Dziewczyny sory nie obrazcie sie,ale odnoszę wrazenie ze niektóre z Was traktuja Maline jak góru. On powiedzial tak,kazal zrobic tak. A i tak informacje podajecie sprzeczne,jednej kazal w brzuch,innej w udo. A ja mysle ze niech kazda robi tak zeby czula sie sama ze soba dobrze,bo pamietam jakiego mialam stracha jak wbijalam juz w duży brzuch,ze moze cos przebilam,a dziecko juz sie nie rusza,mialam obcesje,i ja uwazam ze to spokoj matki jest najwazniejszy. Niech kazda robi to w zgodzie sama ze soba i z własnym sumieniem :-)
reklama
magda1208
Fanka BB :)
Dziewczyny sory nie obrazcie sie,ale odnoszę wrazenie ze niektóre z Was traktuja Maline jak góru. On powiedzial tak,kazal zrobic tak. A i tak informacje podajecie sprzeczne,jednej kazal w brzuch,innej w udo. A ja mysle ze niech kazda robi tak zeby czula sie sama ze soba dobrze,bo pamietam jakiego mialam stracha jak wbijalam juz w duży brzuch,ze moze cos przebilam,a dziecko juz sie nie rusza,mialam obcesje,i ja uwazam ze to spokoj matki jest najwazniejszy. Niech kazda robi to w zgodzie sama ze soba i z własnym sumieniem :-)
Kochana tu nie chodzi o traktowanie Maliny jako góru tylko odpowiedź na zadane pytanie i nie ma nic dziwnego w tym, że jednym pozwala zrobić w udo oczywiście w późniejszym czasie a drugim do końca w brzuch. Na początku musiałam robić w brzuch ale na ostatniej wizycie zapytałam czy mogę zmienić miejsce na udo i nie miał przeciwskazań. Osobiście do końca robię jednak w brzuch .
marshia
@Totois30 na kiedy masz termin?
Bo mamy: @iveo @magda1208 @roxie123. To jeszcze ten rok. O kimś zapomniałam?
A potem nowy rok zaczyna @smerfik88
Bo mamy: @iveo @magda1208 @roxie123. To jeszcze ten rok. O kimś zapomniałam?
A potem nowy rok zaczyna @smerfik88
Oczekujaca123
@marshia to dobrze ;* czas szybko minie. Zajmiesz sie wyprawkaDzięki dziewczyby. @burczuś @Oczekujaca123 serio biorę Wasze rady do serca i już zapowiedziałam w pracy, ze przyszły tydzien nosa nie wysciubiam z domu. Jutro muszę pojechać do tego gina od mety tylko, w piątek po ciuszki do kuzynki a tak to leżę plackiem. Zobaczę czy szyjka na to odpowie pozytywnie
@Totois30 24 tc. Była 3,14 cm największa, 3,10 zazwyczaj, teraz 3 cm. Takze mniej więcej wciąż to samo na razie. Twarda i zamknięta.
Zzzzzz
@smerfik88 na kiedy masz termin?
Totois30
@marshia no to faktycznie prawie to samo, takie zmiany to nawet chwilowe moga byc i moze znow jest 3.14 np. Mi cos gin tlumaczyl ze to miesien i moze sie tak troche zmieniac. (O ile dobrze pamietam ze to miesien) no a z woda to Ty pisalas i wodami plodowymi? No to jak najbardziej woda podwyzsza najlepiej nisko zmineralizowana albo wcale zmineralizowana w ciazy.
Termin na 2.12
@iveo u mnie na razie wskazac do cc nie ma wiec sn
Termin na 2.12
reklama
Oczekujaca123
@totois30 czyli jak dobrze rozumiem to najlepiej woda zrodlana ?@marshia no to faktycznie prawie to samo, takie zmiany to nawet chwilowe moga byc i moze znow jest 3.14 np. Mi cos gin tlumaczyl ze to miesien i moze sie tak troche zmieniac. (O ile dobrze pamietam ze to miesien) no a z woda to Ty pisalas i wodami plodowymi? No to jak najbardziej woda podwyzsza najlepiej nisko zmineralizowana albo wcale zmineralizowana w ciazy.
Termin na 2.12
Podziel się: