reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Oczekujaca123 trzymam kciuki za te Twoje dwa serduszka. Ja mam wizytę jutro o 20:20, też późno.
Do tego dziś mam jakieś problemy z sercem. Nawet nie wiem jak to określić, cały czas brak mi powietrza a od czasu do czasu mam takie jakby bulgotanie w sercu i robi mi się trochę słabo. Teraz musiałam wyjść z wanny bo znów było mi słabo. Co to moze być?
Kochana nie wiem co to jest ale w wannie się moczysz to raczej w ciąży nie wskazane.
Może ciśnienie mierzyłaś? Idź do internisty i zrobią Ci ekg . I koniecznie powiedz o tym ginekologowi

@roki_1991 znam pieczonkę uwielbiam haha!

@marshia u nas na patelni to smażonka!

reklama
@plastulinka w ciąży podobno zdarzają się takie kołatania serca co przypomina arytmię. Czytałam o tym ostatnio bo niestety też tak mam jak leżę wieczorem w łóżku. Mega nieprzyjemne uczucie. A na początku ciąży miałam takie zasłabnięcia głównie z głodu. Tzn ja go nie czułam ale mój organizm mi w ten sposób dawał znać że mam zjeść. Zdarzyło mi się kilka razy, w momencie serce zaczyna szybciej bić, ciężko złapać oddech, oblewa zimny pot i robi się mega gorąco. Musiałam się wtedy położyć, poleżeć z 10 minut, potem powoli wstać i iść coś zjeść. Po tym przechodziło

@Oczekujaca123 w takim razie na Podbeskidziu to duszonki ;) ale wiem że w różnych częściach polski różne ma nazwy :)

@Marthi ja studiując się właśnie przekonałam że te same rzeczy mają często różne nazwy, albo że ktoś ma dania o których nie słyszałam. Np koleżanka spod Radomia mówiła mi jak pyszna mają "kapustę z ziemniaków"?? Nie mam pojęcia co to :p z kolei jak przyjechała na praktyki w moje okolice to nie wiedziała co to łazanki :) także dużo pewnie jest takich rzeczy :)

Kochana nie wiem co to jest ale w wannie się moczysz to raczej w ciąży nie wskazane.
Może ciśnienie mierzyłaś? Idź do internisty i zrobią Ci ekg . I koniecznie powiedz o tym ginekologowi

@roki_1991 znam pieczonkę uwielbiam haha!

@marshia u nas na patelni to smażonka!
To raczej była szybka kąpiel niż moczenie sie ale moz faktycznie masz rację i przejdę na tryb prysznicowy

@plastulinka - kciuki za jutrzejsza wizyte. Z wanna ostrożnie, niewskazana w ciazy[emoji8]

@marshia - dokładnie! BINGO! Gdybys dodała masełko + tłuszczyk, np w formie tego awokado cukier bedzie najpewniej w normie[emoji6] Przetestuj i daj znac czy sie sprawdzilo[emoji8]

@roki_1991 pewnie tak[emoji6] łazanki znam, kapusty z ziemniaków juz tez nie[emoji12]

@marshia gratuluje udanej wizyty

@Marthi chodzilo mi bardziej o to jak ja mam to polknac jak nie umiem. Tez msm brac wieczorem

A jak przepołowisz sobie to nie wystarczy? Duże sa te tabletki wiem, sama mialam problem i sie ich bałam ale dawałam rade w całości bo lekarz mi nie kazał ich przepoławiać. Popij duuuuza ilością wody i pójdzie gładko :) Jako czopka wlozyc ich nie mozesz bo nie zadziałają :p

@Marthi przetestuje w piątek. Bo dziś kupiłam awokado - ale twardawe. Musi dojść :) aż sama jestem ciekawa wyniku :)
@plastulinka popieram @Destino - większy przepływ krwi i taki efekt.
@marzycielka81 przed chwilą połknęłam glucko razem z Asmag Forte i Aspirin kardio :). Następny łyk to Femibion 2, czyli 2 tabletki + 1 tabletka dodatkowe Dha. Ja zawsze wszystko łykam w pakiecie :)

reklama
@plastulinka gratuluje, bardzo sie cieszę że się udało, trzymam mocno kciuki za Twoj skarb, jeśli chodzi o to dziwne uczucie pracy serca, i duszności, jest wiele przyczyn ale jedna z nich nadczynność tarczycy, nie czytam niestety teraz forum z braku czasu i niewiem jakie masz tsh, ? może wartało by sprawdzic, i niestety arytmia jest częsta
@magda1208 a kiedy Ty kochana rodzisz?
@Porzeczka1234 jak Twoja Zosia się chowa?śliczna dziewczynka, starania już pełna parą o rodzeństwo dla małej?
@burczuś co u Ciebie?
gdyby ktoś taki telegraficzny skrót napisał co u Was dziewczynki,bo niestety nie ogarniam forum, czasem próbuje wejść na bb i jak szybko odpalam kompa to jeszcze szybciej go zamykam:D
@iveo gratuluje, piękne imię dla synka wybraliście, i szybciutko dochodz do sił

Do góry