olaa90
Fanka BB :)
@kasiula222 popieram kochana podejście co do diagnostyki przed ponownymi staraniami. Ja czekałam na tą ciąże równo rok... przytulam Cię ;*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ola tyle zeszło z tymi badaniami ?@kasiula222 popieram kochana podejście co do diagnostyki przed ponownymi staraniami. Ja czekałam na tą ciąże równo rok... przytulam Cię ;*
Dziewczyny ktoras z Was wrzucala kiedys "instrukcje" jak robic zastrzyki. Moge prosic ? Niby ten wczoraj mi wyszedl ale bolalo jak cholera ;( [emoji14]@olaa90 gratulacje cieszę się baaaardzo
Czuje sie ok jestem po doczszepianiu bolą mnie ręce i swędzą masakrycznie 30 paź mam kolejne USG boje sie ciągły stres a co u Ciebie ??@iveo mi kiedyś też wyszła w moczu glukoza śladowe ilości ... czasem tak jest od leków no sterydow , czasem może świadczyć o cukrzycy . Powtórz mocz 3 tyg
@olaa90 będzie dobrze spokojnie...piersi nie są żadnym wyznacznikiem raz bolą raz nie .... trzymam mocno kciuki i czekam na wieści
@kas90 dziękuję że pytasz, leci powoli do przodu .zaczynam 23 tydzień i bardzo bym chciała by się udało ciążę donosic...A co u Ciebie?
@Oczekujaca123 kciuki zaciskam i się nie stresuj... bierze heparyne i musi być dobrze
@bertha ty kochana dzisiaj testowalas czy ja coś pokrecilam ?
@magda1208 jak się kochana czujesz? Który u Ciebie już tydzień ... wyprawka gotowa ?
@Bunia10 cieszę się że serduszko bije ;* jak się czujesz ?
Kochane któraś miała listę wyprawkowe ?
Super Gratuluje trzymam kciukiJa juz po wizycie u immunologa: dostalam skierowanie na aptt i p/c p. kardiolilinie igg i igm i p/c beta2glikopreteine igh i igm czyli dokladnie to co u hematologa... no ale na nfz to nie marudze.
Pytalam o encorton , powiedziala, ze ona nie widzi wskazan w moim przypadku, ze nie ryzykowalaby bo jednak nie jest to obojetny lek dla matki i dziecka
O ile u mnie moglby wyciszyc jakis stan zapalny to dla dziecka moze byc niekorzystyny. Nie podaje sie go bez przyczyny, a moja historia jednak nie wskazuje, zeby byl mi potrzebny.. tak czy tak ona mowila , ze moglby o tym zadecydowac ginekolog, wiec spytac moge , bo wielu jednak daje profilaktycznie ale ona nie zaleca dla mnie... no i to tyle. Acard brac do 32tc. Kolejna wizyta z wynikami w grudniu
Gratulacje bicia serduszka cudownieJestem po wizycie. Wysiedziałam się znowu 5 h na tej poczekalni ale warto było [emoji173] dzidziuś żyje, ma 6 mm. Serduszko bije 120 uderzeń. Nie mogę w to uwierzyć.... targają mną takie emocje, ze nie mogę opanować płaczu. Nigdy nie dotrwałam na usg do takiego momentu... zawsze ciąże obumierały szybko a lekarze mnie oszukiwali to moje małe szczęście. 6tc3dn
Zobacz załącznik 909072
Oby Teraz tylko mój organizm się wyciszył na długie 9 ms... a teraz co do plamienia, mam krwiaka ale daleko od dziecka i w niczym nie zagraża i plamie z rany po resekcji przegrody... niestety wiec przy mojej wadzie macicy na plamienia muszę się poki co przygotować.