reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dzięki dziewczyny. Zaparcia zaczynają mi się w nocy, koło 21 nie daja spać i jak sie napinam to dodoatkowo bolo mnie podbrzusze. Nie wiem co mam zmienic w mojej diecie jak nie jadam wyrobów mlecznych ani zbożowych ani cukru nie jadam. Ostatni posilek kolo 17, pozniej głoduje. Ostatnio jem same gotowane rzeczy na obiad i to cholerstwo dalej nie przechodzi. Z tym wypróżnieniem bywa tak ze rano mnie czysci. Moze to te magnez... Zrobię eksperyment i wezme czopek o 18 zobaczę jak to bedzie po wieczornym wypróżnieniu.
@marshia udanego odpoczynku :) wyjazd weekendowy czy dluzszy urlop? Przeslij jakies foty , bo u mnie taka kiepska pogoda, ze sie nawet za okno patrzec nie chce ;p

Dziewczyny dzis o 16 jade bete sprawdzic... trzymajcie kciuki ! ;*

@kasiula8878 dobrze, ze sie tu odezwalas, dziewczyny na pewno pomoga. :* ja co wiedzialam to juz Ci pisalam na fb:*
Ja dopytywalam w szpitalu po porodzie czy to moj lekarz zawinil, ze nie sprawdzal szyjki na usg i dwoch lekarzy mi powiedzialao, ze niestety nie ma takiego obowiazku... oni jako lekarze co pracuja w szpitalu maja troche inne podejscie i badaja swoje pacjentki, ale nie jest to jakims standardem, choć wg nich powinno byc... niestety ;/ chociaz u Ciebie ciaza zakonczona w 35tyg juz powinna mu dawac sygnal... no ale coz...
Moze dziewczyny Ci kogos tu poleca :*

@Zzzzzz moze faktycznie zle , ze tak dlugo nie jesz ?? Dobrze sie czujesz z tak dluga przerwa ? Ja dopiero pozbylam sie wzdec i gazow jak odkrylam IO i zaczelam jesc pełnowartościowe posilki co 4h. Ale jak to zadziala w ciazy to nie wiem [emoji14]

@Zzzzzz pomimo tego, ze to lek ktory sie nie wchlania warto go nie naduzywac. U mnie wystarczy sporadycznie 5 kulek i jest ok. A mam skrecone jelito w jednym miejscu i czesto to utrudnia wyproznianie nawet gazow. Pamietaj, ze na wzdecia dzialaja tez owoce jedzone po poludniu, bo fermentuja. Postaw tez na herbatki z kopru wloskiego, anyzu. Dodawaj je jako przyprawy do dan. Probuj bardziej naturalnych sposobow mimo wszystko. U mnie na zaparcia swietne sa buraki. Ale w tej ciazy nie umiem sie do nich zblizyc. Dzien zaczynam platkami owsianymi. 2,lyzki mleka bez laktozy rozcoenczam woda. Do tego wlasnej roboty musli, czasem garsc borowek i garsc pestek slonecznika. To sie tez sprawdza

image.jpg
Dziewczyny mam cos na zaparcia i wzdęcia wysylam fotke poczytajcie

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 270
@marshia udanego odpoczynku :) wyjazd weekendowy czy dluzszy urlop? Przeslij jakies foty , bo u mnie taka kiepska pogoda, ze sie nawet za okno patrzec nie chce ;p

Dziewczyny dzis o 16 jade bete sprawdzic... trzymajcie kciuki ! ;*

@kasiula8878 dobrze, ze sie tu odezwalas, dziewczyny na pewno pomoga. :* ja co wiedzialam to juz Ci pisalam na fb:*
Ja dopytywalam w szpitalu po porodzie czy to moj lekarz zawinil, ze nie sprawdzal szyjki na usg i dwoch lekarzy mi powiedzialao, ze niestety nie ma takiego obowiazku... oni jako lekarze co pracuja w szpitalu maja troche inne podejscie i badaja swoje pacjentki, ale nie jest to jakims standardem, choć wg nich powinno byc... niestety ;/ chociaz u Ciebie ciaza zakonczona w 35tyg juz powinna mu dawac sygnal... no ale coz...
Moze dziewczyny Ci kogos tu poleca :*

@Zzzzzz moze faktycznie zle , ze tak dlugo nie jesz ?? Dobrze sie czujesz z tak dluga przerwa ? Ja dopiero pozbylam sie wzdec i gazow jak odkrylam IO i zaczelam jesc pełnowartościowe posilki co 4h. Ale jak to zadziala w ciazy to nie wiem [emoji14]
Jeśli chodzi o tego lekarza u którego byłam teraz to mam nadzieję że się nie zawiódł pisałam z tyloma dziewczynami przerylam cały internet i trafiła nawet na grupę dzieciaczki z polnej I są tam. Dziewczyny co były u niego na oddziale to nie usłyszałam ani jednej negatywnej opinii tylko ciekawi mnie to jak podejdzie do tej mutacji.

U mnie dzisiaj duzo krwi, troche skrzepow. Nie widzę tego [emoji22] zaczynam myslec, ze to naprawdę wina zarodkow, a z tym malo co się da zrobić. Jestem zalamana [emoji22]

reklama
Do góry