reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Roki ty tu się kobieto nie zamartwiaj takimi rzeczami jest dobrze tylko się cieszyć kochana , nie szukaj sobie powodów do stresu ..;)
@maa821 gratulacje dla dzielnej mamusi . Mój synek też Adaś ;) świetne imię ;)) Dobrze że wszystko dobrze się skończyło ..
Dziewczyny ja się tak zastanawiam czy jest sens u mnie robić te wszystkie badania . Czy nie wystarcza przeciwciała Ana by dostać steryd . Bo skoro mam SM to szczepienia i tak nie będę miała nawet jak by były potrzebne . Jak myślicie ?

reklama
Nie dało się zobaczyć na usg, ze lozysko jest wrośnięte. Okazało się to dopiero podczas porodu - cc. Już po lekarz mi powiedział, ze wyglądało to podejrzanie, ale myślałbyś może się uda. Niestety z pół h po cc dostałam krwotoku. I na stół A operacja prawie 4h i niestety w takim przypadku jak mój nie da się uratować macicy...trudne to wszystko i pewnie dotrze do mnie z cała powaga dopiero za jakiś czas. Na chwile obecna cieszę się i dziekuje Bogu, ze zyje.
Konflik w grupach głównych pojawianie bardzo rzadko i nie da się tego sprawdzić w ciszy. Ja mam 0, syn B i zwalczałam już w ciąży jego krwinki czerwone. To tak w skrócie....
Kochana bardzo mi przykro z powodu usunięcia macicy mam nadzieję , że mimo wszystko się z tym uporasz. Żyjesz syn żyje to najważniejsze ściskam Cię mocno!

@iveo tak u mojej koleżanki podejrzewali to ok 8 tygodnia po prenatalnych jest to pewne i też lekarz mówi że macicę raczej nie uratują to bardzo trudna ciąża.

@kasiula222 Ja bym zrobiła trombofilię, cukier insulinę, panel tarczycowy i może cytokiny i nk bo ewentualnie intralipid przy sn możesz

Nie dało się zobaczyć na usg, ze lozysko jest wrośnięte. Okazało się to dopiero podczas porodu - cc. Już po lekarz mi powiedział, ze wyglądało to podejrzanie, ale myślałbyś może się uda. Niestety z pół h po cc dostałam krwotoku. I na stół A operacja prawie 4h i niestety w takim przypadku jak mój nie da się uratować macicy...trudne to wszystko i pewnie dotrze do mnie z cała powaga dopiero za jakiś czas. Na chwile obecna cieszę się i dziekuje Bogu, ze zyje.
Konflik w grupach głównych pojawianie bardzo rzadko i nie da się tego sprawdzić w ciszy. Ja mam 0, syn B i zwalczałam już w ciąży jego krwinki czerwone. To tak w skrócie....
@maa821 gratuluje synka :* duzo zdrowka dla Was i sily ! Trzymajcie sie i oby teraz juz bylo z gorki. Odpoczywajcie.

@roki1991 spokojnie :) nie potrzebne zmartwienia.

@maa821 o jeju kochana całym sercem z Tobą ! To dobrze że Ciebie uratowali ! I że synek żyje i macie siebie nawzajem teraz ! Bilirubina na pewno zaraz spadnie i będziecie mogli wyjść do domu i w pełni cieszyć się sobą czego Ci życzę z całego serca ! <3
Pytałam o to bo właśnie mój lekarz twierdzi że przez konflikt taki sam ja roniłam tzn likwidowałam każdą następną ciążę po córce z ciąży pierwszej bez problemowej, ja mam grupę krwi A a ona urodziła się z 0, mój mąż też miał A.

reklama
Do góry