reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Oczekujaca123 ale trochę boleć musi, wszystko się tam przestawia dla nowych lokatorów, także to normalnie, spokojnie. Póki ból nie jest nie do zniesienia, to na pewno wszystko jest dobrze :)
@Roki1991 ja juz przerobilam ciaze do 23tc i nie bolalo.. a podobno przy pierwszej macica bardziej boli jak sie rozciaga... teraz ludze sie , ze boli bardziej, bo jednak robi sie miejsce dla dwojki. Mam taka nadzieje ;) To nie tak, ze ja przesadzam, choc moze sie tak wydawac ;p Ten bol jest dla mnie dziwny ja go nawet zlokalizowac nie umiem... wiec sie martwie. Ja mam wysoki prog bolu. Nie jest tak ze leze i sie zwijam, ale najczesciej musze lezec bo jak cos robie to zaczyna ciagnac i boli... :(

reklama
Hej Dziewczyny,
moja koleżanka robiła badania i wyszła jej interleukina 6 powyżej normy 6226 pg/ml (widełki 2879-5956) a interleukina 8 poniżej normy 3042 pg/ml (>5000).
Co Paśnik może na to dać? Wlewy z Intralipid? Koleżanka jest dopiero co po jednej próbie zapłodnienia w klinice leczenia niepłodności i niestety nie doszło do ciąży :(

@Oczekujaca123 ja np dzisiaj trochę miałam capuccino, mam nadzieje ze to po wczorajszym usg.. na pewno wszystko będzie dobrze, mnie tez jak coś zakłuje, zaboli to od razu się kładę.. jestem na l4 już 2 tydzień pracuje w przedszkolu a z moja chalastrą i przeszłością położnicza to już jest ryzyko... a ty tez już l4?
Edit:
@nafoczka [emoji8] dużo zdrówka kochana!

Witam fajterki ♡♡♡
CIESZE się u was wszystko w porządku
ŚLICZNA @marshia, szczęśliwa @olaa90, zatroskane @Oczekujaca123 i @roki_1991 :) @burczuś @bertha @Marthi
Pozdrawiam was wszystkie i witam wszystkie nowe dziewczyny. Jestem z wami juz ponad 4 lata i pomimo braku starań zaglądam bi moich ekolezanek :) trochę trudniej mi ogarnąć was "nowe" :)
Ostatnio coś zdrowie na bakier. Ciśnienie po lekach wprawdzie juz ok ale do tego biorę na zbicie cholesterolu i wykruszenie złogów w nerkach, a i jeszcze stan zapalny zakończony wczorajszym wyrwaniem 8 :) także ten :) SKS ;)

Witam fajterki ♡♡♡
CIESZE się u was wszystko w porządku
ŚLICZNA @marshia, szczęśliwa @olaa90, zatroskane @Oczekujaca123 i @roki_1991 :) @burczuś @bertha @Marthi
Pozdrawiam was wszystkie i witam wszystkie nowe dziewczyny. Jestem z wami juz ponad 4 lata i pomimo braku starań zaglądam bi moich ekolezanek :) trochę trudniej mi ogarnąć was "nowe" :)
Ostatnio coś zdrowie na bakier. Ciśnienie po lekach wprawdzie juz ok ale do tego biorę na zbicie cholesterolu i wykruszenie złogów w nerkach, a i jeszcze stan zapalny zakończony wczorajszym wyrwaniem 8 :) także ten :) SKS ;)
Pewnie po usg ;*
Ja jestem caly czas na l4 od konca macierzyńskiego tj 18sieprnia. Mialam od grudnia brac urlop a od stycznia wrocic do pracy.... ale po drodze zdarzyl sie cud[emoji7] koe odwazylam sie jeszcze isc na l4 ciazowe, do 20go mam od psychiatry, le jak juz bedzie serduszko to 20go biore od ginekologa i jade do pracy powiedziec, ze nie bedzie mnie dluzej... pracuje w osrodku z osobamo uposledzonymi umyslowo, doroslymi. Sama na zmiane 12h.. no w pierwszej ciazy tez musialam.isc od poczatku na l4 i mnie nie ma szans pracować w ciazy

@nafoczka a wiec duzo zdrowka ! Mi urolog dal skierowanie do nefrologa w zwiazku ze drobnymi zlogami w nerkach... az sie boje co mi powie :( ale dopiero z karta ciazy pojde sie zapisac, tak mi babki w rejestracji doradzily , bo musialabym czekac dp maka 2019 :D

reklama
Do góry