roki_1991
Fanka BB :)
U mnie diagnostyka robi takie badania, ale też czekaliśmy 3tyg. Nazywało się to seminogram i to było po prostu ogólne badanie nasienia. Więcej mój M nie robiłPytanie męskie...
Lekarz powiedział, że jak już ja robię badania to niech mąż zrobi badanie nasienia i tu problem gdzie je zrobić. U nas na miejscu nie wykonują dzwonię do innego miasta to miejsc nie mają bo raz na cały miesiąc zapisują. W innym laboratorium Pani mnie poinformowała że robią ale tylko w kierunku bakteryjnym, nie płodności.
Jest jakaś konkretna nazwa badania? Myślałam że to poprostu robi się jakieś badanie ogólne.
@Oczekujaca123 u mnie gin przy becie 14.3 widziała taki czarny mini punkcik na ekranie usg. Sama była w szoku że ma aż tak dobry sprzęt, ale dzięki temu bylam spokojna bo wiedziałam że to nie cp. Teraz robiłam betę w poniedziałek, było coś 370 i następnego dnia na usg lekarz też już widział kropeczke. Ale nie denerwuj się na zapas, bo po pierwsze na takim etapie nie musi być widać jeszcze nic, po drugie przyrosty bety masz piękne a przy cp są dużo mniejsze, także spokojnie aaa, i tak nikt mi nie wierzył że gin była w stanie cokolwiek zobaczyć na usg przy becie 14.3