@Bunia10 WTF!??!?!?! Tekst, ze obniżasz ststystyki? Co za bezczelna suka po drugiej stronie słuchawki siedziała! MASAKRA! Współczuję bardzo jeszcze do tego wszystkiego usłyszeć taki tekst
@Oczekujaca123 niech bliźniaki rosną w siłę
mocne masz te kropeczki, skoro ta druga mniejsza -nierokująca -nadrobiła. Brawo one!
@plastulinka obyś jutro tez miała tak pozytywne informacje (bo to jutro czy pomyliłam dni?)
@Marthi uuuuuuuu..... czeka Cię spory relaksik na l4 i niezle spanko po narkozie. Ja po swojej (po 1 zabiegu) podobno wygadywalam bzdury, ze zawsze chciakam być lekarzem i ich podziwiam - taką zdano mi relacje, ja nic nie pamietam
. Ale po tej akcji zawsze bałam się kolejnego zabiegu i narkozy, bo bałam się że wyznam jakieś dziwne uczucia swojemu doktorkowi i będzie miał ze mnie używanie do końca życia i jeden dzień dłużej
. A wracając do Ciebie najważniejsze, żeby wszystko poszło sprawnie i żebyś szybciutko wróciła do formy. Btw. jsk bieżnia???
@Destino @Zzzzzz wspolczuję tych atrakcji
. I szczerze mam nadzueje, ze pomimo tego dotrwamy razem wszystkie do śmierdzących kupek
Helenka - przepiękne imię
.
@burczuś @Marthi @magda1208 u mnie „po staremu”..... aż nie wypada pisać :/. Czuję się super, dziś od 8 wyjazdowa uroczystość, którą organizowałam ze współpracownicą - na wysokich obrotach, po drodze potem zakupy, zrobiłam na szybko jeść i teraz zaleglam na narożniku. Nie mam żadnych „atrakcji”, Doktorkowi zapowiadałam że będzie miał mnie na głowie dzień i noc z smsami i telefonami, tymczasem nie zadzwoniłam ani nie napisałam do niego ani razu, bo nie mam z czym. Jedyne moje zmartwienie jest takie, ze czasem niunia się za mało porusza czym doprowadza matkę do szewskiej pasji. Ale już zauważyłam, że jest najprawdziwszym meteopatą. Jak jest pochmurno i deszczowo, to ona cały dzień śpi, i całą noc też. Jak są takie piękne dni jak dzisiaj we Wrocławiu, to od rana ją czuję
. Teraz jeszcze dodatkowo zapuściłam Mozarta, żeby ją postymulować w rozwoju szarych komóreczek. I powoli zaczynam ogarniać promocje w sklepach dziecięcych
A to zdjęcie z wczoraj: 24+0. Jestem już wreszcie z piłką. Równo 4 tyg temu miakam zebra prawie na wierzchu i płakałam, ze brzuch płaski, w 4 tyg wybiło. Idąc tym trybem rozrostu do trzydziestego ósmego tygodnia będę się naprawdę toczyć
Zobacz załącznik 914229