reklama
Wydaje mi się, ze na koncowce ciazy to wszystko juz w moczu moze wychodzic w jakichs malych ilościach (mi wychodziło bialko w sladowych ilosciach caly trzeci trymestr, a wszystko bylo ok). Ale jakbys chciala wiedziec czy to cos poważniejszego to juz chyba tylko test z krwi Ci powie, to juz gin stwierdzi czy jest taka potrzeba, czy nie.@anna_kat podstawowe badanie moczu zrobilam i tam pisze- jest - nie badałam jej szczególnie
burczuś
Fanka BB :)
@anna_kat no oby do USG w takim razie. I ja tam wierzę,że jest wszystko wporzo I ,ze skończy się na strachu.
@roxie123 kciukasy za Was:*
Z cyklu : pytania córki. Jedziemy dziś autem...a córka mnie się pyta...mamooo?? a jakbyś miała bliźniaki to jakbyśmy je nazwali? Np...jakby były dwie dziewczynki Także dzień jak co dzień
Z cyklu : pytania córki. Jedziemy dziś autem...a córka mnie się pyta...mamooo?? a jakbyś miała bliźniaki to jakbyśmy je nazwali? Np...jakby były dwie dziewczynki Także dzień jak co dzień
Eh biedne te dzieci. A mówicie swoim, ze ciezko o kolejne? Mój za to mysli, ze mama jest chora, bo tata codziennie robi jej zastrzyki...@anna_kat no oby do USG w takim razie. I ja tam wierzę,że jest wszystko wporzo I ,ze skończy się na strachu.
Wiem, mam to samo...@anna_kat tak,moja córka wie,że miałaby już 6-ścioro rodzeństwa... Szczerze,to gdyby nie Ona i jej obecność (czasami w szpitalu), to bym zeszła na depresję... myślę.
Podziwam Was dziewczyny, te ktore walczycie o pierwsze.
olaa90
@marshia @anna_kat siedze w krzakach bo nie mam nic do napisania poki co. A pozatym nawet nie zaglądałam na wątek bo wczoraj głowa mnie strasznie bolała, mdłości miałam i wymioty ale to niestety efekt stresu nie objawów ciążowych... ehh.. Moje plamienia są dziwne... obserwuje je głównie w godzinach do południowych... po południu już nic... dzisiaj już kolor jasny brąz... jutro wizyta marshia Ty miałaś jakiekolwiek objawy na początku?
marshia
@marshia @anna_kat siedze w krzakach bo nie mam nic do napisania poki co. A pozatym nawet nie zaglądałam na wątek bo wczoraj głowa mnie strasznie bolała, mdłości miałam i wymioty ale to niestety efekt stresu nie objawów ciążowych... ehh.. Moje plamienia są dziwne... obserwuje je głównie w godzinach do południowych... po południu już nic... dzisiaj już kolor jasny brąz... jutro wizyta marshia Ty miałaś jakiekolwiek objawy na początku?
Ja nie mam żadnych objawów do tej pory..... Oprócz tego że, wreszcie zaczął mi rosnąć brzuch i czuje delikatne plumkania w środku. No i może trochę więcej snu potrzebuje - wieczorami padam na pysk. No i bolały mi piersi od początku, to jedyne.
To mam nadzieje, ze to tylko krwiak i jutro przekazesz nam dobra wiadomość dobrze, ze nie leci caly czas, no i brązowy kolor nie jest zly.@marshia @anna_kat siedze w krzakach bo nie mam nic do napisania poki co. A pozatym nawet nie zaglądałam na wątek bo wczoraj głowa mnie strasznie bolała, mdłości miałam i wymioty ale to niestety efekt stresu nie objawów ciążowych... ehh.. Moje plamienia są dziwne... obserwuje je głównie w godzinach do południowych... po południu już nic... dzisiaj już kolor jasny brąz... jutro wizyta marshia Ty miałaś jakiekolwiek objawy na początku?
reklama
olaa90
@anna_kat ja niestety mam złe przeczucia... wg om dziś 6tydzien. A Ty kiedy planujesz na wizytę się wybrać ? jak u Ciebie w ogóle, dalej krew Cię straszy?
@marshia mnie cycki strasznie stresują bo 2 dni bolą potem 3 dni nie. Dzisiaj nie bolą i już nawet boje się ich dotykać i macać bo już i tak wymacalam na Amen. Rosnij zdrowo mała Rybko ;*
@marshia mnie cycki strasznie stresują bo 2 dni bolą potem 3 dni nie. Dzisiaj nie bolą i już nawet boje się ich dotykać i macać bo już i tak wymacalam na Amen. Rosnij zdrowo mała Rybko ;*
Podziel się: