reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@zzzzz no szyjke to mam faktycznie długa i jeszcze taka zakręcona... łożysko było nisko, jak się dowiedziałam postanowiłam leżeć przez 2 tyg i się podnioslo .... Teraz jest wysoko na przedniej ścianie, przez co ruchy Boryska czuje trochę słabiej. A Twoja szyjka nie taka krótka wcale , ale trzeba jej pilnować.... A co u Ciebie będzie chłopczyk czy dziewczynka?

reklama
@smerfik88 Jeszcze trochę zostało termin wyznaczony na 23 ale zobaczymy bo być może, że 30.
Powiem szczerze,że chciałabym już tulić królewnę na wszystko jednak przyjdzie kolej niech jeszcze trochę posiedzi dla jej dobra. Boje się o nią każdego dnia.
Nie mam jeszcze kącika urządzonego bo spóźniają się z łóżeczkiem.
Nasza iveo musi się rozpakować potem kolej na nas.

Ja dziś miałam szybką wizytę po receptę i oczywiście nie obyło się bez usg ;) lekarka mówi że wszystko jest okej. Serduszko ładnie bije, co prawda nie tak szybko już, ale miarowo i powiedziała że jest okej. Szyjka twarda, zamknięta i ma aż 6.2!!! Także jestem w szoku ale pozytywnym ;) jedyne co mogę martwi trochę to to, że w środę jak mierzyła go to crl było 7.8 a dziś tylko 8.13 ale widziałam że nie mogła go dobrze złapać więc tym crl się nie przejmuję. Zmierzyła mu nogę, wielościowo się zgadza z terminem porodu jaki był wcześniej i główka tak samo. Teraz znowu trzeba czekać do 22.11 i mam nadzieję że jednak mimo tego małego wzrostu będzie okej....

reklama
Ja dziś miałam szybką wizytę po receptę i oczywiście nie obyło się bez usg ;) lekarka mówi że wszystko jest okej. Serduszko ładnie bije, co prawda nie tak szybko już, ale miarowo i powiedziała że jest okej. Szyjka twarda, zamknięta i ma aż 6.2!!! Także jestem w szoku ale pozytywnym ;) jedyne co mogę martwi trochę to to, że w środę jak mierzyła go to crl było 7.8 a dziś tylko 8.13 ale widziałam że nie mogła go dobrze złapać więc tym crl się nie przejmuję. Zmierzyła mu nogę, wielościowo się zgadza z terminem porodu jaki był wcześniej i główka tak samo. Teraz znowu trzeba czekać do 22.11 i mam nadzieję że jednak mimo tego małego wzrostu będzie okej....
@roki1991 jakie tu rekordy szyjek dzis padaja.. odstąpcie ze @smerfik88 choc po 1cm dla potrzebujacych ;).

Trzymam kciuki ;*

Do góry