reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marshia i dla Was spokojnych tygodni ale leci ta Twoja ciaza . Dziekuje ;* oby jeszcze ten miesiac sobie rosla spokojnie , bo matka sie farbowac nie musi siwa juz . Niech Madzia i Iveo sie pierwsze rozpakuja [emoji4]A @Totois30 jeszcze w dwupaku ale juz bliziutko prawda kochana [emoji4]

reklama
@maa821 idźcie do tego lekarza, CO NIE CHCE zrobić CC...i niech on da Ci to na piśmie. O to porzeczce chodziło.
@marshia dzięki za kciuki;) Ty wiesz,że ja za Was kciuki cały czas;*
A u mnie w standardzie...moja córka ma wymyślone już imię dla swojej siostry ;);) nie ważne,że siostry to nawet dobrze w planach nie ma ;p a imię to: Ewunia :)

Ostatnia edycja:
@maa821 a masz na piśmie skierowanie na CC?
Może się ktoś zaczął czepiać tych szpitali że robią ich za dużo bo ja ostatnio też usłyszałam że nie mam wskazań po 8 miesiącach słuchania że mam??
A czemu już w pn do szpitala poszłaś no dużo osób ma tak że się kładzie w ten dzień co robią CC.

@edloteh - eeee, nie ma czego zazdrościć ;) walczmy wspólnie, "bo co nam pozostało" ;p + jeszcze z receptami się zgadzamy, więc ideolo :D hahahh

@Paulina_merysiejka - w mojej syganturce/stopce jest opis. :) Dwie ciążę poronione w 12 tc (ale maluchy nigdy nie rozwijaly sie dobrze do wieku ciazy), w 2-giej ciazy zreszta byla wada genetyczna - trisomia 16 chr, pomimo prawidłowych kariotypów u mnie i męża. Potem 3-cia ciaza - biochemiczna. Obecnie czekam na laparoskopię bo wyszła mi dodatkowo częściowa przegroda w macicy więc staranka znowu odlozone o 3-4 miesiace :/ Walczę już z 3 lata. Co rok nowa ciąża i co rok kończona z innego powodu. Każda inna. Niemniej mam hashimoto, hiperinslinemie, nieco podwyzszone ANA, reszta problemow pod kontrolą raczej. Leczenie mam w sygnaturce podane ;)

@marshia - nie przesadzaj, Ty nasza 25 latko! juz ustaliłyśmy, że Twój pesel kłamie;) ahhh już 23tc, wow!

@Oczekujaca123 - heh, chyba u każdej były plany związane z dobrą pracą, stagnacją itd... i teraz mi nawet ostatnio babcia powiedziała; "no zobacz córuchna, wszystko masz; dobra prace, męża, dom, a zdrowotnie i z dzidzia same problemy"... także tego;)
@Oczekujaca123 - ojej, duży ten wyrzut glukozy po 1h :O

@anna_kat - recepty są ważne normalnie - tylko miesiąc. Ja wykupuje wszystko jak leci :D

@nafoczka - a później się nie dało tego kardiologa?:p ehhh ta nasza służba zdrowia;d - zdrówka w każdym razie!

@maa821 - Boże, co za atrakcje na koniec :( ale zróbcie tak jak pisze @Porzeczka1234

@Marthi koniecznie odczekać po tym usuwaniu przegrody...u mnie minęło pół roku od operacji a mnie dzisiaj znowu od rana straszy jakieś kolorowelove :( ja pierdziu... jakbym wiedziała, ze tak będzie to bym i rok poczekała mimo, ze tez już 28 lat na łeb weszło...

@maa821 wspolczuje stresów i trzymam kciuki za pozytywne zakończenie! @nafoczka duzo zdrówka!!

U mnie bez zaskoczenia niestety. Pecherzyk urosl, nie jest jednak ladny, zarodek jest, ale o prawie tydzień mniejszy, serduszka brak, sprawdzala mi lekarka doplerem, zeby sie upewnic. Leki odstawiam. Ehh...

@Marthi to nawet nie jest krwawienie, bardziej taki podbarwiony śluz cappuccino... mam tylko nadzieje, ze to rzeczywiście to... ehh... tak kochana jestem na l4, zaryzykowałam i wzięłam :*
@anna_kat bardzo mi przykro kochana... :( mocno Cię przytulam ;*

reklama
Do góry