reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Jestem po wizycie. Wysiedziałam się znowu 5 h na tej poczekalni ale warto było [emoji173] dzidziuś żyje, ma 6 mm. Serduszko bije 120 uderzeń. Nie mogę w to uwierzyć.... :( targają mną takie emocje, ze nie mogę opanować płaczu. Nigdy nie dotrwałam na usg do takiego momentu... zawsze ciąże obumierały szybko a lekarze mnie oszukiwali :( to moje małe szczęście. 6tc3dn
F637527D-9072-471D-AD6B-93A9AAB5009A.jpeg

Oby Teraz tylko mój organizm się wyciszył na długie 9 ms... :( a teraz co do plamienia, mam krwiaka ale daleko od dziecka i w niczym nie zagraża i plamie z rany po resekcji przegrody... niestety wiec przy mojej wadzie macicy na plamienia muszę się poki co przygotować.

Załączniki

• F637527D-9072-471D-AD6B-93A9AAB5009A.jpeg
    F637527D-9072-471D-AD6B-93A9AAB5009A.jpeg
    901,7 KB · Wyświetleń: 391
reklama
Jestem po wizycie. Wysiedziałam się znowu 5 h na tej poczekalni ale warto było [emoji173] dzidziuś żyje, ma 6 mm. Serduszko bije 120 uderzeń. Nie mogę w to uwierzyć.... :( targają mną takie emocje, ze nie mogę opanować płaczu. Nigdy nie dotrwałam na usg do takiego momentu... zawsze ciąże obumierały szybko a lekarze mnie oszukiwali :( to moje małe szczęście. 6tc3dn
Zobacz załącznik 909072

Oby Teraz tylko mój organizm się wyciszył na długie 9 ms... :( a teraz co do plamienia, mam krwiaka ale daleko od dziecka i w niczym nie zagraża i plamie z rany po resekcji przegrody... niestety wiec przy mojej wadzie macicy na plamienia muszę się poki co przygotować.
Super :** w takim razie duzi odpczywaj i dbaj o siebie. Oby tak dalej !

@magda1208 to tylko 4 tyg dasz radę...Ja mocno w to wierzę i w Twoja malutka....jesteś bardzo silna ;) wyprawka już gotowa pewnie co ?

@oczekująca123 piękny teścior ;) kciuki trzymam

@olaa90 kochana musisz uwierzyć w swoją fasolinke ;) I walczyć i pozytywnie się nastawić....z krwiakiem dasz radę;) odpoczywaj lez i musi być dobrze...Ja tego dziada się pozbylam w półtorej miesiąca...trzymam kciuki ;).

@magda1208 to tylko 4 tyg dasz radę...Ja mocno w to wierzę i w Twoja malutka....jesteś bardzo silna ;) wyprawka już gotowa pewnie co ?

@oczekująca123 piękny teścior ;) kciuki trzymam

@olaa90 kochana musisz uwierzyć w swoją fasolinke ;) I walczyć i pozytywnie się nastawić....z krwiakiem dasz radę;) odpoczywaj lez i musi być dobrze...Ja tego dziada się pozbylam w półtorej miesiąca...trzymam kciuki ;).

Muszę jeszcze domówić parę rzeczy.
Mam nadzieję,że pomimo krótkiej szyjki dotrwamy i zdążę z całą resztą.

Ola super że wszystko ok nastaw się pozytywnie .
Tak mi żal że z moją ciąża tak się stało ..:( a teraz bez badań się nie odważne decydować .. szkoda że nie ma lekarza bliżej mojego miejsca zamieszkania ...a bez badań strach mi nie pozwoli myśleć o dziecku ... Ehh ale to wszystko ciężkie ..

reklama
Jeden robilam w srode wieczorem i mialam wyrzucic i zobaczylam cien cienia..
Wydawalo mi sie, ze mam urojenia... ale.pokazalam mezowi i tez cos tam widzial a mowi, ze slepy jest kret. Na zdjeciu nic nie widac pod swiatlo bylo widac.
Wczoraj ol 17.30 zrobilam drugi test - watpliwosci nie bylo krecha druga jest
Beta zrobiona niecala godzinę po tescie.

Podejrzewam, ze mam wczesniejsza owu.. ale nie sprawdzalam wtedy temp. Pierwsza ciaza z Frankiem tez wykryta na tym samym etapie. 3-4 dni przed @.
Mowie, ze czulam cos pd tygodnia bo tak jak w poprzedniej ciazy przespalam prawie caly tydzien , który poprzedzal zrobienie testu. W piatek te kilka kropeczek na wkladce a pozniej w niedziele mialam przez 5 min takie klucia jajnika jakby mnoe ktos gryzl... laczac fakty wyszlo , ze trzeba zrobic test.... a teraz sie boje, bo jeszcze wszystko sie moze wydarzyc...

W rzeczywistosci ta kreska jest troche bardziej widoczna

Zobacz załącznik 909052
Ijeeee, Oczekujaca123 ale super! Gratulacje! Trzymam kciuki, by wszystko było dobrze [emoji8]

Do góry