reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

A rozmawiałaś ze swoim ginekologiem? On nie może zadziałać i czegos szybciej zorganizować? Tzn pewności co do lozka, bo kochana swoje musisz odczekać na wolne łóżko po wypisach. Czyli do 11:00 mniej więcej musisz czekać. Tak jest w każdym szpitalu. Nikt cię rano z marszu nie bierze na łóżko, bo nigdy nie ma wolnych łóżek po prostu. I niestety tak to też wygląda, że na początku nikt się tobą nie zajmie, dopóki Nie będzie łóżka, wywiadu z lekarzem, i dyspozycji lekarskich co dalej. Trzeba się uzbroić w twardą dupkę w szpitalach, bo tam nikt nie przeżywa naszych przypadków, bo jesteśmy po prostu kolejnym.
Kochana niestety muszę cię poprzeć w 100% u nas też tak jest to chyba standard!

reklama
Tak, bensins, mam doustnie 200mg,reszta dowcipnie. Dowcipnie nie czuje sie komfortowo, swedzi i czuję jak wyplywa, ale to do zniesienia. Jezu, jak ja sie dzieckiem zajme[emoji44] tragedia. Podziele jutro ta dawke, mam 100 i 200 w domu. Takiego odlotu to chyba z 5 lat nie mialam.

@olaa90 no to miejmy nadzieję, że juz bedzie ok. Kiedy masz usg?

Ostatnia edycja:
@anna_kat yyyyyyy ja tez zawroty głowy po besins. Yhm... jadę w sobotę na usg to będzie 6tydzien2dni. To będzie wyrocznia... :( ja nie wiem jak to ogarnę bo pracuje z dziećmi w przedszkolu a z taka lambada ja się nadaje tylko do leżakowania... :o dzisiaj luz mam wolne ale od jutra come back , Ty pracujesz kochana ?

Dziewczyny moja koleżanka brała Benesis 2 tygodnie doustnie i wywalił sobie wątrobę też chodzi do Przybycienia z tym lekiem trzeba bardzo ostrożnie bo on dowcipny jest a nie doustny próby wątrobowe wyszły jej bardzo źle. @anna_kat Jeśli po nim się źle czujesz a masz mozliwisc skontaktuj się z lekarzem

Ja mam podobnie jak @dżoasia bo kazdej porazce myzle co dalej mozna zrobic.

Pominelam wasze wierszyki na chwile obecna nie mam sily ich czytac. Sprawdzamy z mezem koszty in vitro z kd i zastanawiamy skad wziazc kase. Nikt nie chce mi dac skierowania na glukoze i insuline a chcialabym to badanie dla siebie zrobic.

reklama
Ja mam podobnie jak @dżoasia bo kazdej porazce myzle co dalej mozna zrobic.

Pominelam wasze wierszyki na chwile obecna nie mam sily ich czytac. Sprawdzamy z mezem koszty in vitro z kd i zastanawiamy skad wziazc kase. Nikt nie chce mi dac skierowania na glukoze i insuline a chcialabym to badanie dla siebie zrobic.
Ja robilam bez skierowania. (Ale nie w kazdym lab sie zgadzaja) Nawet jakbys dostala skierowanie na krzywa to pewnie tylko na glukozowa albo na 2pkt a warto zrobic i jedna i druga 3pkt

Do góry