reklama
@Oczekujaca123 nie za wczesnie. Wdrazaj leki i czekamy na nastepne kroki. Kreska jest, teraz przyrost bety i pecherzyk. Przy nastepnych badaniach zrob tsh
@Szczescie1986 haplotyp kir duzo z nas robilo. Polecam
Oczekujaca123
Fanka BB :)
Tsh zrobie w pon, bo mam skierowanie. Cały czas biore euthyrox 50@Oczekujaca123 nie za wczesnie. Wdrazaj leki i czekamy na nastepne kroki. Kreska jest, teraz przyrost bety i pecherzyk. Przy nastepnych badaniach zrob tsh
Bete planuje w sb i w pon.
Myślisz zeby brac ta luteine?
Oczekujaca123
Wzielam , ale na noc... kurde w sumie lekarka mi nie powiedziala kiedy brac... a zawsze acard bralam na noc.. dzis acard odpuscilam.Oczekująca bierz heparyne, bierz. Im wczesniej tym lepiej
Moze byc acard rano a heparyna ok 20?
Szczescie1986
Właśnie to zamierzam zrobić będąc w Polsce mimo,ze Pasnik nie zalecił@Oczekujaca123 nie za wczesnie. Wdrazaj leki i czekamy na nastepne kroki. Kreska jest, teraz przyrost bety i pecherzyk. Przy nastepnych badaniach zrob tsh
Oczekujaca123
dżoasia
Ohoho dziewczyny widzę, że się dzieje
@plastulinka @Oczekujaca123 zaciskam kciuki z całych sił, za piękny rozwój wydarzeń!
@Oczekujaca123 jak od testu to od testu Bierz ładnie leki, im wcześniej tym lepiej, od samego początku wspierasz rozwój malucha. Luteinę chyba bym brała, ewentualnie chociaż duka.
@olaa90 @anna_kat czekamy na same dobre wizytowe wieści, nie dajcie się tym przebrzydłym plamieniom
@Bunia10 pięknie!
@Szczescie1986 badaj badaj - u Ciebie problem z implantacją, może znajdziesz problem w końcu hmmm
@plastulinka @Oczekujaca123 zaciskam kciuki z całych sił, za piękny rozwój wydarzeń!
@Oczekujaca123 jak od testu to od testu Bierz ładnie leki, im wcześniej tym lepiej, od samego początku wspierasz rozwój malucha. Luteinę chyba bym brała, ewentualnie chociaż duka.
@olaa90 @anna_kat czekamy na same dobre wizytowe wieści, nie dajcie się tym przebrzydłym plamieniom
@Bunia10 pięknie!
@Szczescie1986 badaj badaj - u Ciebie problem z implantacją, może znajdziesz problem w końcu hmmm
@Oczekujaca123 [emoji4] z autopsji
reklama
Porzeczka1234
@Oczekujaca123 mówiłam , że jesteś w ciąży haha czarownica jestem. Luteine bym brała jedna rano i wieczorem na pewno nie zaszkodzi no i heparyna nie pamiętam czy masz steryd. Ja brałam acard rano a heparynę na wieczór ale chyba większość robi odwrotnie co nie zmienia faktu że mi nikt nie kazał zmienić jak już tak brałam.
@plastulinka Kochana kciuki za tescik dzisiejszym.
@Szczescie1986 A jakie miałaś badania robione jaka masz formę leczenia wzmożoną? Bo jak masz już leki przepisane to nie wiem czy Ci kir coś da jeśli leków innych nie dostaniesz? Acard bym brała powiedziałabym że inny ginekolog mi zlecił i biorę . Teraz w "zdrowych normalnych " ciażach przepisuja acard profilaktycznie
@plastulinka Kochana kciuki za tescik dzisiejszym.
@Szczescie1986 A jakie miałaś badania robione jaka masz formę leczenia wzmożoną? Bo jak masz już leki przepisane to nie wiem czy Ci kir coś da jeśli leków innych nie dostaniesz? Acard bym brała powiedziałabym że inny ginekolog mi zlecił i biorę . Teraz w "zdrowych normalnych " ciażach przepisuja acard profilaktycznie
Podziel się: