reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@dżoasia ja się śmieje że od początku czymś żyje najpierw oby było serduszko , później pierwsze prenatalne , potem żeby zszedł krwiak , potem żeby się podniosło łożysko , potem polowkowe , potem czy się rusza , teraz byle do 30 tc , później do 34 A później to oby cały i zdrowy przyszedł na świat.... chyba co miesiąc jakiś cel ;)

reklama
@smerfik88 to piona ;) miałam i mam to samo - oprócz krwiaka ;)
@Hope24 ja tez bym już bety nie badała. Więcej powie usg, nawet wcześniejsze, czy jest prawidłowy pęcherzyk, ciałko zoltkowe, zarodek.
@Marthi ja tez nie widziakam fot :/, Mize edytowałas post i dorzuciłaś później? Jyz się cofam i oglądam :).

@Hope24 - nie jedna z nas tu usłyszała złe wiadomosci na usg... wiem, ze to strasznie stresujące badanie, sama miałam dosłownie sraczke przed każda wizyta usg w ciazy i rozumiem ten cholerny strach, ale niestety - taka kolej rzeczy... Trzymam ogromnie kciuki! [emoji8] Dobry przyrost bety to piekny krok do przodu, teraz tylko masę cierpliwości, spokoju i wiary zycze. I z jednej strony zazdroszczam, a z drugiej nie - bo mnie ten stres tez paraliżował zawsze przed usg... trzymaj sie cieplo[emoji8]

@marshia - tak, pierwotnie sie nie dodały, ale w kolejnych postach juz tak. [emoji6]

@smerfik88 jest dokładnie w punkt jak piszesz [emoji4]
@Marthi zdjęcia rzeczywiście super aż mi się wyjazd zamarzył
Czemu Ty będziesz miała ta laparo?

W HSG miesiąc temu wyszła mi częściowa przegroda... dla świetego spokoju wolę ją usunąć. Tak tez polecają lekarze. U mnie możliwe, ze każda ciaza zakończyła sie z innego powodu wiec przed czwarta próba wole wszystko „wyprostowac”... Oby na dobre mi to wyszło...

@roki_1991
Jade 23 do lekarza bo do 25 mam zastrzyki clexane, nie wiem czy zrobi mi usg bo 27 mialam dopiero jechac na usg... stres bedzie jak nie wiem... a jak.u Ciebie? Tez bralas clexane?

Ja biorę neoparin też od pozytywnego testu. Ale dawkę niestety tylko 0.4. Jutro idę zrobić aptt i ddimery żeby sprawdzić czy się sprawdza jeszcze ta dawka. Stres przed każdym usg niestety taki będzie. U mnie 16tc i dalej taki sam stres....

Ja biorę neoparin też od pozytywnego testu. Ale dawkę niestety tylko 0.4. Jutro idę zrobić aptt i ddimery żeby sprawdzić czy się sprawdza jeszcze ta dawka. Stres przed każdym usg niestety taki będzie. U mnie 16tc i dalej taki sam stres....

Roki, a badalas juz anty Xa? Moze zbadaj to wlasnie. Anty X jako jedyne badanie w 100% daje odpowiedz czy dawka heparyny jest odpowiednia. Badanie anty Xa robi sie po 4h od podania heparyny. Poczytaj o tym.

reklama
Do góry