reklama
iveo
Fanka BB :)
magda1208
Tak badanie III trymestu. Jutro kończę 32 tydz.@magda1208 który masz tydzień to 3 badanie prenatalne u Was?
@roki_1991 mi dziś ta Endo mówiła, że patrzy się nie tylko na czczo bo ja niby prawie w normie bo do 10 to norma ale ważne jest właśnie jak bardzo rośnie po obciążeniu i teraz u mnie niby drugi do 50 to norma ale jestem już bliziutko bo 48 a po 2 h musi spaść do tego na czczo i tu problem!
A dziewczyny mam zbadać jeszcze Cholesterol całkowity , HDL, LDL , TSH, Kortyzolu, Prolaktynę, Trójgliceryd TU i witaminę D oczywiście i co miesiąc robić cukier na czczo przez 1 ,3 miesiące brania mety bo podobno cukry lubią przy tym spadać!
olaa90
@Marthi tak jestem na l4 od dzisiaj ale to przez gardło bo barwy wokalne wszystkie możliwe, a ze teraz na topie piosenki dla nauczyciela to tylko bym dzieciom szyki popsuła haha jutro zrobie betę i mam nadzieje, ze zanim wejdę do gabinetu będę już miala wynik ;***
@basiawol jutro powtarzam betę kochana
@iveo ale duży maluch już! <3 to już praktycznie ostatnia prosta...
Wy tak tutaj dzisiaj o tej insulinie i glukozie, ze ja już się stresuje czy aby przypadkiem po tym sterydzie i z moim wszystko gra bo zjadłam obiad i od 15 do teraz przespałam a pamietam jak ktoś kiedyś pisał, ze takie spanie po jedzeniu to niezbyt dobry objaw
@basiawol jutro powtarzam betę kochana
@iveo ale duży maluch już! <3 to już praktycznie ostatnia prosta...
Wy tak tutaj dzisiaj o tej insulinie i glukozie, ze ja już się stresuje czy aby przypadkiem po tym sterydzie i z moim wszystko gra bo zjadłam obiad i od 15 do teraz przespałam a pamietam jak ktoś kiedyś pisał, ze takie spanie po jedzeniu to niezbyt dobry objaw
@Marthi nawet jesli to steryd Cie tak zalatwia, przynajmniej wiesz, ze dziala [emoji1] u mnie zawsze bylam pierwsza osoba, ktora sie rozkladala na lopatki z 39st, a teraz po immunosupresji i na sterydzie maly non stop przynosi wirusy, ma zawalone gardlo, a ja ledwo co katar... Mam nadzieję, ze to nie oznacza wcale, ze u mnie nic to nie pomoze.
@marshia jeszcze mi sie przypomnialo od odnosnie płaskiego brzucha. Czy aby nie masz tylozgiecia macicy? Bo przy tym to macica wypycha sie do przodu bardzo pozno.
@marshia jeszcze mi sie przypomnialo od odnosnie płaskiego brzucha. Czy aby nie masz tylozgiecia macicy? Bo przy tym to macica wypycha sie do przodu bardzo pozno.
Zzzzzz
@olaa90 tak, tak senność i zmęczenie teraz przez 2 miesiące bedzie Cie pewnie czesto nuzylo.
@iveo ja mam zgade od poczatku to w zasadzie byl moj jedyny objaw i zostal ze mma az do teraz. Oststnio tez rozwolnienia ale mysle ze to sprawka magnezu. Dla mnie ten drugi trymestr wcale nie jest wesoly. Lepiej czulam sie w pierwszym bo przynajmniej moglam chodzić. Ale jest git szybko leci. I mam naprawde sporo rzeczy do ogarnięcia. Praca na leżąco, uwaga potrafie pracować na lezaco totalnie na boku piszac jedną ręką pozniej hiszpanski, jakis serial i juz jest wieczór. Chcialabym ogarnąć jeszcze robienie na drutach zrobić jakis swetr do świąt. Od jutra mam zamiar ćwiczyć rece na leżąco.
No tyle o ciąży w pozycji plaskiej
@iveo ja mam zgade od poczatku to w zasadzie byl moj jedyny objaw i zostal ze mma az do teraz. Oststnio tez rozwolnienia ale mysle ze to sprawka magnezu. Dla mnie ten drugi trymestr wcale nie jest wesoly. Lepiej czulam sie w pierwszym bo przynajmniej moglam chodzić. Ale jest git szybko leci. I mam naprawde sporo rzeczy do ogarnięcia. Praca na leżąco, uwaga potrafie pracować na lezaco totalnie na boku piszac jedną ręką pozniej hiszpanski, jakis serial i juz jest wieczór. Chcialabym ogarnąć jeszcze robienie na drutach zrobić jakis swetr do świąt. Od jutra mam zamiar ćwiczyć rece na leżąco.
No tyle o ciąży w pozycji plaskiej
marzycielka81
reklama
marshia
@anna_kat nie mam tyłozgięcia.
@Marthi po wizycie: 358 gram, idealnie do „wieku”, bo jest 20w1d, wyglada na 20w2d, serducho wali. 2 kg w miesiąc to prawidłowe przybranie, wiec tym mam się nie stresować. Brzuch może być mały do 24-25 tc. Nic stresującego w tym nie ma. Generalnie nie ma nic czym bym się miała przejmowac No i ja dalej się nie czuję jak w ciąży - w sensie czuje się tak normalnie jak przed. Aż głupio to pisać
@Marthi po wizycie: 358 gram, idealnie do „wieku”, bo jest 20w1d, wyglada na 20w2d, serducho wali. 2 kg w miesiąc to prawidłowe przybranie, wiec tym mam się nie stresować. Brzuch może być mały do 24-25 tc. Nic stresującego w tym nie ma. Generalnie nie ma nic czym bym się miała przejmowac No i ja dalej się nie czuję jak w ciąży - w sensie czuje się tak normalnie jak przed. Aż głupio to pisać
Ostatnia edycja:
Podziel się: