@roki_1991 to jak najbardziej normalne. Gratuluje
reklama
dżoasia
Fanka BB :)
@roki_1991 miodzio!
@marshia dalej trzyma brzucha w szafie
@Hatice sterydem bardziej można sobie zaszkodzić nagle odstawiając, na temat stosowania go nie słyszałam takich info o nadnerczach, jednak jeśli chodzi o dawkę 15mg to przeważnie było to rano 10mg i w południe 5mg. Ale nie znam się na tym, może inne dziewczyny sie wypowiedzą jeszcze.
@kasiula222 dobrze, że już po wszystkim :*
@marshia dalej trzyma brzucha w szafie
@Hatice sterydem bardziej można sobie zaszkodzić nagle odstawiając, na temat stosowania go nie słyszałam takich info o nadnerczach, jednak jeśli chodzi o dawkę 15mg to przeważnie było to rano 10mg i w południe 5mg. Ale nie znam się na tym, może inne dziewczyny sie wypowiedzą jeszcze.
@kasiula222 dobrze, że już po wszystkim :*
Zzzzzz
Oczekujaca123
No dzis bylam.wlasnie u hematologa na nfz i juz od razu mi pobrali dzis... a w piątek mam u innunologa wizyte i tez miala mi roboc ta diagnostyke... tez na nfz [emoji14] nie wiem czy moge skorzystac z oby dwoch a mysle ze moze ona jednak cos wiecej zleci wiec wolalabym sie nie przyznawac...
magda1208
Dziewczyny, jestem w szoku i nie wiem co mam wam napisać... Zacznę tak. Wg om 11+5, wg wielkości z poprzedniego usg powinno być 10+6 a na dzisiejszym usg wyszło 12+2!!!! Dzidziuś ma 51mm, kopie jak szalony! Termin mi się przesunął na 29.04. Jestem w totalnym szoku! Oczywiście już się zastanawiam czy to normalne... Ehh, cała ja. Serduszko pięknie bije, nie wiem ile na minutę ale na ucho równie pięknie jak poprzednio lekarka się śmieje że nie będę miała spokojnego dziecka powiedziała też że coś dużo tego między nogami, ale to jeszcze za wcześnie żeby mówić czy ma rację
Super wieści.
kasiula222
Dziewczyny ja już w domu . Zawsze jak przyjeżdżam ze szpitala czuję pustkę i smutek .
Hatice
Ja korzystałam cały czas z wizyt na NFZ u hematologa i immunologa równocześnie zrobiłam sobie dużo badań za darmoszkę. Do tego skorzystałam z genetyka na NFZ, z badań prenatalnych na NFZ, histeroskopia.... oj dużo. Bierz wszystko co Ci dają ja to miałam listę badań i tylko czytałam co potrzebuje i patrzalam jak drukują recepty a potem i moja siostra skorzystała na moich potwierdzonych chorobach i dostała skierowania na masę badań, bo skoro siostra ma problemy to wtedy rodzeństwu na NFZ tez często przysługuje, zwłaszcza genetykaNo dzis bylam.wlasnie u hematologa na nfz i juz od razu mi pobrali dzis... a w piątek mam u innunologa wizyte i tez miala mi roboc ta diagnostyke... tez na nfz [emoji14] nie wiem czy moge skorzystac z oby dwoch a mysle ze moze ona jednak cos wiecej zleci wiec wolalabym sie nie przyznawac...
Hatice
Przytulam...Dziewczyny ja już w domu . Zawsze jak przyjeżdżam ze szpitala czuję pustkę i smutek .
Ja o tej porze w zeszłym roku byłam ostatni dzień w ciąży.... 18 października juz się okazało ze serce nie bije. Także przytulam mocno z całego serca.... to bardzo smutne chwile... jak będziesz potrzebowała wsparcia to pisz, na priv tez można
@iveo no ja mam właśnie tylko 10 mg u mnie ta ginekolog nastraszyła, że za mało i jeszcze tylko jedna dawka.... ale mam większe zaufanie do profesorka wiec już nie kombinuje, chciałam znać Wasze zdanie
@dżoasia dziekuje za odpowiedz, ja mam tylko 10 mg, ginekolog zrobiła duże oczy ze na takie moje słabe wyniki Malina mi tylko tyle przepisał. Ale On pewnie wie co robi....
reklama
Oczekujaca123
Genetyka tez mam na nfz ;p wlasnie czekam na wyniki kariotypowJa korzystałam cały czas z wizyt na NFZ u hematologa i immunologa równocześnie zrobiłam sobie dużo badań za darmoszkę. Do tego skorzystałam z genetyka na NFZ, z badań prenatalnych na NFZ, histeroskopia.... oj dużo. Bierz wszystko co Ci dają ja to miałam listę badań i tylko czytałam co potrzebuje i patrzalam jak drukują recepty a potem i moja siostra skorzystała na moich potwierdzonych chorobach i dostała skierowania na masę badań, bo skoro siostra ma problemy to wtedy rodzeństwu na NFZ tez często przysługuje, zwłaszcza genetyka
Chodzilo.mi o to czy gdzies nfz nie bedzie sie czepial ze np badania hematologa pokrywaja sie z immunologiem? Tak se mysle ze najwyzej bede udawac, ze sie nie znam i nie wiedziałam co dokladnie badaja... ;p
Zastanawiam sie czy to sprawdzaja
Podziel się: