reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Jestem po wizycie. Wysiedziałam się znowu 5 h na tej poczekalni ale warto było [emoji173] dzidziuś żyje, ma 6 mm. Serduszko bije 120 uderzeń. Nie mogę w to uwierzyć.... :( targają mną takie emocje, ze nie mogę opanować płaczu. Nigdy nie dotrwałam na usg do takiego momentu... zawsze ciąże obumierały szybko a lekarze mnie oszukiwali :( to moje małe szczęście. 6tc3dn
F637527D-9072-471D-AD6B-93A9AAB5009A.jpeg

Oby Teraz tylko mój organizm się wyciszył na długie 9 ms... :( a teraz co do plamienia, mam krwiaka ale daleko od dziecka i w niczym nie zagraża i plamie z rany po resekcji przegrody... niestety wiec przy mojej wadzie macicy na plamienia muszę się poki co przygotować.

Załączniki

• F637527D-9072-471D-AD6B-93A9AAB5009A.jpeg
    F637527D-9072-471D-AD6B-93A9AAB5009A.jpeg
    901,7 KB · Wyświetleń: 388
reklama
Jestem po wizycie. Wysiedziałam się znowu 5 h na tej poczekalni ale warto było [emoji173] dzidziuś żyje, ma 6 mm. Serduszko bije 120 uderzeń. Nie mogę w to uwierzyć.... :( targają mną takie emocje, ze nie mogę opanować płaczu. Nigdy nie dotrwałam na usg do takiego momentu... zawsze ciąże obumierały szybko a lekarze mnie oszukiwali :( to moje małe szczęście. 6tc3dn
Zobacz załącznik 909072

Oby Teraz tylko mój organizm się wyciszył na długie 9 ms... :( a teraz co do plamienia, mam krwiaka ale daleko od dziecka i w niczym nie zagraża i plamie z rany po resekcji przegrody... niestety wiec przy mojej wadzie macicy na plamienia muszę się poki co przygotować.
Super :** w takim razie duzi odpczywaj i dbaj o siebie. Oby tak dalej !

@magda1208 to tylko 4 tyg dasz radę...Ja mocno w to wierzę i w Twoja malutka....jesteś bardzo silna ;) wyprawka już gotowa pewnie co ?

@oczekująca123 piękny teścior ;) kciuki trzymam

@olaa90 kochana musisz uwierzyć w swoją fasolinke ;) I walczyć i pozytywnie się nastawić....z krwiakiem dasz radę;) odpoczywaj lez i musi być dobrze...Ja tego dziada się pozbylam w półtorej miesiąca...trzymam kciuki ;).

@magda1208 to tylko 4 tyg dasz radę...Ja mocno w to wierzę i w Twoja malutka....jesteś bardzo silna ;) wyprawka już gotowa pewnie co ?

@oczekująca123 piękny teścior ;) kciuki trzymam

@olaa90 kochana musisz uwierzyć w swoją fasolinke ;) I walczyć i pozytywnie się nastawić....z krwiakiem dasz radę;) odpoczywaj lez i musi być dobrze...Ja tego dziada się pozbylam w półtorej miesiąca...trzymam kciuki ;).

Muszę jeszcze domówić parę rzeczy.
Mam nadzieję,że pomimo krótkiej szyjki dotrwamy i zdążę z całą resztą.

Ola super że wszystko ok nastaw się pozytywnie .
Tak mi żal że z moją ciąża tak się stało ..:( a teraz bez badań się nie odważne decydować .. szkoda że nie ma lekarza bliżej mojego miejsca zamieszkania ...a bez badań strach mi nie pozwoli myśleć o dziecku ... Ehh ale to wszystko ciężkie ..

reklama
Jeden robilam w srode wieczorem i mialam wyrzucic i zobaczylam cien cienia..
Wydawalo mi sie, ze mam urojenia... ale.pokazalam mezowi i tez cos tam widzial a mowi, ze slepy jest kret. Na zdjeciu nic nie widac pod swiatlo bylo widac.
Wczoraj ol 17.30 zrobilam drugi test - watpliwosci nie bylo krecha druga jest
Beta zrobiona niecala godzinę po tescie.

Podejrzewam, ze mam wczesniejsza owu.. ale nie sprawdzalam wtedy temp. Pierwsza ciaza z Frankiem tez wykryta na tym samym etapie. 3-4 dni przed @.
Mowie, ze czulam cos pd tygodnia bo tak jak w poprzedniej ciazy przespalam prawie caly tydzien , który poprzedzal zrobienie testu. W piatek te kilka kropeczek na wkladce a pozniej w niedziele mialam przez 5 min takie klucia jajnika jakby mnoe ktos gryzl... laczac fakty wyszlo , ze trzeba zrobic test.... a teraz sie boje, bo jeszcze wszystko sie moze wydarzyc...

W rzeczywistosci ta kreska jest troche bardziej widoczna

Zobacz załącznik 909052
Ijeeee, Oczekujaca123 ale super! Gratulacje! Trzymam kciuki, by wszystko było dobrze [emoji8]

Do góry