reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Witam, napiszcie mi prosze czy któraś z was prowadziła prof. Warenik z Poznania? Problem polega na tym ze,
@andziaa1712 - ja musiałam zrobic badania po 1 wizycie (a najpierw odczekać cykl od poronienia) i na następnej wizycie miałam juz omówiony plan działania. Poki co nie ma konieczności bym jezdzila tam ponownie na wizyty do Wrocławia.

@olaa90 - gratki[emoji8]

@kasiula8878 - ja jestem z Poznania. Chodziłam do dr Kubiczyk a teraz do dr Breborowicza z MedArt. Polecam.

@anna_kat - przytulam...

Dziekuje dziewczyny za kciuki![emoji8]
to on tez przyjmuje we Wrocławiu?.... na dzień dzisiejszy chodzę z mężem do prof. Warenik ale czuje ze ona już nie jest w stanie mi dłużej pomoc bo skupia sie tylko i wyłącznie na TSH a tak poza tym nic więcej ja nie interesuje. U mnie problem polega tez na autoimmunologii ale niestety nie łączy historii chorob przebytych:/...... dlatego mysle ze zmiana na immunologa to dobre rozwiązanie

@smerfik88 juz Chwile bo w maju,ale jak mu powiedziałam przed usg, ze mam złe przeczucie bo cały czas plamie to mi powiedział, ze często tak się zdarza po resekcji przegrody... wczoraj było różowo, dzisiaj jest brązowo i tak w kółko... :( ale jak mówisz kochana, ze u Ciebie aż 1,5 ms się wchłaniał to ehh... oby tylko dzidziuś żył...
@Marthi moja kochana trzymam mocno kciuki za Ciebie jutro!!
emoji8.png
będzie wszystko dobrze, zobaczysz! @plastulinka trzymam kciuki za betę :) @anna_kat @Oczekujaca123 co u Was dzisiaj??

Ostatnia edycja:
@smerfik88 juz Chwile bo w maju,ale jak mu powiedziałam przed usg, ze mam złe przeczucie bo cały czas plamie to mi powiedział, ze często tak się zdarza po resekcji przegrody... wczoraj było różowo, dzisiaj jest brązowo i tak w kółko... :( ale jak mówisz kochana, ze u Ciebie aż 1,5 ms się wchłaniał to ehh... oby tylko dzidziuś żył...
@Marthi moja kochana trzymam mocno kciuki za Ciebie jutro!!
emoji8.png
będzie wszystko dobrze, zobaczysz! @plastulinka trzymam kciuki za betę :) @anna_kat @Oczekujaca123 co u Was dzisiaj??
U mnie Olu test sikaniec jasniejszy od srodowego, wiec wtorkowa wizyta to tylko formalnosc. Szykuje się do nowej immunolog, wypelniam papiery. Dzialanie to moj jedyny sposob w tej chwili na poradzenie sobie z tym.

Czesc Dziewczyny niedziela zaczęła sie nie zbyd pozytywnie rano zauważyłam leków kwfawienie dzisiaj żaden polski lekarz nie przyjmuje do szpitala nie ma po co jechac nic nie pomogą przerabiałam to kilkakrotnie. Biorę Luteinę do pochwowa myślicie powinnam jeszcze wziosc Duphaston mam w domu bardzo was prosze o pomoc zawsze cos kolejna wizyte mam dopiero 30 paź leżę i odpoczywam nie wiem co robic ???

Witam, napiszcie mi prosze czy któraś z was prowadziła prof. Warenik z Poznania? Problem polega na tym ze,

to on tez przyjmuje we Wrocławiu?.... na dzień dzisiejszy chodzę z mężem do prof. Warenik ale czuje ze ona już nie jest w stanie mi dłużej pomoc bo skupia sie tylko i wyłącznie na TSH a tak poza tym nic więcej ja nie interesuje. U mnie problem polega tez na autoimmunologii ale niestety nie łączy historii chorob przebytych:/...... dlatego mysle ze zmiana na immunologa to dobre rozwiązanie
Mogę zapytać jakie masz choroby autoimmunologiczne?

@andziaa1712 - ja musiałam zrobic badania po 1 wizycie (a najpierw odczekać cykl od poronienia) i na następnej wizycie miałam juz omówiony plan działania. Poki co nie ma konieczności bym jezdzila tam ponownie na wizyty do Wrocławia.

@olaa90 - gratki[emoji8]

@kasiula8878 - ja jestem z Poznania. Chodziłam do dr Kubiczyk a teraz do dr Breborowicza z MedArt. Polecam.

@anna_kat - przytulam...

Dziekuje dziewczyny za kciuki![emoji8]
Kojarzysz doktora Rajewskiego z oddziału profesor ozegowskiej?

reklama
Do góry