reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@anna_kat ja brałam ten magnez dawali mi to w szpitalu i kazali brać do cc w dawce 3x2 do 38 tygodnia w Pl kosztuje grosze jeśli dobrze pamiętam ok 8 zł może sobie kup
20181018_113827.jpg

Załączniki

• 20181018_113827.jpg
    20181018_113827.jpg
    32,3 KB · Wyświetleń: 432
@Porzeczka1234 mam ten sam magnez, gin go zlecił. Tylko ja narazie biorę od czasu do czasu jak mi drga powieka, ale chyba powinna wdrożyć juzsz na dobre przynajmniej jedną tabletkę dziennie.
@anna_kat wierzę, ze to nic złego. Daj znać jak beta i przypomnij jaką miałaś ostatnio. Ale skoro to 17 dpt to beta już będzie tak wysoka, że ona nie będzie wyznacznikiem chyba? Nawet przyrost teraz niewiele powie. Trzeba po prostu czekać co się z tego pęcherzyka lub 2 rozwinie :) A wierzymy że rozwinie się przynajmniej jedno maleństwo ♥️
@dżoasia @kasiula222 rok temu o tej porze (od 16 do 20.10) leżałam w szpitalu i faszerowali mnie tabsami, zabiegu nie było, bo przy wypisie dostałam jeszcze ergotaminę, żeby szyjkę oszczędzić. Zycze, żeby każda z Was doświadczyła tego co ja po roku od tamtego momentu. Oprócz biochem, którą ja jeszcze w lutym zaliczylam :). Zycze prostej drogi od razu do celu :) :)
@olaa90 czy ja przeoczyłam jakus Twój wpis czy siedzisz cichutko? Co u Ciebie?
@JoannaRak powodzenia!

@marshia kochana ja nie miałam prawie w ogóle skurczy w tej ciąży z tym magnezem żadnych stawiań brzuszka itd a w poprzedniej nie brałam magnezu i od 23 tyg skurcze miałam . Jeśli nic Ci nie dolega oko nie skacze brzuszek nie boli to może bierz jedną rano i wieczorem od magnezu dzieci większe się rodzą tak mi mówili a Zosia 3100 kruszek

Kochane na zamknietym kilka słów od nas . Pewnie niedlugo bedziemy w komplecie ... jestesmy jak banka mydlana . Stresu płaczu jakby nie bylo , bo strach o przyszlosc ...jednak wierzymy w dobre zakonczenie .

Za wszystkie mocno 3 mam kciuki ...
Witam wszystkie nowe Aniołkowe mamy .

Beta urosla, w poniedzialek o 12 mialam 3012, dzisiaj o 9 bylo 7872. Wiem, ze urosla przez te 3 dni, ale sie zastanawiam, jak cos sie dzieje to tak naprawdę beta od razu zaczyna leciec w dol i od razu zaczyna się krwawic? Czy to krwawienie jest potem, np dzien po tym jak beta zaczyna spadać ? Nic mi to nie mowi, ze urosla, bo krwawienie mialam dzisiaj. Musialabym ja jutro chyba jeszcze sprawdzic, zeby wiedziec czy urosla, ale nie mam takiej możliwości [emoji20] glowa mi pęka.

Dziękuję Wam wszystkim za kciuki i wsparcie[emoji8]

@olaa90 Kochana napisz co u Ciebie. Czekamy na jakieś info.

Dziewczyny wyszła mi glukoza w moczu - pisze tylko obecna bez poziomu
Ktoś coś na ten temat wie?
Internety róznie podają że to fizjologiczne, że to cukrzyca....

Beta urosla, w poniedzialek o 12 mialam 3012, dzisiaj o 9 bylo 7872. Wiem, ze urosla przez te 3 dni, ale sie zastanawiam, jak cos sie dzieje to tak naprawdę beta od razu zaczyna leciec w dol i od razu zaczyna się krwawic? Czy to krwawienie jest potem, np dzien po tym jak beta zaczyna spadać ? Nic mi to nie mowi, ze urosla, bo krwawienie mialam dzisiaj. Musialabym ja jutro chyba jeszcze sprawdzic, zeby wiedziec czy urosla, ale nie mam takiej możliwości [emoji20] glowa mi pęka.

Dziękuję Wam wszystkim za kciuki i wsparcie[emoji8]

@olaa90 Kochana napisz co u Ciebie. Czekamy na jakieś info.

Kochana jutro i tak niewiele to powie, bo powy żej 6000 beta podwaja się co 96 h, nieco 48 jak wcześniej. I tak naprawdę na tym etapie już się jej nie Bada. Wyznacznikiem jest usg.
@roxie123 A czemu nie piszesz tutaj? Wiele dziewczyn z tego wątku nie ma dostępu do zamkniętego.
@iveo pewnie będą kazali zbadać glukozę na czczo, żeby sprawdzić czy poziom wskazuje na cukrzycę.

Kochana jutro i tak niewiele to powie, bo powy żej 6000 beta podwaja się co 96 h, nieco 48 jak wcześniej. I tak naprawdę na tym etapie już się jej nie Bada. Wyznacznikiem jest usg.
@roxie123 A czemu nie piszesz tutaj? Wiele dziewczyn z tego wątku nie ma dostępu do zamkniętego.
@iveo pewnie będą kazali zbadać glukozę na czczo, żeby sprawdzić czy poziom wskazuje na cukrzycę.
A to widzisz, nawet nie wiedzialam o tych h. Usg mam we wt, o ile dotrwam[emoji17]

@iveo w moczu to jest bardzo niejednoznaczne, gin nie kazal robić z krwi na czczo i po obciążeniu?

reklama
@marshia to nawet nie celowe , ale uwazam ze lepsze wyjście ... jest duzo nowych dziewczyn tutaj maja swoje problemy , i w zasadzie ja sie nie udzielam nie znamy sie , to i zametu nie chce robic wbijac sie z tematem i własnymi przeszkodami nagle z nikad na końcówce , bo dziewczyny walcza tu o początek i pytaja duzo wiec wydaje mi sie ze tak lepiej . No i na zamknietym pisze glownie do tych ktore 2 lata sledze , i znają moja przeszłość . Tez chcialam sie odezwać do Was bo jednak jakos mimo dobrych i zlych zawirowań w przeszlosci wiem, ze jest wzajemne wsparcie i zapomina sie o tym co nie fajne bo to nie ma znaczenia juz na tle tego o co walczymy .

Do góry