reklama
kasiula8878
Fanka BB :)
Witajcie dziewczyny jestem po staracie synka w 25t synek był zdrowy walczył 16dni ale powikłania go wykonczyly. Powodem była prawdopodobnie szyjka która.nie była kontrolowana przez lekarza nagle doszło do porodu z dnia na dzień. Pierwsza córeczkę też urodziłam w 35t i lekarz przypuszcza że już wtedy był problem z szyjka kolejnej ciąży mam mieć założony szew. Jestem przed staraniami wzięłam się za badania zrobiłam między innymi wyniki na trombofilie wyszła mi mutacja mthfr c677t heterozygota homocysteina 7.1 czekam jeszcze na wyniki zespołu. Powiedzcie czy ta mutacja jest wskazaniem do heparyny? A ko ę są tu dziewczyny z Poznania które też mają te mutacje i poke a jakiegoś lekarza który to ogarnie? Wizytę u swojego mam 6go listopada I ciekawa jestem jak on podejdzie do tego?
burczuś
Poczekaj cierpliwie. Dziewczyny z Poznania na pewno odpiszą.Witajcie dziewczyny jestem po staracie synka w 25t synek był zdrowy walczył 16dni ale powikłania go wykonczyly. Powodem była prawdopodobnie szyjka która.nie była kontrolowana przez lekarza nagle doszło do porodu z dnia na dzień. Pierwsza córeczkę też urodziłam w 35t i lekarz przypuszcza że już wtedy był problem z szyjka kolejnej ciąży mam mieć założony szew. Jestem przed staraniami wzięłam się za badania zrobiłam między innymi wyniki na trombofilie wyszła mi mutacja mthfr c677t heterozygota homocysteina 7.1 czekam jeszcze na wyniki zespołu. Powiedzcie czy ta mutacja jest wskazaniem do heparyny? A ko ę są tu dziewczyny z Poznania które też mają te mutacje i poke a jakiegoś lekarza który to ogarnie? Wizytę u swojego mam 6go listopada I ciekawa jestem jak on podejdzie do tego?
P.s. przykro mi z powodu Twoich strat
dżoasia
Też uwielbiam ten odlot@Marthi ja z tych co o 7 to musialy wciskać w siebie sniadanie i potem do 13 do obiadu sie spokojnie odbywałam bez jedzienia. 2 dni po transferze mnie pierwszy raz zaczelo ssać, to juz wiedzialam, ze raczej zaskoczyło, bo to nie moja przypadlosc. Ale insuline i tak sobie pojde zbadac przy okazji, bo widze, ze tu duzo dziewczyn szczupłych to ma, a ja zawsze bylam przekonana, ze to dotycZy tylko wiekszych osob.
Co do histero to sie nie martw, nic nie boli, a jakie spanie bedziesz miec zapewne! [emoji16] Uwielbiam spac na narkozie, najglebszy sen! [emoji16]
Kasiula, to raczej normalne. Mnie w ogóle pierwsze miesiączki po zabiegu tak bolały jakby ktoś nadal mnie tam skrobał, jakies dziwne uczucie to było, wręcz jakby mi macicę skręcało :/Dziwne wczoraj nic nie bolało a dziś brzuch tak okresowo ale może przejdzie ... Wczoraj za dużo porobilam . Beta chyba spada bo piersi mniej bolą .
Olka, płacz płacz, ale ze szczęścia Daj upust emocjom :* Teraz oby do przodu!Jestem po wizycie. Wysiedziałam się znowu 5 h na tej poczekalni ale warto było [emoji173] dzidziuś żyje, ma 6 mm. Serduszko bije 120 uderzeń. Nie mogę w to uwierzyć.... targają mną takie emocje, ze nie mogę opanować płaczu. Nigdy nie dotrwałam na usg do takiego momentu... zawsze ciąże obumierały szybko a lekarze mnie oszukiwali to moje małe szczęście. 6tc3dn
Zobacz załącznik 909072
Oby Teraz tylko mój organizm się wyciszył na długie 9 ms... a teraz co do plamienia, mam krwiaka ale daleko od dziecka i w niczym nie zagraża i plamie z rany po resekcji przegrody... niestety wiec przy mojej wadzie macicy na plamienia muszę się poki co przygotować.
Zzzzzz
@kasiula8878 witam Cie i na tym wątku
@Oczekujaca123 chyba @nafoczka
@smerfik88 jak radzisz sobie ze wzdeciami? mnie zawesze dopadaja w nocy. Cholewka robię wszystko co mogę: nie jem kolacji, jem gotowane jedzenie, biore Espumisan a to mnie wykańcza w nocy. Tak sie napinam na marne i rano jestem cala obolala.
@smerfik88 jak radzisz sobie ze wzdeciami? mnie zawesze dopadaja w nocy. Cholewka robię wszystko co mogę: nie jem kolacji, jem gotowane jedzenie, biore Espumisan a to mnie wykańcza w nocy. Tak sie napinam na marne i rano jestem cala obolala.
Oczekujaca123
Tu dziewczyny pokecaly kiedys jakis blonnik z pingwinkiem jak dobrze kojarzę?@kasiula8878 witam Cie i na tym wątku
Zzzzzz
Biore ten zwykly zaczęłam od 2na dobę, doszłam do 6 i to nic nie daje.@Zzzzzz a ile bierzesz Espumisan i jaka dawka? Błonnik to na zaparcia. A na wzdęcia to poza unikaniem pewnych pokarmów niewiele co jest - moim zdaniem one zależą od położenia dzidzi
Oczekujaca123
Mi w ciazy espumisan tez nic nie dawala. W koncu zaczelam uwazac na to co jem. Troche przeszło.Biore ten zwykly zaczęłam od 2na dobę, doszłam do 6 i to nic nie daje.
A zaparc nie masz ?
U mniw zazwyczaj wzdecia wiazaly sie z zaparciami, dlatego pisalam o blonniku
reklama
iveo
Podziel się: