reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marzycielka81 - ja robiłam krzywe w Alabie w MedArt, na pierwsze mialam skierowanie od doktorka, na drugie (powtorkowe) juz nie i normalnie mnie przyjely te babeczki... chociaz moze dlatego, ze mialam do powtorki...
Z drugiej strony, ja mojego meza wyslalam na krzywą glukozową i insulinową :)D co by byla pewnosc, ze on nie ma problemow, bo jego ojciec mial cukrzyce) i bez problemu i bez skierowania od lekarza mu zrobili ;) nawet nie chcieli wyniku na czczo. :) Też właśnie w Alab w MedArt.
Marthi mam alab kolo mnie na Starolece i wolalabym zrobic badanie u mnie. Len jestem nie chce mi sie jechac do Medart cale miasto. Sprobuje od domowego wyciagnac skierowanie na glukoze

reklama
@kasiula222 rozumiem Cię to bardzo trudne wiem co przezywasz jestem z Tobą kochana bądź dzielna ! Czy mogę zapytać o Twoją córeczkę jaką wadę genetyczną ma?
Gdzie mieszkasz?" i ile masz lat?

Ja już po wizycie. Prywatnie zupełnie inne podejście lekarza niż na oddziale. Bardzo pozytywnie. Oczywiście nie wytrzymałam i spłakałam mu się jak bóbr. Powiedział że jak tylko zajde, odrazu włączy mi leczenie clexane, acard, duphaston, luteina i jeszcze może jakieś. Teraz jak miałam sam duphaston to za malo.
Aktualne chorobowe mam do piątku więc mam podejść w piątek. Przedłuży mi i wypisze skierowanie jeszcze na badania, ale nie mówił jakie.
Także jestem dobrej myśli.

@anna_kat jak się czujesz? Ja miałam lambadę jak po hydroxyzynie :D dopiero dochodzę do siebie... nie wiem czy to normalna reakcja organizmu :elvis:
Mnie zlapalo nagle i czulam się jak po litrze winiacza, ale polozylam się na 20min i musialam isc do przedszkola[emoji12] Trochę mnie chyba swieze powietrze otrzezwilo, bo juz potem bylo ok[emoji6] ale ponoc to normalne, czytalam, ze dziewczyny się czesto po tym czują dziwnie, na niektóre to dziala jak mocny srodek do spania[emoji1] zobaczę jeszcze przez pare dni, moze organizm się przyzwyczai, a jak cos to dziele dawke na dwa razy.

W mojej klinice i tez na niemieckich stronach tak czytalam, ze progesteron lepiej wchlania sie od dolu, ma dużo mniej skutkow ubocznych i dociera bezposrednio do macicy, dlatego lekarze kaza go tak brac, mimo ze w ulotce jest napisane ze jest doustny.

A Ty bierzesz teraz wszystko doustnie? Jest jeszcze progesteron w zelu, crinone, aplikuje się go raz dziennie. Ale cena jest chyba dosc wysoka.

No i zastanawiam się czy to dziala na tej samej zasadzie co duphaston czy jakos inaczej.

reklama
Do góry