dagmarie25
Fanka BB :)
@Nadzieja2018 moje NK to 18,3%, teraz mam nadzieje ze już mniej jest po tych kilku wlewach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@porzeczka1234 wszystkiego dobrego dla Zosi ! [emoji258]@dagmarie25 @monia84111 Witajcie ! Światełka dla waszych aniołków!
@monia84111 dużo dziewczyn tu jest na zestawie acard , encorton, heparyna. Przyznam że masz dużą dawkę bo 30 ? Gdzie i u kogo się leczysz? Robiłaś badania typu immunologiczne Nk , mrl itd? Ja bym zrobiła tsh mi chyba do 3 miesiąca strasznie skakało zaczęłam z dawką eutyrox25 a skończyłam z 100. To plemienia może być implantacyjne . Masz luteinę żeby sobie zwiększyć progesteron?
@Hope24 ja nie miałam żadnych objawów zrobiłam test chyba 11 dni po owu (miałam monit) i był cień cienia zaczęłam leki sama od 9 dnia po owu pomyślałam że najwyżej odstawię ale udało się . Także spokojnie kochana . Myślę że owu mogłaś mieć 13-15 dzień także jest to 8-10 dni po owu . Płyn w zatoce daglusa świadczy o tym że owu była.
@marzycielka81 jesteś bardzo dzielna jeśli chodzi o komórki dawczyni .. Ja niby też o tym myślałem w razie w.. Ale to jednak poważna decyzja ... kciuki z całych sił..
@justkaki trzeba by uderzyć z mężem do androloga urologa zbadać czy mąż nie ma żylaków powrózków nasiennych! Jakie ph jest komórki okrągłe ? Przydałby się wymaz czy nie ma bakterii?Nie martw sie przy suplementacji ruchu diecie plemniczki można podróżować. Zawsze można je również pobrać z jąder ( biopsja jądra to koszt w Katowicach ok 1200 zł)i sprawdzić i wybrać najlepsze do przy in vitro lub inseminacji
@plastulinka kochana czekam na wieści . Niezmiennie kciuki[emoji173]
Dziewczyny wczoraj nasza Zosia skończyła roczek. Jak ten czas leci ! Życzę każdej aby doświadczyła cudu macierzyństwa