reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@olaa90 zle przeczucia nas niestety nie opuszcza juz chyba nigdy. Ale jestesmy obstawione lekami, wiec moze jednak to tylko zle przeczucia?
Ja mialam takie dziwne mysli wczoraj wieczorem i dzisiaj rano, i po chwili zaczelam plamic, dziwna sprawa. U mnie jest 5+1, tak policzyli w klinice i jak dolicze się dnia transferu, blastek i przyrownam do standardowego 28dniowego cyklu to tez mi tak wychodzi. Teraz juz tylko brazowe plamki, wiec nie jest zle. Zazwyczaj to juz mialam takie morze krwi, ze nie bylo miejsca na nadzieje.
Z cycami jest roznie, nawet na to nie patrZ. U mnie @Oczekujaca123 w pierwszej ciazy, jak i z reszta w każdej potem, oprocz tej obecnej, nigdy nic nie bolalo, ale ja zawsze miałam malo wrazliwe cyce, wiec to teraz jest dla mnie nowosc. A w pierwszej rosly sobie niepostrzeżenie, bez bólu :)

Hej kochane... Zaczne od promocji w Rossmannie. Była promocja na testy ciążowe a że co miesiąc muszę sobie taki teacik puknąć to kupiłam kilka. No i siknelam dziś choć w zwyczaju mam sikać zaraz po miesiączce . Ku mojemu zdziwieniu pojawiła się bladziutka kreseczka. Chciałam zrobić foto ale mój tel stary złom nic nie rejestruje(jest jeszcze opcja że to mój wzrok zawodzi)
Dziś 25dzien cyklu, owulacja na pewno była 12dni temu bo odczułam ją bardzo. Eh ja głupia, mogłam zaczekać do rana . Teraz tyle godzin czekania. Rano już powinno być widać coś bardziej

@oczekujaca w obecnej ciazy tak mam. To moze byc wynikiem tego, ze karmie. Ale ok 5tc jako naturalny objaw piersi flaczeja. No i jako nienaturalny objaw w stresie przestaja bolec, w ogole zanikaja wszwlkie objawy

@olaa90 te mdlosci i wymioty to moze byc objaw ciazy, bo mdlosci zaczynaja sie wlasnie ok 6tc i sennosc. A cycki... to zaden wyznacznik ciazy.

@plastulinka moje kreski byly zawsze z popoludniowego sikania. Oby rano byla wyrazniejsza

reklama
@Bunia10 super! Cieszę się bardzo i oby tak dalej ;)

Dziewczyny, co myślicie o wynikach? Mi się wydaje że póki co nie mam się czym martwić :)

Załączniki

• Screenshot_20181018-161758.png
    Screenshot_20181018-161758.png
    22,8 KB · Wyświetleń: 79
Do góry