowe Dha. Ja zawsze wszystko łykam w pakiecie :)

reklama
@plastulinka gratuluje, bardzo sie cieszę że się udało, trzymam mocno kciuki za Twoj skarb, jeśli chodzi o to dziwne uczucie pracy serca, i duszności, jest wiele przyczyn ale jedna z nich nadczynność tarczycy, nie czytam niestety teraz forum z braku czasu i niewiem jakie masz tsh, ? może wartało by sprawdzic, i niestety arytmia jest częsta
@magda1208 a kiedy Ty kochana rodzisz?
@Porzeczka1234 jak Twoja Zosia się chowa?śliczna dziewczynka, starania już pełna parą o rodzeństwo dla małej?
@burczuś co u Ciebie?
gdyby ktoś taki telegraficzny skrót napisał co u Was dziewczynki,bo niestety nie ogarniam forum, czasem próbuje wejść na bb i jak szybko odpalam kompa to jeszcze szybciej go zamykam:D
@iveo gratuluje, piękne imię dla synka wybraliście, i szybciutko dochodz do sił

Do góry