Ufać to można lekarzowi, którego się już zna i którego się w jakimś sensie „sprawdziło”. Innym nie ufam i nie dziwie się @Oczekujaca123 ze ma wątpliwości.
reklama
@Oczekujaca123 nie chcialam Cie urazic. Jednak musisz sie uspokoic. Tak jak pisze @aspekt zwariujesz przez 9 mcy. A poczatek naprawde jest o dziwo i wbrew naszym strachom najprostszy... wybacz, ze to pisze, sle im bardziej czujesz dziecko, a brzuszek zakrywa stopy to czlowiek nsprawde dziczeje i poczatki przestaja miec takie znaczenie. Swiruj sobie, ale z umiarem. I bardzo dobrze zrobilas, ze zadzwonilas do przychodni, w razie watpliwosci lepiej mimo wszystko konsultowac sie z lekarzem. My naprawde wszystkiego nie wiemy. I choc oni maja od nas ograniczone zaufanie, to dobry lekarz nie boi sie watpliwosci matki. Teraz mam fajna gin i dla niej zdobywac moje zaufanie, to wyzwanie, ktorego sie nie boi. Marzylam o takim lekarzu. I musze przyznac, ze ma moje duze zaufanie. Szczerze na nie zapracowala
Porzeczka1234
Fanka BB :)
@Oczekujaca123 skarbie i uspokój sie beta pieknie gra. Jesli chodzi o globulki ja bym je po prostu brała przecież ginekolog wie w którym jesteś tygodniu ciąży. Wszystko jest dobrze wdech.... i wydech... Ściskam
Dziewczyny któraś pytała o straty 26 tydzień i 12 tydzień .
@basiawol intralipid jak pisała @burczuś to wyciąg z soi to ogólnie na nk i właśnie na cytokiny bo my z agresywnymi organizmami mamy odwrotność stosunku th1/th2.
Jeśli chodzi o accofil ja się go trochę boję brać nie znam tego leku i moja dr mi go co prawda proponowała ale również uprzedziła, ze nie znamy skutkow ubocznych na przeszłość a dla mnie to za mało żeby się zdecydować po szczepieniach..
Może @burczuś coś się dowie więcej od tego swojego lekarza to jakoś o nim pomyślę.
@basiawol intralipid jak pisała @burczuś to wyciąg z soi to ogólnie na nk i właśnie na cytokiny bo my z agresywnymi organizmami mamy odwrotność stosunku th1/th2.
Jeśli chodzi o accofil ja się go trochę boję brać nie znam tego leku i moja dr mi go co prawda proponowała ale również uprzedziła, ze nie znamy skutkow ubocznych na przeszłość a dla mnie to za mało żeby się zdecydować po szczepieniach..
Może @burczuś coś się dowie więcej od tego swojego lekarza to jakoś o nim pomyślę.
marshia
@kasiula8878 ja 5 strat na wczesnym etapie. Tetaz 22 tc.
@Oczekujaca123 badaj beta HCG. Na tym etapie, na którym jesteś nie widać nic. Pęcherzyk pokazuje się dopiero w okolicy 1500 I tak naprawdę też jeszcze wtedy nie musi. Nie wiem czy komuś w 4 tygodniu pokazało się cokolwiek na usg. Także musisz czekać jak wszystkie. Pęcherzyk przy becie około 1500, serduszko przy około 6000.
@Oczekujaca123 badaj beta HCG. Na tym etapie, na którym jesteś nie widać nic. Pęcherzyk pokazuje się dopiero w okolicy 1500 I tak naprawdę też jeszcze wtedy nie musi. Nie wiem czy komuś w 4 tygodniu pokazało się cokolwiek na usg. Także musisz czekać jak wszystkie. Pęcherzyk przy becie około 1500, serduszko przy około 6000.
Oczekujaca123
@Destino nie urazilas mnie, mam dzis ogolnie kiepski dzien. Ja wiem, ze poczatek to pikus w porownaniu z tym co moze byc pozniej... w koncu gdy juz myslalam , ze wszystko co moglo byc zle za mna, stracilam syna, takze wiem ze przede mna gorsze stresy.@Oczekujaca123 skarbie i uspokój sie beta pieknie gra. Jesli chodzi o globulki ja bym je po prostu brała przecież ginekolog wie w którym jesteś tygodniu ciąży. Wszystko jest dobrze wdech.... i wydech... Ściskam
@Destino @Porzeczka1234
Musze wyluzowac..macie racje.
Niestety moje zaufanie będzie mocno ogarniczone, ale bede sie starala. Na przyszla wizyte zapisze sobie tez pytania , ktore mam, zeby pozniej w domu 100% nie denerwowac się, ze o czyms zapomnialam
Na razie czekam czy oddzwonia, jesli nie to chyba i tak wezme te globulki... macie racje lekarz wie co robi...
W koncu tez zapytam ja o ten nr telefonu... bede czula sie bezpieczniej, pewnie nie bede z tego korzystala, ale jednak bede miala poczucie, ze gdyby sie cos dzialo to mam ginekologa ktorego moge sie doradzic.
Zzzzzz
@Oczekujaca123 widze w Tobie swojego sobowtóra
Duzo zalezy od usg lekarza czasem przy becie 1000 nic nie widac jak usg do pupy
Duzo zalezy od usg lekarza czasem przy becie 1000 nic nie widac jak usg do pupy
kasiula8878
Co było powodem straty u ciebie w 26t@Oczekujaca123 skarbie i uspokój sie beta pieknie gra. Jesli chodzi o globulki ja bym je po prostu brała przecież ginekolog wie w którym jesteś tygodniu ciąży. Wszystko jest dobrze wdech.... i wydech... Ściskam
kasiula8878
Prawdopodobnie wina szyjki niewydolność a ty co byś sugerowała?@kasiula8878 i celujesz w immunologię? Bo tak późna strata może jednak świadczyć o innych problemach?
plastulinka
Hej dziewczęta.
Nie odzywałam się bo w sumie czekam na drugi wynik bhcg. Pierwszy wynik w dniu spodziewanej miesiączki to 70 jednostek. Martwię się bo chyba jest dość niski. Przytulanki były tylko dzień przed owulacja w owulacje i dzień po spodziewanej owulce. Później był foch na męża więc do zapłodnienia doszlo na pewno 14-15 dni temu. Staram się być dobrej myśli...
Nie odzywałam się bo w sumie czekam na drugi wynik bhcg. Pierwszy wynik w dniu spodziewanej miesiączki to 70 jednostek. Martwię się bo chyba jest dość niski. Przytulanki były tylko dzień przed owulacja w owulacje i dzień po spodziewanej owulce. Później był foch na męża więc do zapłodnienia doszlo na pewno 14-15 dni temu. Staram się być dobrej myśli...
reklama
Oczekujaca123
@plastulinka a kiedy masz miec drugi wynik?Hej dziewczęta.
Mi sie wydaje , ze to nie jest zly wynik. Wazne , zeby przyrastal :*
Podziel się: