reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Przytulam...
Ja o tej porze w zeszłym roku byłam ostatni dzień w ciąży.... 18 października juz się okazało ze serce nie bije. Także przytulam mocno z całego serca.... to bardzo smutne chwile... :( jak będziesz potrzebowała wsparcia to pisz, na priv tez można
Dzięki za wsparcie muszę się sama z tym zmierzyć ... Nie mam wyjścia ..jutro będzie nowy dzień wrócę do rzeczywistości.

Dziewczyny czy w ciazy mozna stosowac lactovaginal bez wzgledu na etap ciazy ? Jestescie skarbnica wiedzy, a kolezanka z innej grupy mnie pyta. ja nie stosowalam, wiec ciezko mi jej odpowiedziec...

@maa821 - dobre[emoji23] No, ale u mnie niedowaga to naprawde problem. Duzy.

@marzycielka81 - mocno przytulam... [emoji8]

@Destino - pieknie napisalas o tej modlitwie, uroniłam łezki.

@Oczekujaca123 - Dziekuje za odpowiedz. Ja mam zalecone 0,6 clexane, a wazę tylko 47kg:( mimo, ze jem za 3 osoby... Heh. :|

@roki_1991 super informacje, gratuluje.
Hmm to nie wiem czemu masz 0.6.
Duzo strasznie jak na taka wage..

Napisalabym, ze zazdroszcze takie wagi, ale wiem , ze dla Ciebie to pewnie nic fajnego tyle wazyc...
Porabany ten świat... ja od urodzenia na diecie ;p i duupaa.. a Ty jesz i szczupla .. :(

Dziewczyny co do plci to ja znam taki przypadek ze kazdy chlopiec co mojej mamy kolezanka urodzila w wieku 6/7 lat przestawal chodzic, okazalo sie ze to wlasnie jakas wada genetyczna i ma dwoch chlopcow obydwoje sie urodzili zdrowi i na przelomi poczatku szkoly podstawowej dostawali zaniku miesni. Jeden z nich zmarl w wieku 19 lat a drugi ma 38 i jest bardzo chory, chce umrzec bo tak zyc sie nie da :(
Bardzo przykra historia, potem zaszla w ciaze i okazalo sie ze jest corka, jak nie to miala usuwac ciaze, zdrowa dziewczyna a dzisiaj jest juz mama!

@marzycielka81, bo najwazniejsze to miec dobry plan! Ja tez tak robie dzien po porazce od razu ustalam co robic dalej, dzieki temu funkcjonuje!

reklama
Do góry