@edloteh - eeee, nie ma czego zazdrościć
walczmy wspólnie, "bo co nam pozostało" ;p + jeszcze z receptami się zgadzamy, więc ideolo
hahahh
@Paulina_merysiejka - w mojej syganturce/stopce jest opis.
Dwie ciążę poronione w 12 tc (ale maluchy nigdy nie rozwijaly sie dobrze do wieku ciazy), w 2-giej ciazy zreszta byla wada genetyczna - trisomia 16 chr, pomimo prawidłowych kariotypów u mnie i męża. Potem 3-cia ciaza - biochemiczna. Obecnie czekam na laparoskopię bo wyszła mi dodatkowo częściowa przegroda w macicy więc staranka znowu odlozone o 3-4 miesiace :/ Walczę już z 3 lata. Co rok nowa ciąża i co rok kończona z innego powodu. Każda inna. Niemniej mam hashimoto, hiperinslinemie, nieco podwyzszone ANA, reszta problemow pod kontrolą raczej. Leczenie mam w sygnaturce podane
@marshia - nie przesadzaj, Ty nasza 25 latko! juz ustaliłyśmy, że Twój pesel kłamie
ahhh już 23tc, wow!
@Oczekujaca123 - heh, chyba u każdej były plany związane z dobrą pracą, stagnacją itd... i teraz mi nawet ostatnio babcia powiedziała; "no zobacz córuchna, wszystko masz; dobra prace, męża, dom, a zdrowotnie i z dzidzia same problemy"... także tego
@Oczekujaca123 - ojej, duży ten wyrzut glukozy po 1h :O
@anna_kat - recepty są ważne normalnie - tylko miesiąc. Ja wykupuje wszystko jak leci
@nafoczka - a później się nie dało tego kardiologa?
ehhh ta nasza służba zdrowia;d - zdrówka w każdym razie!
@maa821 - Boże, co za atrakcje na koniec
ale zróbcie tak jak pisze
@Porzeczka1234