reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@basiawol intralipid jest to wyciąg z soi, podaje się to w kroplówce z solą fizjologiczną,rozrzedzone. Jeśli nie jest się uczulonym na soję, to jest bezpieczne. Tak jak @anna_kat napisała. Obniża komórki NK,ale też poprawia inne wyniki.Jest to produkt mocno odżywczy.I kaloryczny:)
@justkaki ja ze swojej strony podpowiem,że warto od razu zrobić rozszerzone badania nasienia. Ogólne nic nie wnoszą. Poszukaj w pobliżu Ciebie kliniki niepłodności.Tam na pewno są wykonywane takie badania. Warto pojechać do dobrej kliniki,by nikt Was nie olał...jak nas w Opolu.
@basiawol co do nagrobku... Wasza strata- Wasza sprawa. Uświadom kogo trzeba by się nie uaktywniał w tym temacie, bo to jest Wasza osobista sprawa. Myśleć każdy może co chce,na to wpływu nie masz,ale każ po prostu milczeć w tym temacie. I nie daj się:*

Ostatnia edycja:
reklama
@bertha u nas maly ma z tym problem odkad skonczyl pare miesiecy, czyli jeszcze wtedy kiedy nie bral piachu i ziemi do buzi, a zwierzat w domu brak. No i maz ma alergie na kurz i roztocze, do tego tez krosty, alergolog twierdzi, ze alergie i azs sa czesto powiazane, choc nie musza byc i to sie niestety dziedziczy. Wiec nie podejrzewam, ze to pasozyty.
A co to za specyfik? To masc, napar? Gdzie to kupic? Bede w pl w grudniu to sie zaopatrze. Wole ziolka niz sterydy. No zreszta my tu o ziolach dla rodziny, a w siebie ladujemy cala apteke[emoji16]

Ja juz po wizycie. Niestety nic bylo widac pecherzyka i ja juz spanikowalam , ze pewnie pozamaciczna... [emoji20]
Mam małego krwiaczka wiec albo się wchłonie albo ewakuje wiec mam nie panikowac i poki co nie brac acardu. Zlecila mi badania i dodatkowo zrobila posiew i cytologie.
Endometrium "sliczna gąbka" wiec jest dobrze. - tak powiedziala lekarka
Mam przyjsc za tydzien we wtorek na wizyte to juz musi byc pecherzyk.
Wtedy bedzie 5+2

Ja juz po wizycie. Niestety nic bylo widac pecherzyka i ja juz spanikowalam , ze pewnie pozamaciczna... [emoji20]
Mam małego krwiaczka wiec albo się wchłonie albo ewakuje wiec mam nie panikowac i poki co nie brac acardu. Zlecila mi badania i dodatkowo zrobila posiew i cytologie.
Endometrium "sliczna gąbka" wiec jest dobrze. - tak powiedziala lekarka
Mam przyjsc za tydzien we wtorek na wizyte to juz musi byc pecherzyk.
Wtedy bedzie 5+2
Nie martw się na zapas... Beta wolniej przyrasta przy pozamacicznej (tak przynajmniej było u mnie i u dziewczyny, która na sali z pozamaciczną leżała). A Ty masz ładne przyrosty. Spokojnie, pewnie za szybko, by było coś widać [emoji8]

reklama
Do góry