reklama
olaa90
Fanka BB :)
@anna_kat oby było tak jak piszesz kochana! @Bunia10 gratuluje serduszka!! <3 @plastulinka trzymam kciuki za ciemniejącą kreskę i dużo zdrówka Ci życzę!!
@roki_1991 badania ok
kasiula222
burczuś
@plastulinka jak wróciłaś...to z przytupem no to za Ciebie i za szczęśliwy rozwój sprawy zdrowaśki dziś
@Bunia10 po cichutku gratuluję
@Bunia10 po cichutku gratuluję
Bunia10
Zaangażowana w BB
Czesc kochana czytałam twoja historie bardzo mi przykro nic nie pisałam bo nie wiem co pisac tez to przechodziłam leczę sie w Krakowie u doktora Sachy jestem po szczepieniach i udało sie zajść w ciąże jak bedziesz chciala namiary to oczywiście podam dr Sacha jest bardzo dobrym lekarze inmunologiem@anna_kay @ola trzymam za was dziewczynki kciuki musi być dobrze już wystarczy tych nieszczęść
Bunia gratulacje niech zdrowo rośnie maleństwo .Do kogo chodzisz do Krakowa?
kasiula222
Zapisałam się już do innej lekarki polecanej z tego forum bo bliżej mojego miejsca zamieszkania nie przyjmuje nowych pacjentów. Jeszcze Ci lekarze dają mi nadzieję że jeszcze się uda .Czesc kochana czytałam twoja historie bardzo mi przykro nic nie pisałam bo nie wiem co pisac tez to przechodziłam leczę sie w Krakowie u doktora Sachy jestem po szczepieniach i udało sie zajść w ciąże jak bedziesz chciala namiary to oczywiście podam dr Sacha jest bardzo dobrym lekarze inmunologiem
Szczescie1986
Mam do was pytanko
Otwórz jestem po nie udanym transferze i oczywiście po nie udanym leczeniu immunosupresyjnym teraz chce podchodzić po kolejnego transferu i pytanie
CZy mogę brać acard mimo ,ze nikt mi tego nie przepisał?
Otwórz jestem po nie udanym transferze i oczywiście po nie udanym leczeniu immunosupresyjnym teraz chce podchodzić po kolejnego transferu i pytanie
CZy mogę brać acard mimo ,ze nikt mi tego nie przepisał?
reklama
bertha
Hej kochane... Zaczne od promocji w Rossmannie. Była promocja na testy ciążowe a że co miesiąc muszę sobie taki teacik puknąć to kupiłam kilka. No i siknelam dziś choć w zwyczaju mam sikać zaraz po miesiączce . Ku mojemu zdziwieniu pojawiła się bladziutka kreseczka. Chciałam zrobić foto ale mój tel stary złom nic nie rejestruje(jest jeszcze opcja że to mój wzrok zawodzi)
Dziś 25dzien cyklu, owulacja na pewno była 12dni temu bo odczułam ją bardzo. Eh ja głupia, mogłam zaczekać do rana . Teraz tyle godzin czekania. Rano już powinno być widać coś bardziej
Oooo, trzymam kciuki do rana! Oby już rano tel ogarnął kreseczki na zdjęciu! Czekam na fotę!
Podziel się: